Лейди Гага минава на спешна диета

Певицата качила близо 12 килограма с пица и паста
Обновена: 21 сеп 2012 13:32 | 21 сеп 2012 13:30,
302
Лейди Гага минава на спешна диета
Пищните форми на Гага изумиха и най-върлите ѝ фенове. Снимка: Splash news

Преди дни Лейди Гага скандализира феновете си по време на концерта си в Амстердам, и то не с това, че запали марихуана на сцената и взе да обяснява какъв фен е на тревата, а заради това, че се появи видимо напълняла.

В ново интервю на радиоводещия Елвис Дюран 26-годишната певица призна, че наскоро „се е сдобила" с допълнителните килца.

"Вече съм на диета заради тези 12 килограма, които качих, преди да тръгна на турнето. Аз наистина не се чувствам зле с формите си дори и за секунда, но все пак трябва да мина на строг хранителен режим. Това е трудно, защото шоуто ми е доста енергично", сподели тя.

Гага обвинява за новите си пищни форми ресторанта на баща си Джо Германота.

"Обичам да ям паста и пица. Аз съм италианско момиче в Ню Йорк. Италианската храна е толкова вкусна, че качвам по 2 килограма всеки път, когато се храня там, а пък на баща ми му е много приятно, когато вечерям в неговия ресторант", разкрива Гага.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
125
2
 
4
 
! Отговори
Бира преди 11 години
Руслан Мъйнов да й напише писмо на леля ти как се отслабва.
124
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дебелогъзата Гага само за филм на ужасите става. Ако направят порно филм с нея има опасност хетеромъже да се отрекът от жените и да обърнат резбата. Това трътлестото, ако те срещне посред нощ ще се наложи куршум против уплах да ти леят, *** на билка да ти гледат или боб да ти хвърлят, за да изгонят страха и уплахата. Направо е страшна в прекия смисъл. В някаква страна още се съмнявали дали не е травестит
123
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това на снимката е некаква *** гадна ***. Била гадже на Брайън Уорнър (Мерилин Менсън) а оня *** е правил такива садистични клипове с тая *** че просто ви е бедна фантазията.Било е нещо като реален филм на ужасите.
122
2
 
2
 
! Отговори
Gaga=Chalga queen преди 11 години
Дебелата стефка толкова да подражава на Азис, а той така да я оплюе пред Лора Крумова миналата неделя. Да каже той - чалгар такъв, че не бил фен на Лейди Стефка, щото не можел да бъде фен на грозотата.Защо така бе Азис, а дебелата леля Стефка можеше да запише с теб песен в новия си албум? Щеше да научиш лейди Стефка на некоя кьочек стъпка. Изпусна си късмета. Ама лейди Стефка пак ше дойде. Този път ще ангажират 6 месеца по-рано зала Фестивална-белкем я напълни с некоя друга бесна фенка
121
2
 
2
 
! Отговори
Fat Gaga преди 11 години
Вярвам на Лейди Стефка. Тя ще се оправи. Няма да е толкова дебела. Няма да е толкова посредствена. Ще се движи повече по сцената. Няма да се качва на смешното моторче и да се прави на рокаджийка. Щото тя си е чалгарка.
120
2
 
2
 
! Отговори
Gaga=Chalga queen преди 11 години
Ама то само една фенчица на Стефка ли останала? Хейтва ли, хейтва ... критиките към дебелогъзото Стефче. Ама то на Стефка така й се пада. Фенкте й се присмиваха на Адел, смееха се на Ники Минаж, на Джей Ло и сега разбраха, че техното Стефче станала дебелата леля Стефка. Не съм виждал толкова грозна задница в живота си - визирам снимка номер 3 на материала за концерта на дебелата Стефка в Зиго Доум.
119
2
 
