Лейди Гага минава на спешна диета

Певицата качила близо 12 килограма с пица и паста
Обновена: 21 сеп 2012 13:32 | 21 сеп 2012 13:30,
302
Лейди Гага минава на спешна диета
Пищните форми на Гага изумиха и най-върлите ѝ фенове. Снимка: Splash news

Преди дни Лейди Гага скандализира феновете си по време на концерта си в Амстердам, и то не с това, че запали марихуана на сцената и взе да обяснява какъв фен е на тревата, а заради това, че се появи видимо напълняла.

В ново интервю на радиоводещия Елвис Дюран 26-годишната певица призна, че наскоро „се е сдобила" с допълнителните килца.

"Вече съм на диета заради тези 12 килограма, които качих, преди да тръгна на турнето. Аз наистина не се чувствам зле с формите си дори и за секунда, но все пак трябва да мина на строг хранителен режим. Това е трудно, защото шоуто ми е доста енергично", сподели тя.

Гага обвинява за новите си пищни форми ресторанта на баща си Джо Германота.

"Обичам да ям паста и пица. Аз съм италианско момиче в Ню Йорк. Италианската храна е толкова вкусна, че качвам по 2 килограма всеки път, когато се храня там, а пък на баща ми му е много приятно, когато вечерям в неговия ресторант", разкрива Гага.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
145
1
 
0
 
! Отговори
Гага е чалга преди 11 години
До просто фенка:Хубаво е че най-после призна, че Гага е чалга - започна да пишеш с това име. Давам ти го спокойно го ползвай. Аз ще променя нещата и от "Gaga=Chalga" ще пиша на кирилица "Гага е чалга". Мила фенке, нещата сега и тук са много по-различни от 80-те и 90-те. Не е имало туитър, фейсбук. Не са сваляли музика под път и над път.
144
1
 
0
 
! Отговори
Gaga=Chalga преди 11 години
Ама си просто фенка и това си е.Хайде тръби си самичка ''gaga is ...". дано ти олекне.Така по-леко може да приемеш следващите невероятни новини за Стефка.
143
1
 
0
 
! Отговори
Gaga=Chalga преди 11 години
Ами сега ще ти дам пример с едно от величията .... Грейс Джоунс тя по - красива ли е .....на годините на Гага забода найстина си е прилиала на мъж ...и какво това не и е пречело да е много добър изпълнител ...спри се защото Гага е само 5 год. на сцена ,а Мадона и другите избрени от теб са по 20-30 години на сцената ...смешно е просто да ги сравняваш ...нима Мадона на 26 е била толкова известна и харесвана ...ми не !!
142
1
 
0
 
! Отговори
Gaga=Chalga преди 11 години
До проста фенка: Шер, Мадона и останалите са други величини. Това са изпълнителки който са продали стотици милиони албуми, снимали са в киното, имат награди. Отгледали са деца, направили са рекордни турнета. Дали ще ти е интересно да си представиш твойта Гарга на 50г. или 60г. Виж я как изглежда сега - грозна кифла. Не фотошоп, не операции - нищо няма да й помогне.
141
1
 
0
 
! Отговори
Gaga=Chalga преди 11 години
До проста фенка: Музиката е толкова различна и шарена. Всеки експериментира. Прави колаборации с най-различни музиканти и изпълнители. Смесват се рок и фънк, инди и пънк, метълрок и рап. В тази шареност Гага е като ... папагал. Перчи се с цветните си дрешки, със силния си грим. С това обаче променя ли истината: посредствен изпълнител, грозновата външност, имитация на всичко по-интересно в поп музиката преди нея.
140
0
 
1
 
! Отговори
Gaga Is The Queen преди 11 години
Да, Шер и Мадона изобщо не са грозни нали ? хахахахах спри се бе ..човек смешен си !!!
139
1
 
0
 
! Отговори
Gaga=Chalga преди 11 години
Имитацията на Мадона, Грейс Джоунс, Шер и другите наистина прави Стефка различна от Риана, Бритни, Кристина и всички други сегашни певачки, но имитацията НЕ прави Стефка уникална или значима.А ти мила фенке си просто - фенка. Разбира се, че се интересувам от Стефка, но освен от нея се интересувам от още над 100 групи и изпълнители, които свирят рок, фънк, соул, ар енд би, пънк и поп. Аз виждам музиката много по шарена и разнообразна от който и да е *** на Стефка.
138
0
 
0
 
! Отговори
Gaga=Chalga преди 11 години
Мили гагини фенки, всуе се морите. Вашата задача е много трудна:Трябва да убеждавате хората че Стефка е красива - това е невъзможно - тя е грозна.Трябва да убеждавате хората, че Стефка е талантлива - това е невъзможно - тя е посредствен изпълнител.Трябва да убеждавате хората, че Стефка е уникална - това е невъзможно - тя копира всички преди себе си: Шер, Мадона, Грейс Джоунс, Синди Лоупър и др.
137
0
 
