Пищни, но горещи! Кое е идеалното тегло?

Те са модели, но са далеч от мерките на кльощавите им колежки
11 май 2012 14:00,
95
Пищни, но горещи! Кое е идеалното тегло?
Флувия Лакерда, Снимка: Vogue

Кое е идеалното тегло? Този въпрос си е задавала всяка жена поне веднъж в живота си. Медиите ни заливат с безброй красавици, които са тънки като клечки и карат милиони дами по света да се подлагат на зверски глад и тренировки, за да се доближат до идеала за красота, наложен от киното, телевизията, музиката и модния подиум. Рубенсовите форми от миналите векове, вдъхновили дузини творци, вече не са пример за подражание.

В 21-век сред най-опасните болести наред с ХИВ се нареждат анорексията и булимията. И въпреки че нежният пол е запознат с последиците от глада, жените продължават да правят и невъзможното, за да бъдат слаби. Защото слабото е секси... поне това се опитват да ни втълпят.

В действителност в света на модата има и дами, които далеч нямат кльощаво тяло. Точно обратното! Те са пищни в пълния смисъл на думата и се чувстват адски секси. Възможно ли е една по-едра госпожица/госпожа, която притежава екстра килца, да намери място сред фините си посестрими? Разгледайте следните примери и преценете сами.

Тара Лин

Тя е модел, който далеч не влиза в представите ви за кльощава красавица. Но дамата е била на корицата на френския "Elle" в брой, в който си прави компания с далеч по-фини госпожици. Лин се чувства стопроцентова жена (така каза за себе си и пълничката Адел) и с гордост казва кой е нейният размер дрехи – 18 по американските мерки, което е 48 по европейските.

Жустин Легол

Дамата е канадски модел и е в каталога на агенция за модели с по-големи мерки. През последните години тя успя да се сдобие с доста ангажименти и да се утвърди в модния свят... поне в Канада. Нейният размер е 14 (по американски мерки) или 44 по европейски мерки.

Кристина Мендес

Кристина е една от първите пищни дами, която успява да си пробие път в света на модата. Тя е била на кориците на сп. "Daily Venus Diva", "GEMINI", "POSHPULSE", "Essence Magazine", "Pose Magazine", "All You Magazine", "DTM Magazine" и куп др. списания. Размерът ѝ е 14 (44 европейски).

Барбара Брикнер

Тя е модел от повече от 10 години. Работила е с много дизайнери, най-вече от италианската компания "Elena Miro" като дори се появява в техния календар. През 2000 г. дамата стартира собствена линия дрехи с името "BB Maternity".

Вижте как изглеждат тези дами и останалите им колежки с по-големи размери в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


95
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе, дедо ви Хаджия не е махнаджия.
43
5
 
19
 
! Отговори
До Натали преди 11 години
А жените какво искат,баш ***, здрав като ръб, също и толкова красив и умен, пребили едно време когото трябва и имащи доволно парички сега....добър идеал...
42
26
 
15
 
! Отговори
Ogy преди 11 години
Абе тука има ли нормален мъж който харесва жени като бъчви?Всички мечки, крави и бетонобъркачки да бегат да се скрият.
41
40
 
11
 
! Отговори
Аполон преди 11 години
Ти 100 % си някоя дебела, грозна и зажадняла за мъжки ласки ***. Много ясно, че искаме яки мацки, а не дебели слоници като теб. И междудругото, 1.90 90 килограма съм аз. Нямам и бирено шкембе и много ги пляскам. Ако си платиш и теб може да те огрее...
40
9
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Забавно ми е да чета мнения на *** мъже-комплексари, които сигурно имат бирени шкембета и приличат на разплути ***, но искат манекенка. Не става господа - вече се изисква и от вас, не знам коя луда която изглежда като манекенка ще се хване с озлобен, беден и дебел комплексар понеже той искал "яка кака", ама ако може каката да не иска никакви пари понеже той нямал. И това ли са мъжете, за които трябва да се правим на красиви? Мерси - по-добре без вас или с някой чужденец.
39
5
 
54
 
! Отговори
Tina преди 11 години
Кое е идеалното тегло?Няма идеално тегло.Има създаден от Бога естествен човек, който идеално приема себе си,такъв какъвто е, уважава себе си и уважава другите.И има до себе си идеалния за него човек, който го обича такъв, какъвто е.
38
12
 
9
 
! Отговори
..... преди 11 години
За определяне на "идеалното тегло" си има BMI. Това чудо на снимката е доста над горната граница, което вече е нездравословно. Да не говорим, че не е и красиво.Защо ги изтипосват тия ***?! За да се плашат момичетата и предвидливо да гладуват, за да не станат такива, ли?
37
8
 
3
 
! Отговори
Nadali преди 11 години
i programisti s golemi patki ! Natali, pak si pravila "vetrec" na purviq sreshtnat, kakto i 90% ot jenite v BG
36
0
 
10
 
! Отговори
аз преди 11 години
за всеки влак си има пътници
35
0
 
4
 
! Отговори
qna преди 11 години
ашли е яка
34
6
 
45
 
! Отговори
Натали преди 11 години
Аз пък да ви кажа моето мнение.80% от BG мъжете - отпуснати,***,компелксирани,бедни и мързеливи.. Плюят по всичко и всички,но искат жена манекенка,да ги угоява и да им прислугва и да си избиват с нея комплексите на улицата и пред приятелите.Но това няма как да стане драги ми мъже,докато гледате на жената само като средство за задоволяване на първичните си нужди и грам не я зачитате като човек.Ама и аз глупачката какво ли очаквам в България - тука останаха само шофьори и строители.
33
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тези, които са 44-ти размер са добре горе-долу, но по-нагоре не е здравословно, ама хич! Друг е въпроса, че си има мъже, които си харесват жените със "секси дръжките".
32
13
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
едно такова изяжда манджа за трима души
31
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
просто репулсвино
30
16
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
на тва му се казва свинщина.
29
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
da
28
13
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дебели са си както и да го погледне човек.
27
12
 
65
 
! Отговори
ББ преди 11 години
Абе, мъже, що не гледате себе си?! На 30 вече шкембетата ви висят, та не си виждате ония работи..Жените поне раждат и имат някакво оправдание за разпънатата кожа. Вие дето приличате на бременни в 7-мия месец, я.., се спрете...Комплексари! Това ли е смисълът на привличането между хората - кой колко килограма е?
26
7
 
39
 
! Отговори
galya преди 11 години
А пък Вие ... сте все със стегнати *** и яки рамене .... ХА-ХА-ХА .... Всеки си харесва определен вид жени и мъже, затова никога не обиждайте другите за техния избор, а си гледайте своя! :)))) Поздрави на всички....
25
5
 
25
 
! Отговори
фд преди 11 години
Шшшш аз за такива ръце като на тая от кога тренирам ехеее и не мога да го докарам до такива.