Бийбър иска Бекъм да тренира футболния му отбор

Селена Гомес и Виктория Бекъм ще надъхват играчите като мажоретки
13 юли 2012 09:52,
34
Бийбър иска Бекъм да тренира футболния му отбор
Джъстин Бийбър Снимка: Reuters

Канадецът Джъстин Бийбър е решил да създаде благотворителен футболен отбор и се надява Дейвид Бекъм да го тренира. Певецът следва примера на Роби Уилямс и Вини Джоунс. Първият има отбор с името „ LA Vale". А вторият цели два - Hollywood United и Hollywood Allstars.

„Играх доста футбол през последните две години и много се наслаждавах на играта", сподели Бийбър пред Daily Star.

"Знам, че вече има отбор, който е създал Роби Уилямс, но аз искам моят да бъде с по-млади играчи. Момчетата от "One Direction" се съгласиха да играят, също така и Лил Бау Уау. Има само един човек, който искаме да ни тренира и това е Дейвид Бекъм", допълни още канадецът.

Джъстин побърза да изясни, че неговият спортен тим няма непрекъснато да прави мачове, а вероятно по 3-4 на сезон. Певецът възнамерява лично да попита Бекъм и силно се надява да приеме.

„Ще помоля Селена и Виктория да бъдат мажоретки", каза още звездата.
 

Още новини за звезди от Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


34
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
6
 
! Отговори
до Пульо преди 11 години
"Дейвид Робърт Джоузеф Бекъм, или просто Дейвид Бекъм, се ражда на 2 май 1975 г. в Лондон, Великобритания. Семейството му е силно религиозно, с еврейски произход по майчина линия..."
4
1
 
9
 
! Отговори
Наблюдаващ преди 11 години
13-тиСигурен ли си, че го е постигнал той? На развлекателната и рекламната индустрия им трябва такъв "идол" и все някого трябва да си изберат и харесат за да им прави пари от овчите маси и култа към личността. С какво той е 10 000 или 1 000 000 пъти по-добър от теб, за да има 10 000 пъти по-големи доходи и 1 000 000 пъти по-голяма популярност? Едва ли ще можеш да отговориш.
3
1
 
8
 
! Отговори
ined преди 11 години
до9: В голяма грешка си, изобщо не се дразня от Бийбъра нито го мразя или пък му завиждам. Все ми е тая дали му дават милиони за песньовките му или не - това няма да ме накара да ги слушам. Дразни ме само че разни "новинари" всеки ден ме заливат с "новини" за Бийбъра и подобни на него "звезди".
2
1
 
12
 
! Отговори
До Истина преди 11 години
Може да е постигнал какво ли не, но това си е за него и мен грам не ме интересува. Факт е, че изглежда като гей, а не като нормален пълнолетно момче. Опитва се да се прави на мъж на папараците и т.н. пред неговата кифла, но нещо не му се получава и СУПЕР смешен.
1
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Двама *** ходят с две уруспии! Това е истината!!

Спонсорирани публикации