Мода или престъпление?

10-годишно момиченце, обявено за наследничка на Кейт Мос, позира с тежък грим в стил Лолита
8 авг 2011 23:01,
169
Мода или престъпление?
Снимка: Perfectpeople

Кейт Мос намери своята наследничка в лицето на десетгодишната невинна Тайлен Лена-Роз Блондо.Когато я приготвят за фотосесия обаче, макар и невръстна, тя никак не изглежда невинна, а от нея струи самочувствие и блясъкът на истинска звезда.

Руси коси, сини очи, сочни устни, стройно тяло - това описва младата кокетка. И нищо чудно, че момичето показва класа, тя е закърмена като звезда от малка, защото татко й е бившият френски футболист Патрик Блондо, а майка й - риалити звезда и моден дизайнер Вероника Лубри.

Тайлен работи като модел от ранна възраст. Първите си снимки прави, когато е едва на 4 годинки.

През декември момиченцето се снима в специална сесия за списание "Вог", където позира с тежък грим и дрехи на Ралф Лорън в стил ала Лолита.

За една от снимките Тайлен носи високи токчета и колие на стойност 3 милиона долара. Снимките се появяват малко преди Коледа, но тогава никой не им обръща подобаващо внимание.

Но лятото те са изровени от репортери и назрява скандал дали „модната метаморфоза" на малката Тайлен отговаря на годините й.

Според Клоуи Ангиал, редакторката на специализирания моден сайт Feminsting.com, снимките на Тайлен за "Вог" са особено неподходящи и дори зловещи, защото карат хората да гледат на 10-годишното дете, като на зряла жена и подтикват нездрави сексуални фантазии у някои.

Дебатът се разрасна и бяха поставени въпроси дали 10-годишни деца трябва изобщо да са модели и дали модният бранш полага необходимите усилия за защита на децата
като цяло.

Родителите на момиченцето обаче нямат нищо против снимките и не намират нищо нередно в тях.

Преценете сами дали има нещо ненормално във фотосите

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


169
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
103
9
 
11
 
! Отговори
до 84 преди 12 години
Каква завист,бе..Тук иде реч за лицемерие...Когато някой чичко си говори с деца в интернет е педофилия,а когато мастити богаташи ,депутати и министри ходят по ревюта,където малолетни се мотаят по бельо е мода,така ли?Според мен и чичкото и министрите правят едно и също,ама...ще вляза в затвора ако напиша това което трябва да направим с тях...
102
10
 
11
 
! Отговори
Do 96 преди 12 години
Явно въобще не си ме разбрал/а! Това, че някой е на 10 и е звезда, независимо дали в модата или музиката Не е осъдително. Затова, проблемът е за твойто дете, което може да се обърка от подобно послание виждайки връстничка - "секс- символ".
101
7
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Извинете ме но вие сте Народ с болна психика ! Под вола не сто теле!
100
12
 
10
 
! Отговори
Яна преди 12 години
Всички деца трябва да изживеят своето детство! Това момиченце е на възраст да играе с кукли ,а не да го правят на секс символ.Възмутително! Явно родителите са с болни амбиции ! Това за мен е явно престъпление!И не само това , а всички онези деца , които от най ранна възраст са подложени на нещо такова! Децата - манекени на различни модни къщи трябва да си останат деца,те са си достатъчно хубави и без тежък грим, не да ги гримират и префасонират като ***/погледнете позата и грима/!...
99
19
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Нищо ненормално не виждам във снимките ! Но тук разбирачите предпочитат щерките им да ходят забулени може би ... едва ли не ... ако се разговаря с детето на теми като секса и се изясни на *** и разбираем за него език какво защо и тн. няма да има проблем а не като в БГ , не се обелва и дума и като влезнат в пубертета с пощурели хормони и незнаещи и неразбиращи какво се случва се отдават на разврат алкохол и тн. което взаимстват от най простите , "орворени" деца от селски произход .... !!!
98
5
 
