Мода или престъпление?

10-годишно момиченце, обявено за наследничка на Кейт Мос, позира с тежък грим в стил Лолита
8 авг 2011 23:01,
169
Мода или престъпление?
Снимка: Perfectpeople

Кейт Мос намери своята наследничка в лицето на десетгодишната невинна Тайлен Лена-Роз Блондо.Когато я приготвят за фотосесия обаче, макар и невръстна, тя никак не изглежда невинна, а от нея струи самочувствие и блясъкът на истинска звезда.

Руси коси, сини очи, сочни устни, стройно тяло - това описва младата кокетка. И нищо чудно, че момичето показва класа, тя е закърмена като звезда от малка, защото татко й е бившият френски футболист Патрик Блондо, а майка й - риалити звезда и моден дизайнер Вероника Лубри.

Тайлен работи като модел от ранна възраст. Първите си снимки прави, когато е едва на 4 годинки.

През декември момиченцето се снима в специална сесия за списание "Вог", където позира с тежък грим и дрехи на Ралф Лорън в стил ала Лолита.

За една от снимките Тайлен носи високи токчета и колие на стойност 3 милиона долара. Снимките се появяват малко преди Коледа, но тогава никой не им обръща подобаващо внимание.

Но лятото те са изровени от репортери и назрява скандал дали „модната метаморфоза" на малката Тайлен отговаря на годините й.

Според Клоуи Ангиал, редакторката на специализирания моден сайт Feminsting.com, снимките на Тайлен за "Вог" са особено неподходящи и дори зловещи, защото карат хората да гледат на 10-годишното дете, като на зряла жена и подтикват нездрави сексуални фантазии у някои.

Дебатът се разрасна и бяха поставени въпроси дали 10-годишни деца трябва изобщо да са модели и дали модният бранш полага необходимите усилия за защита на децата
като цяло.

Родителите на момиченцето обаче нямат нищо против снимките и не намират нищо нередно в тях.

Преценете сами дали има нещо ненормално във фотосите

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
83
10
 
9
 
! Отговори
Бистра преди 12 години
Съгласна съм в това, че няма нищо лошо да е модел, но когато се опитват да изкарат сексуалността на едно дете, това вече е престъпление.Тежък грим, лак и голи телца - това направо е ужасно.
82
13
 
9
 
! Отговори
1 преди 12 години
Рай за педофилите... Сега като я научат, след 5 години ще задмине майка си, а след 10 ще е разчекната като 40-годишна.
81
12
 
18
 
! Отговори
aha, преди 12 години
ЗАВИСТТА ВИ ПРЕЛИВА ОТ ВСЯКЪДЕ ! драги ми разбиратели на всичко !Да е жива и здрава хубавицата, има вид на умно интелигентно дете! този път не е към прпадане в пропаст.
80
13
 
15
 
! Отговори
Няма смисъл преди 12 години
Така се ражда педофилията!
79
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ясно е, че маменцето й не е на център, но изглежда и татенцето е сбъркан, щом позволява това.
78
11
 
15
 
! Отговори
уффффффффф ! преди 12 години
Хайдееее, робската психика проработи. Всички деца на изкуствотоб артисти,певци, музиканти, писатели,художници,са лишени от детство по простата причина че нямат много време за това. Но ако детето чувства своето призвание и го върши с желание аз лично не виждам нищо порочно.тя от малка използва дарбата си и отваря врати в живота, Семейството не е бедно, работническо, че да няма време да обърне внимание на детето и да го опази.Тези хора имат друг живот, неразбран и неприемлив за нас
77
10
 
7
 
! Отговори
не целя спам преди 12 години
просто вижте линка с по-обезпокояващи снимки на същото това детенцеvigilantcitizen/latestnews/disturbing-sex-kitten-vogue-photoshoot-featuring-children/Едно е всяко дете да взима фримовете на мама и да ходи на нейните токчета ВКЪЩИ, друго е този образ да е достъпен за ЦЯЛ СВЯТ от извратени умове.
76
15
 
13
 
! Отговори
като царици преди 12 години
На мама проститутчето. Ще те пласираме на най-богатите чичковци и ще си живеем като царици. Другите да го духат - ама безплатно!
75
9
 