1
 
! Отговори
Гага е чалга преди 11 години
Прости им (не фенките на Стефка) те не знаят род, не знаят език, не знаят история. Нямат уважение към нищо. Те не търсят истината - те са я намерили, дори не са низши духом. Онези низши духом, на които е царството господне, защото те търсят истината, не се задоволяват с казаното, а търсят познанието.
118
3
 
0
 
! Отговори
Gaga=Chalga преди 11 години
Браво на имитаторката (220). Имитаторке сладка я кажи: Гага ли най-любиш ти?Милата и тя полудяла да защитава Стефка, чак пише за ориента и турските изпълнители. Ама мила имитаторке ти била ли си в Истанбул? Едва ли. Понеже споменахме Турция. Наистина да Честитим празника на българската независимост и да не забравяме историята си. Как след младотурския преврат сме използвали една обидна постъпка на Високата порта и в знак на родолюбиво възмущение сме обявили БЪЛГАРИЯ Е НЕЗАВИСИМА!!!
117
2
 
1
 
! Отговори
Gaga=Chalga преди 11 години
E, пиклички гагини? Кой е с най-много последователи в туитър? И какво мерило за талант, музика и шоу е това, че в туитър имаш много последователи? Ами ако няколко града в Китай решат да са последователи на никому неизвестната певица Шанг Лъ? Какво? За 5 дни Стефка и останалите ще са подминати като малки крайпътни гари. Та това значи ли, че музиката на Шанг Лъ е страхотна? Това значи ли че Шанг Лъ е невероятен артист, изпълнител? По велика от Уитни? Не. Това значи, че вашта логика е пълен shit
116
2
 
2
 
! Отговори
Gaga=Chalga преди 11 години
продължение на статията на Дейли Телеграф:"Базираната в Лондон компания за управление на социалните медии е създала програма, която проверява колко последователи в "Туитър" са истински и колко фиктивни.Оказва се, че 70 на сто от близо 19-те милиона последователи на президента Барак Обама са недействителни или са вече неактивни от доста време в социалната мрежа. За Лейди Гага програмата е установила, че 71% от нейните 29 млн. последователи също са фалшиви."
115
2
 
2
 
! Отговори
Ghalga преди 11 години
Цитирам "Дейли телеграф" 26.08.2012г.:Политици, певци, актьори и всякакви кандидати за слава прибягват до милиони фалшиви регистрации в "Туитър", за да увеличат популярността си, пише в. "Дейли телеграф".Увеличаването на последователите в "Туитър" става по няколко начина - купуване на фенове, създаване на фиктивни профили, с което се занимават и създателите на спам, или набиране на хора със сходни интереси чрез софтуер, който ги "преследва" с цел те да откликнат.
114
2
 
1
 
! Отговори
Gaga=Chalga преди 11 години
Прочетете как наскоро откриха, че огромна част от фенките на Стефка в мрежата са ФАЛШ. Прочетете, че фенките на Бийбър в мрежата са повече от на Гаргичка. Прочетете, че в момента на изток от Атлантика и на запад от него са актуални съвсем други изпълнители. Хайде прочетете и кои изнася в момента най-големите концерти. Четете в това е спасението ви. Слушайте различна музика - в това е спасението ви. Стефка води до затъпяване.
113
2
 
2
 
! Отговори
Gaga chalga queen преди 11 години
Грозната, а вече и дебела Стефка не може да стъпи на нокът на малкия пръст на Джей Ло. Да, латината има ***, но е секси, латината е 10 висоти над Гаргата в женската хубост. Явно ти мила фенке си много проста Джей Ло беше обявена за най-убавата жена от списание Пийпъл за 2011г. Мила *** фенке знаеш ли това?! Ако имаше класация за най-грозни и посредтвени Стефана щеше да се бори за призовото място. На Джей Ло - Гаргата може само да й мирише задния фронт. Хайде седнете пък и вие прочетете!
112
2
 
