Кийра Найтли: Няма да жертвам кариерата си заради майчинството

За новата Анна Каренина работата е приоритет
Обновена: 19 сеп 2012 10:08 | 19 сеп 2012 09:39,
37
Кийра Найтли: Няма да жертвам кариерата си заради майчинството
Снимка: сп. Vogue

Британската звезда Кийра Найтли позира пред обектива на Марио Тестино в нова зашеметяваща фотосесия за октомврийския брой на списание Vogue. Поводът е новият филм на талантливата актриса, а именно последната екранизация по романа на Лев Толстой „Анна Каренина", където си партнира със своя колега Джъд Лоу.

Както сигурно се досещате, Кийра е в изпълнената с противоречия роля на невярната съпруга Анна и по всичко личи, че ще се справи блестящо с предизвикателството. Драмата ще се появи по кината чак през зимата, но световните медии от сега подгряват интереса към нея.

Ето и няколко акцента от интервюто с 27-годишната грация, която наскоро се сгоди за рок музикантa Джеймс Райтън от групата "Klaxons":

За своите приоритети:

"Радвам се, че тази тема се появява отново. Спомням си, че съм давала интервюта и преди, в които са ме питали дали ще зарежа кариерата си, за да имам семейство. Аз не съм феминистка и не се отричам от своята женственост, но и не се виждам като майка, която си стои вкъщи и си отглежда децата. Това не означава, че няма да стана майка, а по-скоро, че ще съм работеща майка."

За ролята си на Анна Каренина:

„Тя е и злодей, и героиня, едновременно отровна и страстна. Тя може да бъде невероятно суетна и манипулативна личност. Тя е човек, който нарушава собствения си морален кодекс, и все пак се съгласява да живее в срам и отхвърляне заради своята любов. Това я прави завладяваща.

За голотата в киното:

"Аз наистина не се интересувам от тези жени, които просто си свалят дрехите пред камерата и правят секс сцени без никакъв смисъл, без да имат послание."

Вижте как изглежда Анна Каренина според Vogue в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


37
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Женствена и красива е, много интелектуално излъчване, но не й харесвам философията. Силната жена може да комбинира деца и кариера, също да балансира добре между тях, но наистина трябва да е силна. Чувствата правят жената силна, но ако толкова много й се прави кариера на всяка цена, тогава защо ражда деца?! Тялото на родилката не е толкова младежко, при това.
22
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименТова което не успяха да направят византийците и турците, феминисТките са на_път да го направят, да точно така, вие ще унищожите България и ще заличите българския род, вие сте пряко и единствено отговорни за това. Въобще най-големияТ бич на европейската раса днес е феминизма ЪТ! ФеминизмаЪТ се оказа най-разрушителното оръжие , създавано някога от човек. А ти грамотнико колко деца имаш ?
21
1
 
12
 
! Отговори
све преди 11 години
Всичко много хубаво, ама точно ли тази клечавата избраха за Ана Каренина, доколкото помня в книгата я описват като закръглена, снажна и убава кака, на убавост - бива, ама на закръгленост и снажност хич я няма :)))) виж - Скарлет Йохансон по ми се вижда удачен избор, ама нейсе ;)
20
1
 
6
 
! Отговори
До Националист преди 11 години
Леле, тебе пък кой те пусна от психиятрията? Или пак докопа компютъра на доктора, а?
19
3
 
9
 
! Отговори
До 21 преди 11 години
Това го кажи на майка ми, която е доцент и паралелно с това е отгледала 2 деца и на всички останали работещи жени с деца. Или си мислиш, че всички са като *** и освен да готвят и да гледат деца друго не могат.
18
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Пише се феминистка, не феминиска. Не върви да говориш за определена философия, социално течение и т.н. без дори да знаеш как се изписва.P.S. Мъж съм и не ме интересува темата на разговора, просто ми се наби на очи грешката ти.
17
4
 
7
 
! Отговори
учуден преди 11 години
Що си мъчи кифлата с Анна Каренина?
16
4
 
5
 
! Отговори
офф! преди 11 години
Чудо голямо! Сега и кариерата на тая фльорца ще се затръшкам!
15
3
 
