Сейдж Сталоун е починал от инфаркт

Няма данни за приети наркотични вещества, показва съдебната експертиза
31 авг 2012 11:36, Петя Славова
17
Сейдж Сталоун е починал от инфаркт
Сейдж Сталоун. Снимка: Reuters

Синът на Силвестър Сталоун - Сейдж е починал от инфаркт. Това показват резултатите на експерти по съдебна медицина от Лос Анджелис, предадоха световните информационни агенции.

В токсикологичния доклад няма данни за злоупотреба с медикаменти.

Още по темата

Сейдж Сталоун почина на 36-годишна възраст на 13 юли, припомня БТА. Той е страдал от коронарна болест на сърцето, причинена от атеросклероза, и тя е довела до инфаркта, казва лейтенант Фред Корал от разследващия случая екип. 

"Няма признаци за свръхдоза медикаменти. Сейдж Сталоун е починал от естествена смърт", казва още Корал.

В тялото на Сталоун е намерено малко количество от седатива хидрокодон, но то е в допустими нива. В токсикологичния доклад няма данни за употребата на други лекарства. 

Сейдж бе намерен мъртъв в дома си в Холивуд хилс, след като негови близки и приятели се разтревожили, че не са го чували от един ден. Те изпратили на мястото домашна помощничка, която го открила бездиханен и повикала полицията.

Тогава служителите на реда не откриха признаци за насилствена смърт, травма или самоубийство, но из таблоидите бързо плъзнаха спекулации за свръхдоза наркотици.

Сейдж Сталоун беше по-малкият от двамата синове на холивудската знаменитост Силвестър Сталоун. Той е дете от продължилия 10 години брак на Слай със Саша. Двамата се разведоха през 1985 г.

Сейдж е участвал в редица филми, сред които в "Роки 5" от 1990 г. заедно с баща си. Двамата отново се снимат в "Дневна светлина" през 1996 г.

Съвсем наскоро още една смърт споходи семейство Сталоун. На 48 години почина сестрата на актьора - Тони-Ан Филити, която страдаше от рак на белия дроб.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


17
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
10
 
! Отговори
Зиг преди 11 години
Какво сте се зачудили, някои, как било възможно на тази възраст да си отиде он инфаркт? Един колега почина от инфаркт на 22 години, момчето - имаше някаква вродена болест на сърцето. Нека да не търсим винаги под вола теле.
14
0
 
4
 
! Отговори
wikipedia преди 11 години
Смесването на хидрокодон с алкохол, кокаин, амфетамини, метилфенидат, benzodiazapines, барбитурати, и редица други лекарства може да има тежки нежелани реакции, включително и не само: сърдечна недостатъчност, инфаркт, респираторен дистрес, белодробна недостатъчност, чернодробна или бъбречна недостатъчност, жълтеница,амнезия, гърчове, загуба на съзнание и кома.
13
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В тялото му е намерено малко количество хидрокодон това лекарство е по известно като Викодин/хапчетата които постоянно приемаше д-р Хаус/. Между другото същото вещество бе открито и в тялото на също отишлия си рано холивудски актьор Хийт Леджър. Явно е любимото хапче в Холивуд.
12
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В тоя сайт много си противоречат. в по предна статия бяха писали, че когато го намерили трупа вече се бил разлагал и според медиците поне 6 дни е престоял в стаята. Сега чета че приятелите му се били разтревожили че не са го чували от един ден и пратили прислужницата да го потърси.
11
9
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сейдж Сталоун са го починали евреите, на които татко му решил повече да не служи...ето и резултата.
10
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
трудно ще ни възприемат хората от ЕС с подобни ***.детето си остава дете на своите родители бе,*** и простаци,и загубата му винаги е тъжна.НАУЧЕТЕ СЕ ДА ИМАТЕ СТРАХОПОЧИТАНИЕ И УВАЖЕНИЕ КЪМ СЪДБАТА,ЗА ДА НЕ СЕ ОБЪРНЕ СРЕЩУ ВАС!!!
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Кое от децата на Силвестер, беше родено със сърдечно заболяване . Не е смешно !
8
20
 
2
 
! Отговори
селянин преди 11 години
На 36 години от инфаркт? Егаси здравеопазването имат в САЩ.Този сигурно е нямал пари да си плати да го лекуват.Жалко за еврейската кратунка бая пари можеше да натрупа!
7
9
 
2
 
! Отговори
слав преди 11 години
май се опитвате да ловите шаранчета?
6
13
 
5
 
! Отговори
аз преди 11 години
как може толкова млад човек да почине от инфаркт??
5
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
То тва ракията да не е шербет?!
4
6
 
0
 
! Отговори
BYANOV преди 11 години
NYAMA PO ISTINSKA ISTINA OT TOVA KOETO SI NAPISAL.NO 6TE IMA I MINUSI BOCE.TOVA 6TE SA HORATA KOITO MISLYAT 4E 6TE OTIDAT V RAYA A TOI NE E ZA VSEKI
3
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сега ще се напънем да ви повярваме. Ако един инфаркт го установявате по два месеца ...., за какво изобщо правите аутопсии?
2
15
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да бе ,и един мармот завива шоколад !!!!
1
1
 
36
 
! Отговори
Боце преди 11 години
От царя до роба ,всички сме за гроба.