Кристен Стюарт от "Здрач" излезе на слънце

Актрисата го прави за юнския брой на ELLE, Великобритания
4 май 2012 07:52,
19
Кристен Стюарт от "Здрач" излезе на слънце
Снимка: сп. Elle

Кристен Стюарт определено не е най-стилната жена в Холивуд, въпреки че беше обявена за „Най-добре облечената жена на 2012 година" от списание Glamour. Актрисата винаги изглежда леко неловко и в модни фотосесии, и на червения килим. Освен това рядко се разделя с дънките си и с кецовете си Converse.

Въпреки това нейната невероятна популярност сред феновете заслужено й дава шанс да се снима в престижни модни списания. В случая звездата краси британското издание на списание ELLE и го прави доста успешно. Брюнетката позира професионално и показва една своя напълно различна страна. Тя е облечена в рокля на Jil Sander, която ѝ стои толкова добре, че забравяме, че в миналото медиите я упрекваха за лошия ѝ вкус на обличане.

В списанието 22-годишната хубавица говори за любовта си с колегата си Робърт Патинсън, за това, което я прави щастлива, за личния си стил, за това, че обожава да шофира из Лос Анджелис...

От пръв поглед се вижда, че Кристен прави всичко с голяма страст и любов. Тя споделя: "Обичам киното, обичам това, което правя. Любовта ми е почти физическа."

Въпреки, че героинята ѝ Бела от „Здрач" се превърна във вдъхновение за момичетата по цял свят, а самата Кристен стана техен модел за подражание, младата актриса се надява един ден да мине зад камерата и да стане режисьор. „Искам да давам живот на филмите. Имам толкова много идеи..."

Звездата описва своя стил на обличане като функционален: "Аз просто обичам да нося удобни дрехи. Когато съм в Лондон, се чувствам страшно неподходящо облечена в своя калифорнийски стил. Дори и да се опитам да изглеждам добре, когато изляза на вечеря, се оказва, че не съм успяла да открия подходящите дрехи в гардероба си. По принцип не нося чорапогащник и тази зима измръзнах от студ в Англия."

Скоро ни предстои да гледаме Кристен в два нови филма. В началото на лятото ще излезе „Снежанка и ловецът", където тя е в ролята на приказната красавица Снежанка. Идната есен най-накрая ще видим и последната част на вампирската сага „Здрач".

А фотосесията за Elle може да видите още сега в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
1
 
0
 
! Отговори
Белатрикс преди 11 години
Това не е актриса,а някакво жалко подобие на пръч.Кучето ми има повече изражения на лицето от нея.ПП. Не съм злобна към Кристен,но я съветвам да стане всичко друго,но не и актриса.
17
2
 
2
 
! Отговори
Eli преди 11 години
tochno taka, ne wijdam kakwo tolkowa protiw imat neq ii zashto sled kato ne q hareswat, chetat statii za neq -.-
16
2
 
1
 
! Отговори
desi преди 12 години
ei oba4e ot balgarite po golemi zlobari nqma samo zloba i omraza moje da izsipvate kato ste golqma rabota napravete vie ne6to 6trakate zd komputara i opluvate xorata koito sa postignli ne6to palni kompleksari sme si na6ta nacia
15
3
 
1
 
! Отговори
аз преди 12 години
Кристен е много зле, особено на тази снимка! Краката и са като "О", криви, без прасци, гадни..пф , мн е зле това момиче!
14
4
 
5
 
! Отговори
Ристо преди 12 години
Яко грозна и невзрачна. Патинсън яко се е минал.
13
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
още няколко такива и ще започна да харесвам Анистън
12
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 12 години
Не заслужава безкомпромисен секс!!!
11
5
 
9
 
! Отговори
bat goiko преди 12 години
koi reshi, 4e taq e krasavica ne znam....daje i ne e 4arovna
10
7
 
11
 
! Отговори
Местан преди 12 години
Кънчо си иска Ким. Каква е тая в новините.Кардашиан, ти си моя блян!
9
9
 
5
 
! Отговори
xax преди 12 години
Ще бия на карти, табла, шах и каквато и да логическа игра.Това, че ти си балък и кълвеш като риба не значи нищо!Иначе фусти с подобен face ги подминавам като малки гари, не са ми по вкуса и това е.Мисля и на повечето мъже също!
8
7
 
43
 
! Отговори
Хейтър преди 12 години
Само да не си помислите, че може някога да я биете на карти!The ultimate poker face - 5 филма, едно изражение.
7
4
 
16
 
! Отговори
дени преди 12 години
наистина прилича на зомби
6
3
 
7
 
! Отговори
777 преди 12 години
тук не изглежда добре
5
3
 
17
 
! Отговори
o.O преди 12 години
Сладурите ми те... От къде си намирате "журналистите" дето ви пишат материала, ако не е тайна??? "и тази зима измръзнах от студ" а от какво да измръзне от жега ли?
4
6
 
30
 
! Отговори
Легендата преди 12 години
Къде я сравняваш с Елена Петрова. Нашата овца е 100 пъти по-противна и некадърна!
3
2
 
24
 
! Отговори
офф преди 12 години
това дърво не мога да го понасям,все едно ми натрясват елена петрова,пъсни темерути в играта!!!
2
14
 
12
 
! Отговори
Ben Gan преди 12 години
До - 1Незнам дали си гледал филма. Аз лично го харесах заради новите лица и непринудената им игра във филма. Това, което не харесвам в нашето кино (напоследък се променя) е театралниченето. Точно този филм обаче, излезе на екран с доста нови лица. Според мен показаха какво е да се играе лесно и непринудено. А не е нужно да си секс бомба за да си актриса (или певица :) )
1
7
 
26
 
! Отговори
Optimus Prime преди 12 години
Тоя американски рахит какво току го пробутват насам натам.