Сури Круз на процедури за ?1000 месечно

Малката принцеса ходи на СПА и се маже с гримовете на майка си
Обновена: 22 сеп 2011 14:30 | 22 сеп 2011 14:27,
46
Сури Круз на процедури за ?1000 месечно
Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Едно от най-разглезените деца в Холивуд определено е малката Сури. Дъщерята на Том Круз и Кейти Холмс празни джобовете на родителите си не само за скъпи дрешки и аксесоари, но и за разкрасителни процедури. Малката Сури е забелязвана от време на време да посещава салон за мини-СПА в Бевърли Хилс, където е обгрижвана не само от професионалисти, а и от собствената си майка.

Косата на малката принцеса се къпела със специален шампоан, а после Кейти й правела прическа, за да се чувства като истинска звезда. Удоволствието според запознати струвало по 1000 евро на месец. 32-годишната актриса позволявала на Сури дори да си слага грим. Щерка й отдавна залитала по декоративната козметика на Холмс и често се мацала с нея. Кейти нямала против, ако нещата оставали в рамките на играта.

Преди месеци стана ясно, че малката е голям фен на скъпите, дизайнерски обувки. Особено много й допадала колекцията на Марк Джейкъбс.

 

Вижте още лайфстайл новини в Tialoto.bg

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


46
Още по темата: Сури Круз
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
От една страна всеки разполага с парите си и живота си (което в БГ го няма като мислене заради комунизЪма).От друга щом са обществени личности можем да ги коментираме.Не ми допада че унищожават детето, но пък Круз е сектант (сциентолог).Чалгата в американски вариант.
25
3
 
45
 
! Отговори
jena преди 12 години
че да вземат и мъж да и намерят вече, да не вземе да закъснее...
24
3
 
33
 
! Отговори
Killuminati преди 12 години
само ще кажа, че и двамата родители са членове на Сциентологията, изключително опасна секта
23
4
 
9
 
! Отговори
iKoko преди 12 години
има паре - троши паре!
22
0
 
33
 
! Отговори
до 21 преди 12 години
Толерантен може да си към интелигенти и перспективни хора, а не към ***...
21
6
 
14
 
! Отговори
леле преди 12 години
Тука всеки втори псува *** и ачернокожите и им пожелава да умрат... И българите не сме били расисти, а "толерантен" народ...
20
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Statiata e malko jlachnichka .Otde taia zloba , be ...
19
1
 
19
 
! Отговори
Петров преди 12 години
То благодарение на помагането на "нуждаещи се" българите вече 20 години си отглеждаме 2 милиона ***, които за благодарност крадат, изнасилват и убиват наред! Тези в Африка не са по-различни, след като са бедни, защо правят по 20 деца?!?!
18
8
 
10
 
! Отговори
От А за В преди 12 години
Я по-спокойно ако обичаш! ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЖИВОТА И ЧОВЕЧЕСТВОТО са и твоите цигари, ама всеки ден си ги купуваш. Като сте толкова загрижени, отделяйте и давайте вие пари. Всеки има право да си харчи парите, както сметне за добре. Кои сте вие, че ще държите сметка на това, кой какво да прави!!!!! И само не разбрах, от къде сте сигурни, че те не дават пари за благотворителност. 100% съм сигурна, че процентно и два пъти повече от това, което вие давате, ако изобщо давате!
17
12
 
15
 
! Отговори
do 14 преди 12 години
от такива като тебе се е родил социализма- нестабилно общество в което богатите са "длъжни" да помагат на бедните които пък очакват да им бъде помагано и не се бутат да работят. истината е че които е по-напред с мат'риала е такъв защото го е постигнал. а тези които са назад са назад защото в 99% от случаите толкова могат и/или така им изнася. ако не вярваш- питай *** ни. ти като се видиш с 10 лева повече от колкото са ти задължителните разходи ще ги дадеш ли на ***? ... така си и помислих. хайде лек ден сега и стига сте гледали в чинииките на богатите ми направете нещо да сте на тяхното дередже.
16
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Голяма работа, 1000 долара за тях са като 10 лева за някой българин, кой българин не би дал 10 лева на детето си?!?!
15
2
 
8
 
! Отговори
??? преди 12 години
Ако я карат така на 12 гримовете ще ѝ са омръзнали, на 18 - момчетата и ....... остава клуб 26.Дано не съм прав боже.
14
7
 
23
 
! Отговори
В защита на 3 преди 12 години
Всички хора се нуждаем от пари за да задоволим елемтарни нужди - храна, дом... След тях идват нужди, които не са толкова спешни, но всички искаме да ги покрием - като заделяне пари за образованието на децата ни и т.н. Като ги покрием и тези нужди и пак останем с милиони долари в сметките си като случая тук с Том Круз, то тогава е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЖИВОТА И ЧОВЕЧЕСТВОТО да не помагаме на нуждаещите се хора по света, а да задоволяваме егото си като глезим себе си с БЕЗМИСЛЕНИ идиотизми!
13
2
 
17
 
! Отговори
:-) преди 12 години
Момо, не 5лв, по-скоро 50ст ;-)А всъщност тези хора ги имат тези пари защото други хора са им ги дали (предпочитат да дават пари за кино вместо на африканчета)И в крайна сметка човек работи за пари за да може да ги ползва с кеф после - да не са ги откраднали?
12
3
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това дете накрая нищо чудно да се пропие и продруса, след като от сега го учат, че морето му е до колене.
11
2
 
40
 
! Отговори
доволен съм преди 12 години
Благодаря ти, Боже, че не съм дете на "звезда", на *** или на гладен африканец !!!
10
11
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Има ги дава ги.1000 евро месечно за тая са някакви дребни стотинки.Тия сигурно имат 100-200 милиона.Друг е въпроса че за мен 1000 евро месечно са цяло състояние.А относно африканските дечица.. ХИЧ НЕ МИ ПУКА! Как така успяват ем да умирт от глад ем една негърка да роди 10-20 чавета?И умира от глад през цялото време.Чакайте бе чернокожо любци дрогирани, една жена като е бременна и умира от глад най-вероятно ще умре заедно със нероденото си дете.Тия имат по 20 деца и не умират.Явно хич не са зле.
9
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
EDNO E SIGURNO!!!!NIAMA TAPI BOGATASHI!!!IMA SAMO TAPI I GLUPAVI ZAVIJDASHTI!!!
8
3
 
20
 
! Отговори
Momo преди 12 години
Номер 3, като нахраниш 10 деца те на свой ред ще направят по 10 и после ще имаш да храниш 100 и т.н. Мръсните *** като нямат храна, да не се плодят много!А иначе 1000? нищо не са за тези хора. Все едно аз да давам за детето си по 5лв. на месец.
7
21
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Бих и се *** в устата и на нея, освен на майка й.