1
 
! Отговори
Chalga is Gaga way преди 11 години
Пиша си, мила фенке на Стефка. Точно там е проблемът, че аз си пиша, а вие фенките - като на концерт на Стефана врещите "Марш!". Пишете и вие. Така с радост и възхита ще разберем следващата тъпня за Стефка. И отново ще я подиграем. Защото май едно не разбрахте:Стефка стана и става за смях с нейните *** изцепки. И според мен това е от възрастта й. Тя е все още млада жена. Повръща преди концерт, пълнее, качури си на главата парцалки, коронки. Това няма да я направи queen. Това я прави плашило
111
2
 
1
 
! Отговори
Chalga-this way преди 11 години
OMG! Скорошно проучване показа, че в Туитър и Фейсбук огромна част от феновете ми са ФАЛШИВИ. Пък и моите приятели от One direction ме настигат и скоро ще имат повече фенове от мен :(((Аз съм клета Стефка :((( Много съм дебела и ми е мъчно, че Ники Минаж и Джъстин Бийбър имат повече фенки от мен във фейсбук.Аз съм клета Стефка :((( Много съм дебела и ми е мъчно, че JLo пълни стадионите на своите концерти, а пък аз една малка зала в България не можах да напълня :(( Хлип, хлип
110
2
 
1
 
! Отговори
Chalga Queen Gaga преди 11 години
OMG! Ще се обадя на Митко Пайнера. С тези балдъри и с тоз моя голям *** (като на Ники Минаж) за нула време ще се превърна в новата супер звезда на Пайнер. Това е връх, който не съм покорявала. Ах, ах, ах, страхотно е. Ще издам албум с Гавъри в чалга вариант. "Папарашки кьочек""Гага пиратка" - припев "Само като клекна дънките ш'си цепна" - щот съм дебела ;))"Born this way" ще го променя на "Chalga is the way!"Фенки, последвайте ме в моя нов дебел чалга път.Фенки, вервайте ми!
109
2
 
1
 
! Отговори
Chalga Queen Gaga преди 11 години
OMG! каква страхотна идея ми дадохте. Сега ще запиша песни и албум "Chalga Art". Страхотно ще стане. За колаборация ще поканя Мадоната от Дупница - Сашка. С нея ще запишем парче подобно на това с Бионсе. Ще се казва "Сашка-Гашка и Бомбашка".Както съм се ояла и съм станала 100 кила агресивна сланина ще мога такъв *** мазен кьочек да врътна, че това с марихуанката в Зиго доум ще ви се стори пълна тъпня (то си е де!). Ама идвайте на моите концерти, едва 10-тина хил. бяха последния път.
108
2
 
1
 
! Отговори
Real Bob преди 11 години
За Кондьо и другите не знам - не съм им фен, но няма как да не ми стане смешно на възклицанията и хлипанията по повод на Стефка.Тя - Стефчето имам предвид, си е чалга звездата на масовата музика. Сега разбирам Стефка е кралица на чалгата и еврогьобека. Gaga Chalga Queen!Малките й фенки що си мислят, че те понеже харесват Стефана значин са против чалгата - ми тя Стефа е чалга отвсякъде.Сега с налялото пъпче ше може да върти кьочеци.
107
2
 
2
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Фенките на Стефка ми направиха клонинг (Bob 195), който явно е фен на чалгата. Бравос! Но за съжаление опитът ви да приглушите обективните мнения са напразни. Отидете си в сайта на Стефка и там бъдете смешни малки монстърки.
106
2
 
2
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Зомбирани фенки, ако не са тъпите новини за вашата дебела Стефана - не знам кой за какво ще я коментира. Шапки, обувки, парцалки, ***, тревица, сега паста, скоро ще имаме пресни новини и от тоалетната й. Кога ли ще разберат, че хората се пренаситиха от стойностните новини около Стефка. На всички взе да им писва от Гагината персона - тази малка лигла. Повечето хора мислят с погнуса за нея, само фенките й като хипнотизираните тълпи от филма "Мумията" повтарят "Га, га, га, га ..."