0
 
! Отговори
Gaga Is The Queen преди 11 години
До Gaga=Chalga ти защо се интересуваш от "Стефка" а ТИ СИ СКРТ ФЕН ......,А ТОВА Е ТОЛКОВА ЖАЛКО !!! И като нямаш с какво да обориш фактите .......е това е жалко !!!
136
2
 
0
 
! Отговори
Gaga=Chalga преди 11 години
Стефка? Нали първото гагино име е Стефания. Питам се какво ще измислят следващия път, за да я вкарат в медийното пространство. Онзи ден шапка на цветя, преди това беше боядисала гривата си, повръщаше на сцената, сега е дебела. Леле с всички телесни особености и течности на Стефана ни занимават.
135
2
 
0
 
! Отговори
Gaga=Chalga преди 11 години
Събудиха се зомби фенките и пак в транс "queen", "queen". Нали се разбра, Стефка е кралица на кича. Стефка не е 1 в продажбите (албуми, сингли, турнета). Оказа се, че 71 % от регистрираните й фенове били фалшиви. Стефка на 26г. си направи пластична операция на ромския си нос. На 26г. Стефка прилича на ... бухнала кифла.
134
1
 
0
 
! Отговори
Gaga Is The Queen преди 11 години
Погледнете за какъв добър човек злословите ....не ви ли е срам да сте толкова за ?! В явно не ....трябва да ви е срам !!!
133
1
 
0
 
! Отговори
Gaga Is The Queen преди 11 години
И в този сайт явно са се събрали хора мразещи всичко и всички ....защото до сега не съм отворил една новина в ,която да не се е появил някой *** "хейтър" и да не е о***л всичко за секунди !!!
132
1
 
0
 
! Отговори
Gaga Is The Queen преди 11 години
Изказвате мнение ок ...но то не е компетентно ...защо някой да се интересува от него ?!! Така ,че разберете веднъж ...може да е всчкаква ,но не е страхливка и не се прави на нещо ,което не е като повечето певачки в момента ... :)))) Мадона да не е много красива ,талантлива и т.н. ....НО ВСЕ ПАК Е ЛЕГЕНДА !!! Е тогава какво и пречи на "Стефка" да стане ЛЕГЕНДА и да задмине Мадона ...ами НИЩО !!! Злобата към овек ,който не познаваш е типична Бг черта разбирам ...но се спрете малко ....!!
131
0
 
0
 
! Отговори
ще ми каже ли някой преди 11 години
Не разбирам..защо "Стефка"??
130
2
 
0
 
! Отговори
Жени преди 11 години
Не се побърквай. Бавно! Тялото е добро, ще се справиш! Успех!
129
3
 
3
 
! Отговори
Бира преди 11 години
Недейте така. Някак си не е хубаво. Ще залитне към диетите. Кристина Агилера я бяха критикували, че била като тюлен. Ми то от плуване не се отслабва. Гага недей да плуваш ще те помислят за морска крава. Ама то морската крава е миролюбиво, плахо животно. Не врещи, не грачи. Недейте така, някак си не е хубаво. Да оставим Гага на мира.
128
2
 
3
 
! Отговори
Гаргамелия преди 11 години
тя била най? хо))) В какво е най? няма най-много продадени албуми, няма най-много продадени сингли, няма най-посещавани концерти. разбрахме и феновете не са й най-много, ами то какво остана? а да напълняла била значи е най напълнялата певица в щатите
127
2
 
2
 
! Отговори
GagaChalga преди 11 години
Разбрахте ли мили фенки на дебелата леля Стефка. При нея всичко е фалш. Поза. Оказва се, че и 71 % от вас са фалш. Това е истината. Понеже сте и слепи и глухи и явно някой трябва да ви образова така да се каже приемам като призвание да ви уведомявам за всеки подобен "успех" на вашата чалга кралица. Дано малко се приземите - на земята и разберете колко обичайно и по сценарии леля Стефка и хората около нея ви баламосват.
126
2
 
2
 
! Отговори
GagaChalga преди 11 години
Да повторя за онези с най-много фенове: Статия в Дейли Телеграф от август 2012:"Базираната в Лондон компания за управление на социалните медии е създала програма, която проверява колко последователи в "Туитър" са истински и колко фиктивни.Оказва се, че 70 на сто от близо 19-те милиона последователи на президента Барак Обама са недействителни или са вече неактивни от доста време в социалната мрежа. За Лейди Гага програмата е установила, че 71% от нейните 29 млн. последователи също са фалшиви."