6
 
! Отговори
до 97 то 94 преди 12 години
Нищо не си разбрала ,ако изобщо си жена! Нямаш и идея за какво става въпрос , а само спамиш мнения без доводи точно като ***!
97
13
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
На 10 г. - супер модел, на 15 г. - елитна ***, а 20 г. - починала от свръхдоза и много алкохол, защото не и понесла славата....Жалко, че родителите и сами я тласкат към това
96
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Хей, фор"умници" ама вие сте страшно объркани ! Тази тема очевидно не е точно ваша
95
6
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Като разгледа човек и други снимки на детето ,става ясно ,че е търсена точно нездрава сексуалност. Дрехите не са и големи и не стои сладко ,както ако облече дрехите на мама , съвсем по мярка са си. Позите ,погледа , грима ,тежките бижута ... гледката не е приятна, поне за мен!
94
5
 
10
 
! Отговори
до 94 преди 12 години
Прочетох и разбрах . Бих те нарекла неуспяла в бранша и начина на твоето виждане е напълно разбираем и обясним,
93
8
 
7
 
! Отговори
до 90 Теди преди 12 години
Заради такива като теб народа ни е ***!!!!Не може да има общественно мнение и то да тежи ,ако всеки казва "гледай себе си..."! В случая дъщеря ми си е добре и никога няма да отнема детството и ,бутайки я в съмнителна кариера! Какво значение има че това момиче има пари и е милионерка???!? Да не би това да я прави щастлива? Само парите ли значат нещо за теб???
92
11
 
13
 
! Отговори
до Бистра преди 12 години
Извинявам се но аз не виждам тежък грим! Всички момиченца на тази възраст се лакират. Костюмчето е много стилно и сладко. Може би обичките и гривничката не подхождат на възрастта.Спомням си когато бях в първи - втори клас вечер чаках мама да си дойде от работа и веднага нахлузвах нейните токчета, слагах нейните герданчета,коланчета и много исках да приличам на нея, Може би защото за мен тя беше най хубавата майка. Мечтаех да порасна. Пораснах, но не забравих !
91
10
 
13
 
! Отговори
до 84 преди 12 години
Казвам ти го от опит ,била съм в бранша, този път е точно пропадане от всяка една страна ,независимо от държавата в която работи тази професия. Профисията определено не е за дете на десет години! Но като се сетя за ежемесечни "Малка Мис" , където има бебета на месеци и по- големи гримирани , с изкуственни зъби , с изкуственна коса и... Родителите се гордеят , а то плаче " Мамо ,спи ми се , лошо ми е..." ,а майката го бута на сцената и го кара да се усмихва на съдиите....
90
11
 
10
 
! Отговори
против преди 12 години
Против тези снимки съм. Няма нищо детско в тези снимки. Неможе 10 год. дете да се снима по този начин. На 20 тя няма да има нищо зад гърба си освен снимки и ревюта. Ще пре-пораснала. Дано да не се случи така.
89
10
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Содом и Гомор
88
12
 
14
 
! Отговори
неприятен факт преди 12 години
В повечето случаи именно майките подтикват дъщерите си към проституция! Много неприятен факт за майките, които обличат децата си като протитутки, обяснявайки на другите, че ще станат звезди - актриси, певици... но на практика ги подготвят за ***. Полицията и обществото трябва да вземат мерки срещу такива майки.
87
11
 
6
 
! Отговори
Tedi преди 12 години
По този повод, главният редактор на vogue France беше уволнен! Не знам дори защо обсъждате " горкото" момиче. Тя е милионерка с богати родители. Проблемът е за вашите деца. Затова решението за уволнение е правилно
86
13
 
11
 
! Отговори
Родител преди 12 години
Милото, щом на 10год. изглежда така, на 30год. каква ли ще е ?
85
6
 
18
 
! Отговори
До 84 преди 12 години
Каква завист ? Да е живо и здраво детето. Не смятам за нормално снимката на 10 г. дете да излъчва еротични послания.
84
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
До всички разбиратели , възпитатели и моралисти.Продължавайте да се гордеете със своите добре възпитани деца, чиито ушички от малки слушат думичката НЕ ! - Тихо! Млъкни! Не пипай! Не трябва! Няма! Неможе! Може би ги правим също като себе си,,,,? А?