Съвременната Анна Каренина била луда по Кърт Кобейн

Кийра Найтли плакала дълго след смъртта му
Обновена: 31 окт 2012 11:21 | 31 окт 2012 11:21,
38
Съвременната Анна Каренина била луда по Кърт Кобейн
Снимка: сп. Flare

Кийра Найтли е новата Анна Каренина. Макар че няма руско потекло, хубавата актриса успява да пренесе зрителите век назад, докарвайки не само визия, но и маниерите на драматичната героиня. В новия брой на сп. Flare актрисата позира в ретро стилистиката на героинята си и разкрива малко повече за нея и себе си.

А ето и какво казва тя:

За любовта и филма „ Ана Каренина": „Том Стопард (който написа сценария) каза в началото, че филмът е теза за любовта и аз отговорих „Ъмм, еми, ок." И мисля, че е прав. Не само заради забавните моменти и хубавия секс, ами и заради самотата, болката, ревността, лудостта – всичко е част от любовта".

За ролята ѝ на Анна: „Има аспекти в образа ѝ, които не харесвам. Задавам си въпросите: Аз по-добра ли съм? Двулична и манипулативна като нея ли съм? Надявам се тези черти да не ме определят като личност".

За детската ѝ обсебеност от Кърт Кобейн: „Когато бях на 9 или 10 години, се обличах като Кърт Кобейн. По-големият ми брат и неговите приятели бяха обсебени от него. Имах една страхотна жилетка на Gap. Тя беше точно в стил Кобейн и мама ми я купи, защото аз настоявах, че е като неговата. Пишех му всеки ден и плаках, когато умря. И това е единствената дреха, по която съм била луда, и дори си мислех, че с нея ще бъда Кърт Кобейн".

Вижте новото амплоа на Кийра в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До sevtusБританската школа може да е най-силната, но Кийра Найтли е една от най-посредствените й представителки. Все пак има една положителна черта - много по-добра актриса е от Кристен Стюърт или пък оная с драконите от "Игра на тронове"
33
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Mnogo prost narod!!!!!!Aktrisata e edna ot nai-priqtnite mladi lica na ekrana.Izluchva krasota i klasika.Dori i otiva da igrae aristokratka.Molq sprete da se izkazvate za talantlivi mladi hora po grozen nachin.
32
1
 
4
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
34, една от най-силните актьорски школи в света е британската. Толкоз по отношение на "бездарните англичани"...
31
0
 
0
 
! Отговори
Stanislavski преди 11 години
Do 26 , NQMA ! ! !
30
3
 
1
 
! Отговори
асдас преди 11 години
Тая въшла ли ще играе рускиня бе? хахахахаха Тия бездарните англичанки за кви са помислиха не знам... много са далече от истината.
29
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В романа "Анна Каренина" най-безинтересният образ е на самата Каренина! Велик роман, но именно другите образи го правят такъв!
28
4
 
0
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
29, май ти не си разбрал нищо. Защо смяташ, че "двулична и манипулативна" са непременно разобличаващи качества за образа. Тук по-скоро има демаскиране на обществото, под натиска на което една жена си създава защитна реакция чрез горепосочените характерлологични особености. Междувпрочем, повечето от вас доколкото съдя от коментарите под статиите за жените атакуват женската част от човечеството за много по-малки прегрешения. Но вие си тълкувате нещата както ви отърва - според обстоятелствата:)
27
4
 
0
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
а колкото до въмутената от 28, ако за теб целта на американците е да осерат Европа, то на теб целта ти със сигурност е да осереш нас, докато успеем да се справим с неуместното и недодялано използване на латиницица в поста ти!
26
4
 
1
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
26, 27 - ти ми дефинирай глагола "осирам". Защо не желаете да разберете, че в изкуството има гледни точки, има заостряне към определени елементи или проблеми от даден персонаж, а не преповтаряне, копиране, имитиране на вече разработен такъв...т.е. когато се прави произведение върху друго произведение целта е да се даде интерпретация и по възможност да се свържат епохите - настояще и минало, за да се намерят фундаментите, свързващото звено между различните култури и времена.
25
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
"Двулична и манипулативна като нея ли съм? Надявам се тези черти да не ме определят като личност"*** американска . Толкова ли е ***, да разбира образа като отрицателен !?Софи Марсо поне е европейка ...гледайте филма с нея. Разбира се никой не може да напише добър сценарий по Толстой ! Той е единствен, велик и вечен !
24
1
 
