Семейство Бийбър нямат търпение бебето да се роди

Хейли скоро разкри, че е бременна
Обновена: 13 май 2024 14:31 | 13 май 2024 13:55, Ивета Иванова
11
Семейство Бийбър нямат търпение бебето да се роди
Снимка: Getty Images

Хейли и Джъстин Бийбър са развълнувани, че очакват бебе. Моделката разкри, че е бременна за първи път през миналата седмица, като показа снимки с наедрялото коремче в профила си в Instagram.

Звездите отдавна са искали бебе.
 
"Хейли и Джъстин са развълнувани, че очакват бебе заедно. Те искаха това от дълго време и нямат търпение да разширят семейството си, и бебето да дойде на бял свят.", коментира източник на "Entertainment Tonight".
 
Моделката и певецът смятали, че сега е перфектното време да предприемат следващата стъпка в животите и във връзката си.
 
"Хейли и Джъстин са обединени и са на едно и също мнение, що се отнася до родителството. Те преживяха толкова много заедно, като двойка, и се чувстват готови да предприемат тази следваща стъпка в животите и връзката си", казва още източникът.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от Звезди
Лени Кравиц засрами младите мъже с фитнес рутината си
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
0
 
! Отговори
Бобърчо преди 1 седмица
Този няма ли да порасне вече?! Един такъв хилав, дребен, противно нисък, смъкнати овърсайз дрехи... а пък и с тези девствени мустачки... чудо и приказ. Мани, мани. Клошар, ама наужким богат.
7
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Голям *** тоя бибър. То за него трябва да се грижи някой.
6
4
 
0
 
! Отговори
Бобър преди 1 седмица
Затова ли беше пуснал сълза. Отвратително, надула се е като бременна рибка. Наедрялото коремче се постига и с един балон като си го вкара и надуе може да се фръцка колкото иска и няма да има нова жертва създадена да умре от старост и рак, защото това са вариантите. Те го убиват по този начин. Голямата гордост. Доказа че функционира биологично, по минимума, може да се наведе и да го поеме отзад или отдолу някъде там, и сега човека ще умре за нищо, щото една сексапилна баба са я опънали, браво.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Ич да не чакат ами да го вадят веднага.
4
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Тия деца, дето се ожениха на 18, изкараха по-здраво и стабилно семейство от повечето холивудски двойки. Опитват се да въртят домакинство, опитват се да правят нещата правилно, кога успяват, кога не, но имат желание. Да са живи и здрави младежите, да им е живо и здраво и детенцето.
3
3
 
3
 
! Отговори
Ха-ха-ха-ха-ха-ха преди 1 седмица
По-добре да не се ражда. Още преди да бъде родено неговия живот е ясен - баща наркоман и майка наркоманка. Какво ше бъде качеството на матрияла?
2
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Кой точно ще го ражда? Този от ляво от не-бинарните ли е?
1
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
а на бащата казаха ли му?