Синди Крауфорд мъничко завижда на щерка си

46-годишният модел си иска обратно младостта
12 мар 2012 19:11,
97
Синди Крауфорд мъничко завижда на щерка си
Синди Крауфорд. Снимка: Getty Images/Guliver Photos

Топмоделът от 90-те години Синди Крауфорд чистосърдечно си призна, че малко завижда на 10-годишната си дъщеря за младостта.

Малката Кая Гербер наскоро направи дебюта си като модел за кампанията на детските облекла на "Версаче".

Майка й Синди безспорно се гордее с щерка си, но пък и разкри, че мъничко завижда. Според Синди никоя нормална жена не иска да остарява.

"Гледам дъщеря си и си казвам: Тя има моята кожа от преди, искам си я обратно. Тя има моите крака от преди, искам си ги обратно. Има косата ми, искам си я обратно", разкрива супермоделът от 90-те години.

В същото време тя отбелязва, че с остаряването идват и хубави неща, а ако си щастлив в живота, го приемаш много по-лесно.

С фотосесията си за "Версаче" Кая предизвика смут, а майка й защити решението си да й позволи да се снима.

Още по темата

"Смятам, че беше прилична и красива фотосесия, дъщеря ми нямаше грим. За нея беше полезно, защото й харесва да се снима, а също така видя какво се казва работа", каза тогава Синди.

Самата тя беше едва на 16 години, когато беше открита като талант.

След това стана един от супермоделите, които доминираха по модния подиум през 80-те и 90-те години, припомня "Daily Mail".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


97
Още по темата: дъщерясинди крауфорд
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Мъжете пускат кореми и цици, жените - мустаци... Старостта не е красива. И не е необходимо, природата залага капаните на хубавата външност, докато хората още са в "размножителната" си възраст. Всъщност, исках да кажа, че старостта е красива по своему, но не е секси.
43
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не трябва да си комплексар за да харесваш по-нови коли и млади жени. Комплексарите харесват по-възрастни жени,защото не се чувстват хубави за младите,които имат много предложения и скачат на възрастни жени,които вече много малко внимание получават.
42
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И жените и мъжете трябва да имат взаимоотношения с тези от тяхното поколение.В противен случай сме се нагледали на жалки и смешни картинки- много млади момичета със своите "татковци " или лелки със "синовете "си.
41
3
 
3
 
! Отговори
До 43 преди 12 години
И аз мога да се разсмея,особено като знам,че мъжете изневеряват на жените с с по-млади, а не с по-стари. Който има очи,ще види, а който има сърце,ще разбере :))))
40
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Само *** и комплексар си вдига акциите като излиза с много по-млади момичета от него, качествения мъж си намира нормална жена с нещо в главата, *** *** ги оправяш няколко пъти и вече са безинтересни.
39
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Жените с годините заприличват все повече на мъже-първо на тегло и после и като цялостен вид и се стигне до лелките с къси коси и наднормено тегло. Това има природно обяснение с намаляващите женски хормони с възрастта, а при спирането на цикъла лелката не можеш да разбереш кой е мъжът в семейството тя- или мъжа й
38
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Да,но са мъже. Докато жените са със същиите бирени коремчета, едри ръце, голям ***,увиснали цици и се питаш това жена ли е или мъже. За жените е лош варианта,докато мъжът си е мъж, дори и по-дебел. Не че го одобрявам това де. Но жените са лелки от 30 годишни, а мъжете на 30 г. са пичове и излизат с 20 годишни момичета.
37
1
 
12
 
! Отговори
33 преди 12 години
Мъжете са най- хубави като остареят-ха-ха-ха-С бирените шкембета.хъркащи и не до там чистоплътни.Просто гнусотия.
36
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Или геронтофил :)
35
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
абе просто във форума има педофил :-)
34
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
За добичето Адел нека не говорим, това не е естетично. Защо по модните подиуми не викнат такива като Моника Белучи,а викат млади?
33
9
 
5
 
! Отговори
До34 преди 12 години
Напротив, мъжете по-добре остаряват,защото имат мъжки черти , а жените губят женствеността си с годините и заприличват на мъже- и като килограми, и като визия. Жените ояе след 30 години губят форма, мъжете стават по-мъжествени след 30 години!
32
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Ами не съм сигурна, че една Моника Белучи например е по-малко желана от добичето Адел, която е само на 23.
31
3
 
8
 
! Отговори
27 преди 12 години
Ти винаги ли мислиш че ще си полов атлет?Старостта не щади и мъжете .даже на тях им личи по- рано от на жените.
30
6
 
5
 
! Отговори
До 31 преди 12 години
Като правило е така- възрастните жени са по-непривлекателни от младите момичета. Тоя факт го знаят и бебетата. Ти се опитваш да спориш с тоя факт и цитираш изключения,*** не правилото. Годините са си години и жената е най-хубава ,когато е млада, след това отпада от повечето мъжки желания. Ясно се изразих.
29
2
 
1
 
! Отговори
До 29 преди 12 години
Съгласен съм с теб :)
28
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
29 е прав, това е безспорен факт. В случая *** е, че някакъв човек се опитва да обясни, че всичко над 25 е дебело и грозно, а всички на 16 са адските изящни красавици. Както има грозновати млади момичета, така има и хубави жени на повече години, слагането под общ знаменател е смешно!
27
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Това е мой избор за моя личен живот. СТава въпрос,че когато не можем да говорим за естетика при една, жена започваме да увъртаме с фрази като тази:"Красотата на една жена не е в половите и отделителните и органи,то си е комплексно излъчване ,чувство за хумор доброта ,непринуденост." Да,това е прекрасен човек, но не красива вече жена. Трябва да направим разликата.
26
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
И на 40, и на 50 Синди си е класа. Колкото до остаряването - никой не иска. Има и хубави, запазени жени, но младото си е младо трябва да си го признаем. Нали затова са всички кремове, пластични операции и сложни процедури, да се направим на млади. Срещу природата не се рита. А остаряването - за съжаление това е единственият начин да поживеем по-дълго. Sad but true...
25
3
 
6
 
! Отговори
до 27 преди 12 години
Това, което казваш е доста неуважително най-малкото към ***!