12
 
! Отговори
до номер 17 преди 11 години
Може би крайно пренаселената ни планета ще се отърси поне малко от гадната ***, наречена човечество, която я унищожава бавно, но сигурно. 7 млрд сме, а ти се притесняваш, че няма кой да ражда! Вече няма такова мислене - "раждай на всяка цена, дори и да нямаш пари да го образоваш това дете, все ще се оправи някак, важното е да си МАЙКА! " ... щот, нали, взе че се напълни с ***...
14
3
 
9
 
! Отговори
zvezdichka преди 11 години
До до 11111Има, да - да осигури на детето си добър живот, добро образование и добър старт в живота. И начинът най често е като има добри доходи ( следствие на добра кариера). Инък и *** имат много деца и си стоят в къщи да ги гледат - но едва ли това е идеалът ти за жена :)
13
3
 
13
 
! Отговори
До 18 преди 11 години
А да си забелязъл, че много жени се справят едновременно и с гледането на деца и с кариерата?
12
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
nqma losho vleche go ****enlaka oshte momicheto, shte go izpanat nqkolko nadarveni rejisiora i shte se krotne...kakto kristincheto
11
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Само не разбрах какъв ви е проблемът? Жената не е казала, че няма да има деца, а просто, че няма да е майка-орлица, а ще се опита да съчетая гледането на деца с кариерата. Така, че изобщо не схващам за какво я оплювате. Или за вас една жена задължително трябва да се откаже от всичко след като роди и до края на живота си да е само майка и домакиня. Ако е така, жалки сте!
10
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ами тогава защо е станала майка!!!! Да си мята парцалите по снимачната площадка и да не ни занимава!
9
3
 
5
 
! Отговори
*бач преди 11 години
после аз ще я направя майка не се карайте.Сега местиме ли го или кво?
8
8
 
7
 
! Отговори
до 11111 преди 11 години
Е*ати извратеното мислене, което имаш.Има ли нещо по-истинско, по-желано, по,по по от това една Жена да дари живот и да бъде Майка?!
7
9
 
21
 
! Отговори
11111 преди 11 години
Ами мъже вие ни направихте такива!Навремето жените са си стояли вкъщи и са си гледали децата и семейството, а мъжете са се правели на господари, защото хлябът идва от тях-като решат да изневеряват да колят и бесят са го правели спокойно, защото знаят, че жената няма къде да отиде и какво да прави.Щом е така ние си взехме хляба в ръцете и сега, за да го задържим трябва да се откажем от статута на майки и домакини.Сега недейте да се сърдите, че няма кой да ви ражда деца.Оправяйте се сами като нас!
6
2
 
14
 
! Отговори
zvezdichka преди 11 години
До АнонименАми тя не е казала, че няма да има деца. Казва, че няма да стои в къщи да ги гледа :)Много ви се иска жените да не са ви конкуренция и да се правите на по - силни, по - умни и по - знаещи...но това време базвъзвратно мина. Има жени и не са малко които прекрасно могат да се грижат за себе си и за децата си, да се развиват, да печелят добре... и не виждам нито една причина да се затворят в къщи и да се задоволят с живота, който някой *** може да осигури на тях и на децата им с 500
5
8
 
12
 
! Отговори
do 7 преди 11 години
Някой да ти говори за жена-домакиня? Става въпрос за жена-майка!Жалко, че *** не е разсъждавала, като теб и като тази на снимката.Щеше да ни спести глупостите, които си написал!
4
12
 
23
 
! Отговори
ха-ха-ха преди 11 години
Малеее, тука пълно с някакви ретроградни и консервативни типчета, фенове на патриархалния начин на живот :) Смешни сте бе, палячовци. Сигурно сте някакви дърти *** пенсии, също като разсъжденията ви и ценностната ви система. Ей, дедета, 21 век е, нормално е една жена да се е отърсила от тези абсурдни атавистични догми да е само робия на мъжа си. Още повече, че тази на снимката може 1000 пъти да ви купи и продаде с парите си. Много ясно, че няма да иска да става домакиня. Домакини стават само тъпите ви тьотки, дето сте ги докарали от селата си и разчитат на заплатата ви от 500 лева...ха-ха-ха :)))