6
 
! Отговори
do 77 преди 12 години
Защото точно, че имаш внучка би трябвало да се усетиш, колко лесно може да се внуши на едно дете нещо. Да има деца, който искат с това да се занимават и са го разбрали сами и в това няма нищо лошо. Но не са и малко случайте, в които тези идеи се внушават от родителите, това че има талант за това не значи, че с това трябва да се занимава, нали така? всичко си опира до лично желание, а е малко трудно да се разбере лично желание ли е, или внушено от мама и тати
74
10
 
17
 
! Отговори
до 73 преди 12 години
Какво порочно виждаш тук ? Ако детето е от семейство на музиканти и на 10 е добър музикант, артист или певица пак ли е жертва ?моята внучка е на 13, От з годинки е модел на една детск- юношеска колекция. От мадка беше очевидно че тя вросто е родена за това. Снимките отнемаха много време но с сама изявяваше желание да се снима.Не разбирам що за глупави коментари?!! Това момиченце не е в иранско или пакистанско семейство че да няма право да каже какво иска.Тя има право на избор
73
9
 
12
 
! Отговори
White Rabbit преди 12 години
По канал TLC има предаване "детски конкурси за красота" там участват от 3 до 12 годишни, дори май участваха и деца на по 1-2 годинки. На повечето деца между 7 и 10 години им слагаха тежък грим , спрей тен в козметичен салон, и дори им бръснеха краката (сякаш пък едно дете има косми на такава възраст), това не е ли също толкова ненормално както позирането на това хлапе в списанието ? А отговора на децата от тези конкурси, когато ги питат "защо искаш да спечелиш" - "защото наградата е много пари"
72
12
 
9
 
! Отговори
4o4ko преди 12 години
Тези родители ще опазят детето си от педофили, защото са богати и то никога не остава само, но заради тези снимки ще пострадат други деца, които не са постоянно заобиколени от тълпи възрастни.
71
10
 
8
 
! Отговори
Пожарникар преди 12 години
Има няколко много хубави снимки, които са си съвсем в реда на нещата! Не е чак толкова лошо да е на десет и да е модел, но всичко с мярка. Но някои от снимиките са отврат! Както каза някой в по-преднире постове "И Набоков би се възмутил". Отвратителна е онази, където ДЕТЕТО е голичко с покрити от коси гърди. Ако е 20 годишна мадама да се кефиш на снимката, но това си е чиста педофилия. Все пак затова има възрасти на 20 да си на 20, на 10 да си на 10!
70
10
 
10
 
! Отговори
До 69, 71 преди 12 години
А вие не се ли замисляте, че на тия години детето може да не иска това и да става жертва на амбицията на родителите си. Не говоря за морал, а за това, че на 10 годинки са рядкост индивидите, които знаят какво искат от живота и с какво да се занимават. А това нещо да ти се налага от една свръх амбиция на родителите е гадно, това реализация на детето ли е или просто опит мама и татко да си върнат малко от старата слава?
69
7
 
7
 
! Отговори
do 59 преди 12 години
Ne se habi tia osven da miatat l**na po saitovete drugo ne umeiat :)
68
6
 
12
 
! Отговори
До 59 преди 12 години
Ицо, тия не са никакви моралисти - те за загубеняци и комплексари, които се крият зад псевдоморални тъпотии. Остави ги да беснеят, те сами се натикват в калта. И децата си ще научат на това. Халал да им е!
67
7
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Haide iztyknatite bylgarski esteti se obajdat pak :) ne vijdam nishto losho v fotosesiata , sega me izkaraite podofil :)))
66
17
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Тъпанарите с многото плюсове - когато успеете да реализирате детето си, вместо да му тъпчете главите с безполезно "учене", може би ще разберете защо хората мислят отрано за реализацията на децата си. Тъпите коментари за *** и подобни единствено говорят за комплексите ви. Всъщност комплексари като вас едва ли имат деца, за да говорят такива гнусотии. Това, което виждате идва от вашия мозък, от вашите представи. Това момиче ще стане модел и ще успее, а вие си дрънкайте псевдоморалните глупости.
65
8
 
4
 
! Отговори
0.0 преди 12 години
Pedobear approves! Бих я прибавил към харема си! You know I like my women like my whiskey 8-12 y/o.
64
9
 
15
 
! Отговори
Жмуда преди 12 години
Важното е да им промият мозъците, за да може от петгодишни да врънкат родителите си за сумати пари за това и онова.