Лейди Гага минава на спешна диета

Певицата качила близо 12 килограма с пица и паста
Обновена: 21 сеп 2012 13:32 | 21 сеп 2012 13:30,
302
Лейди Гага минава на спешна диета
Пищните форми на Гага изумиха и най-върлите ѝ фенове. Снимка: Splash news

Преди дни Лейди Гага скандализира феновете си по време на концерта си в Амстердам, и то не с това, че запали марихуана на сцената и взе да обяснява какъв фен е на тревата, а заради това, че се появи видимо напълняла.

В ново интервю на радиоводещия Елвис Дюран 26-годишната певица призна, че наскоро „се е сдобила" с допълнителните килца.

"Вече съм на диета заради тези 12 килограма, които качих, преди да тръгна на турнето. Аз наистина не се чувствам зле с формите си дори и за секунда, но все пак трябва да мина на строг хранителен режим. Това е трудно, защото шоуто ми е доста енергично", сподели тя.

Гага обвинява за новите си пищни форми ресторанта на баща си Джо Германота.

"Обичам да ям паста и пица. Аз съм италианско момиче в Ню Йорк. Италианската храна е толкова вкусна, че качвам по 2 килограма всеки път, когато се храня там, а пък на баща ми му е много приятно, когато вечерям в неговия ресторант", разкрива Гага.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


302
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
105
1
 
1
 
! Отговори
Bob преди 11 години
К'ва сънародничка им е Стефка? А ако намекваш, че прилича на *** от Филиповци - прав си. Има нещо сиганско в нея, но не това я прави пошла и повърхностна изпълнителка на диско шлагерчета - тя просто не може да надскочи своята посредственост. Кралица на посредствените шоута. Тези дето я славохвалят не са излизали зад Дунав мост. Зомби фенките й не са били на истинско шоу. Взривяващо, силно от 1-та до последната минута. Шоу което месеци наред те вълнува, а не принцеса Алехандро.
104
1
 
2
 
! Отговори
Bob преди 11 години
*** фенки, някой от вас има ли представа госпоица Стефка с нейните 160 см. с вдигнати ръце, да напълнее с 12 кила? Това е катастрофално за всяка жена с такъв "строен" ръст. Всяка убавица с такава фигура като пльосне 12 кг. може да прилича само на бухнала кифла. На концерта на Стефка в Софето ясно се видя целулита на бедрата й отзад, ама фенките не дават да се продума. Тя е прекрасна съвършенна. Кралица - кюфте! Шоуто й било енергично? Тя лежа 1/3 от времето на смешния си мотор. Енергично :)))
103
2
 
2
 
! Отговори
Bob преди 11 години
Стефка е кралица на кича и ... напоследък на целулита. Самозабравили се зомби фенки, Стефана е кралица само във вашата главица. Хитовете й приличат на ABBA, Ace of Base и прочее евро диско групи и изпълнители. Имало фотошоп? Има разбира се иначе нямаше да става за гледане. Фотошоп са сложили, за да я направят търпимо грозна. Овце сте вие. В интервю признава, че е тлъста, а вие "Красива е, слаба е!" *** ли сте? Стефка признава, че е надебеляла с 12 кг. Някой има ли представа какво е това
102
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мирише на фотошоп.
101
4
 
3
 
! Отговори
ФГ преди 11 години
music.yahoo/blogs/stop-the-presses/lady-gaga-debuts-yet-another-meat-garment-224747910.htmlПЪРВО СИ ПРЕВЕДЕТЕ СТЕТИЯТА КЪДЕТО СТЕ ОТКРАДНАЛИ И ТОГАВА ПОСТАВЯЙТЕ ФОТОШОПА ,ТОВА Е ФОТОШОП . Ф
100
3
 
3
 
! Отговори
Gaga Is The Queen преди 11 години
Ами незнам аз не мога да лайквам .....явно или си админа или просто нямам представа какво си. И да ако можеше да се отварят линкове от фейсбук тук ...щеше да разбереш за какво говоря. Лека вечер от мен слушай каквото искаш и това е. :)))
99
5
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Gaga Is The QueenКои са тези "всички", които звучат еднакво? Единствената която съм чул да звучи така през последните 10-15 години е Гага. Фейсбук не ми линквай, ето и аз пробвах да ти dislike-на поста и го направих няколко пъти. Предположения?
98
16
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
ФОТОШОПА СИ ЛИЧИ КО *** ЗАНИМАВАТИ СЪС САТАНИСКИ ГЛУПОСТИ БЕ ОВЦЕ ДОЛНИ .
97
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Gaga Is The QueenХаха, ама той въпроса беше друг. Повтарям ти го щото от злоба явно не си го разбрал/а : " Как ще обясниш факта, че песните и звучат познато и ползват семпли на АBBA, Ace of Base, Moloko и други" ? п.с. сам да си "лайкваш" постовете п няколко пъти , е признак на сериозни комплекси !
96
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Gaga Is The Queen "И на какво ще се смеете ако не е тайна ?!! Аз имам музикално образование"Хаха, ти само си дай мнението за Рамщайн пък остави на нас смеенето. Тя и Златка има висше, но е ясно колко е висше, и как е по-куха от почти всички фенове на Гага взети заедно !
95
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Gaga Is The Queen бончо, Гага се е учила от мадона. Това което гага прави сега, Мадона го е измислила и вкарала в ПОП музиката преди деситилетия. И тва го казвам без да съм фен на Мадона!
94
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
малииии,тая Гарга голяма крава била бе
93
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Gaga Is The Queen "Ами това бих го кометирал със простото ... Не ми пук от това"Това дали ти "пук" или не няма никакво значение, още повече пък няма стойност като довод. Щом говориш за деца от детската градина, бих ти казал че точно те отговарят така: не ми пука ...Претендираш за музикално образование, каквото на всички им е ясно че нямаш, но все пак на изпит така ли отговаряше ? С "не ми пука" ? Според мен си малка душица с неопределена сексуална ориентация и така намираш поле за изява...
92
1
 
2
 
! Отговори
За какъв талант подд преди 11 години
До lele това е от хейт Мадона нейните фенчета я правят хубава с фотошоп ,а Гага я правят грозна за да имат кого да плюят.
91
2
 
2
 
! Отговори
lele преди 11 години
kakvo e stanalo s taq we tova na snimkata e nai grozniq 4ovek na planetata
90
1
 
3
 
! Отговори
Gaga Is The Queen преди 11 години
Да, Мадона е класика ,но тази класика остарява и започва да се променя тотално ....към лошо.И "Това" от снимката я стига и я занижава с земята ....оради факта ,че това което е сега просто не е Мадона ,а една бабка ,която не може да приеме ,че е стара и и е време да се оттегли досйтойно.
89
0
 
2
 
! Отговори
Gaga Is The Queen преди 11 години
Това е присъщо на децата в детската градина ...като някой каже нещо и веднага му се отговаря "Ти си такъв" ...
88
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се карайте за глупости, бийте се!
87
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Gaga Is The Queen и как, ако имаш музикално образование, би коментирал факта, че песните и звучат доста "познато". hint: abba, ace of base, moloko и т.н.
86
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До Tulskiаз гледах продължението на видеото, там си обяснява за тревата и как не си опъва точно 2пъти. Там също се вижда че се е освинила малко.