3
 
! Отговори
vazmutena преди 11 години
Tazi anoreksichna i posredstvena aktrisa otnovo shte osere edin chist jenski obraz ot klasikata !!Kogato ja vidjah v roljata na Lara ot " Doktor Jivago" zagasih televizora ot vazmushtenie !!!Zelta na na amerikanzite e da oserat vsichko chisto i svjato ot ruskata i evropeiskata klasika !!
23
1
 
6
 
! Отговори
тцЪ преди 11 години
Интересно как тази меко казано посредствена актриса е взела ролята на Анна Каренина. Разбирам, че има сериозно лоби за нея, но чак пък. След като я видях в "Опасен метод", съвсем ми падна мнението за актьорските й способности.
22
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ъмм, еми, ок." За какво си говорим въобще! И няма никакво значение дали сценаристът е от Чехия, нито дали филмът е американски или английски. Момичето няма нито визията, нито стила на Анна Катенина. Каквото и да изиграе, ще е нещо съвсем различно, а опасявам се, не толкова добро, колкото е книгата.И все пак, мамка му, ще гледам филма!
21
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това девойче с изгладняла физиономия и анорексично телце, въобще няма нищо общо с Ана Каренина, така като е описана в книгата.А от *** изказване се разбира, че е на светлинни години от образа, който иска да пресъздаде.Е това не е "Карибски пирати", за героини като Елизабет Бенет и Ана Каренина, трябва доста усилия и мозъчни клетки!!!!
20
1
 
12
 
! Отговори
Бобо преди 11 години
Кийра Найтли изобщо, ама изобщо не се връзва с представата ми за Ана Каренина. По никакъв начин! Не одобрявам избора на артистката!
19
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
А сценаристът е роден... в Чехословакия :)бухуху..
18
9
 
9
 
! Отговори
sevtus преди 11 години
Съдейки по някои форумци, излиза че руската класика трябва да се чете само от руснаци и славяни и в никакъв случай не трябва да я доближават други, камо ли да я интерпретират:). Добре де, не си ли сещате, че всяко голямо произведение на изкуството, без значение на мястото, където се е родило, преди всичко се стреми към универсалното разбиране на човешкия дух. Кой от елементите на карениновия персонаж, е чужд на жените, в която и да било точка на света, въпреки културните различия и напластявания. Защо тогава американци да не могат да интерпретират този образ. Нали така се е развивало изкуството чрез нови и нови интерпретации на едни и съши образи, сюжети и теми /митологични и библейски/ и тяхното тълкуване от различен ъгъл. Че той и Гьотевият Фаеуст е интерпретация на стара германска приказка. Да не говорим, че е поставян като пиеса много преди самият Гьоте да се роди от Кристофър Марлоу. Това се нарича развитие. Някой по-долу пък се изказа, че било смешно руснаците да правят каубойски филми. И защо не?! Нима Дивият Запад не е част от онзи общочовешки импулс да се покорява необятното, дивото, за да се култивира и опитоми...за да се роди цивилизацията. Това е самата човешка история от самото й начало. Та това е историята и на Русия огромните полета на изток към Сибир от само себе си ли са се култивирали?Чели недочели Толстой и вече дават квалификации на Кийра Найтли и на американците.
17
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Бреййй, колко са умни някои хора тук, не е истина :).Това е Великобританска продукция и режисьорът е англичанин. Продуцентската къща е Working Title Films - английска!
16
4
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Сравнете красотата на Татяна Самойлова ,истинска жена с тая хърба , която само се хили. В очите и няма онази топлота и интелигентност, за да изиграе тази роля.
15
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия само тази артистка ли имат или е връзкарка ?! Съсипа образа на Елизабет Бенет с лиготиите си, сега пък и Ана Каренина. "Ана Каренина" все едно ,че беше написана само за Татяна Самойлова- гореща и страстна натура.