Съвременната Анна Каренина била луда по Кърт Кобейн

Кийра Найтли плакала дълго след смъртта му
Обновена: 31 окт 2012 11:21 | 31 окт 2012 11:21,
38
Съвременната Анна Каренина била луда по Кърт Кобейн
Снимка: сп. Flare

Кийра Найтли е новата Анна Каренина. Макар че няма руско потекло, хубавата актриса успява да пренесе зрителите век назад, докарвайки не само визия, но и маниерите на драматичната героиня. В новия брой на сп. Flare актрисата позира в ретро стилистиката на героинята си и разкрива малко повече за нея и себе си.

А ето и какво казва тя:

За любовта и филма „ Ана Каренина": „Том Стопард (който написа сценария) каза в началото, че филмът е теза за любовта и аз отговорих „Ъмм, еми, ок." И мисля, че е прав. Не само заради забавните моменти и хубавия секс, ами и заради самотата, болката, ревността, лудостта – всичко е част от любовта".

За ролята ѝ на Анна: „Има аспекти в образа ѝ, които не харесвам. Задавам си въпросите: Аз по-добра ли съм? Двулична и манипулативна като нея ли съм? Надявам се тези черти да не ме определят като личност".

За детската ѝ обсебеност от Кърт Кобейн: „Когато бях на 9 или 10 години, се обличах като Кърт Кобейн. По-големият ми брат и неговите приятели бяха обсебени от него. Имах една страхотна жилетка на Gap. Тя беше точно в стил Кобейн и мама ми я купи, защото аз настоявах, че е като неговата. Пишех му всеки ден и плаках, когато умря. И това е единствената дреха, по която съм била луда, и дори си мислех, че с нея ще бъда Кърт Кобейн".

Вижте новото амплоа на Кийра в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
1
 
11
 
! Отговори
damata преди 11 години
Режисьорът е разбрал произведението толкова ,колкото *** от кладенчова вода! Толкоз!
13
1
 
5
 
! Отговори
Хиха преди 11 години
До 13: "Ъммм, еми, ок."
12
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не си мислете, че не е разбрала образа си. Разбрала е много добре какъв образ й е отреден от сценария да изиграе. А че той няма нищо общо с Анна Каренина на Тойстой е друг въпрос. Но каква жена би искал да види американския зрител? Топ-актриса в ролята на двулична и манипулативна ***, какво друго!Жалко за съсипаната книга, много хора ще гледат филма и ще си мислят, че това е Анна Каренина!
11
1
 
17
 
! Отговори
Хиха преди 11 години
Америка и руска класика:))) Смех, смех...
10
2
 
20
 
! Отговори
111 преди 11 години
жалко, много повърхностно е разбрала Каренина, ама какво и да очаквам, западняци да успеят да вникнат в славянската душа, няма как
9
0
 
7
 
! Отговори
anonimen преди 11 години
момата става, но екранизацията - едва ли... не се сещам за хубава екранизация на книга.. особено пък на класика...
8
0
 
15
 
! Отговори
до 5 преди 11 години
Не знам за западняците, обаче тази мома със сигурност нищо не е разбрала от "образа си"!
7
0
 
17
 
! Отговори
минувач преди 11 години
Момиче, що си се захванала с Толстой? Като гледам какво си казала за Каренина - само си си изгубила времето! Че и нашето...
6
0
 
34
 
! Отговори
ined преди 11 години
1994 година, една наистина черна година за музиката - не само че умря Кърт Кобейн, но и се роди Джъстийн Бийбър :(
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Да ме прощават феновете на Кийра, но след онзи филм за Фройд и Юнг мнението ми за актьорските й способности падна драстично.
4
3
 
28
 
! Отговори
Рен преди 11 години
Руската класика не трябва да се пипа от американци. Те не я разбират. И изглеждат толкова смешни, колкото и руските филми за каубои. А тази празноглава госпойца сигурно и не знае кой е Толстой. "Двулична и манипулативна"?!? Боже, боже, ела си прибери вересиите :(
3
18
 
6
 
! Отговори
Manuelle преди 11 години
Но 1, Анна Каренина да не ти е братовчедка, че да твърдиш, че Кийра няма нищо общо с нея? Или сте играли в един пясъчник? Ще ни осветлиш ли?
2
2
 
15
 
! Отговори
фен преди 11 години
Тази пък изобщо няма шансове да е Ана Каренина! Поне трейлъра е жалък. Изобщо не знам защо се напъват.
1
3
 
23
 
! Отговори
иво преди 11 години
майко мила, толстой сигурно се върти в гроба! тази жена няма нищо общо с ана каренина! Ами граф каренин - джъд лоу -- wtf?! Очаквам скоро екранизация на "Парижката Света Богородица", където ролята на Квазимодо ще се изпълни от Брад Пит!