Къци, Люси и Орлин – кой ще остане?

Тримата се изправят на последните елиминации във ВИП Брадър
7 ное 2012 22:39,
490
Къци, Люси и Орлин – кой ще остане?
Къци за пореден път е на елиминации. Снимка: Булфото

Къци Вапцаров, Люси Дяковска и Орлин Павлов са номинирани за изгонване от Къщата на ВИП Брадър при последните елиминации за този сезон на шоуто. Къци Вапцаров обра негативния вот на всички свои съквартиранти.

Макар че най-големият му враг Юлиян Константинов вече не е в къщата, фронтът срещу него остана силен и за пореден път съдбата му в Къщата ще се решава от зрителите.

Люси Дяковска беше автоматично номинирана като глава на загубилия в състезанието отбор. Сините и червените съквартиранти премериха сили в играта ”Бомба”, където трябваше да отговарят на въпроси. Капитан на червения загубил отбор беше Люси, а половинката й Камелия беше начело на синия отбор, който стана и победител.

Чаровникът Орлин беше номиниран за изгонване точно от Ками. По регламент капитанът на отбора победител има право да изпрати на елиминации директно един от съквартирантите.

Красивата Камелия обясни, че според нея Орлин и Люси са най-артистичните и забавни хора в Къщата и ще й бъде изключително интересно те да застанат един срещу друг.

Първоначално тя искаше срещу нейната любима да се изправи Фънки, но после промени решението си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


490
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
358
32
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Айде стига сте ни занимавали с този задръстеняк Кръстю. Дори интригите му са некадърни. :))))
357
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До няма да признаяНападна?!? Полудя ли? Реагира срещу чутовно *** интрига! Това се нарича защита, по дяволите. Обяснявай там как го нападат Фънки и сие, но тук стъпи на криво. ТОЙ се опита да врътне интрига. Какво му е толкова различното на Къци? Нали бил еталон? Нали бил звезда? Нали трябвало да му се възхищаваме?Не разбирам защо, когато харесвате някой, не го защитавате заради неговите действия, а нападате останалите? Неговата стратегия е разделяй и владей, тук сбърка с Люси.
356
0
 
0
 
! Отговори
до 419 преди 11 години
Е, хайде сега, не се ласкай от неща в които няма нищо ласкателно :)))
355
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Хич няма да го готви, жив ще си го хапне този страшен Фънки. Такъв е той - яде Къцита сутрин, обед и вечер. При това без нож и вилица! Невъзпитан такъв. :))))))))))))Алоууу, агитката на Къцко, лекувайте се! :)))))
354
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Аве тоя Фънки ще отрови Къци, ако му позволят, то е ясно. После ще го сготви и изяде, щото Фънки месо не хвърля. Бах го и урода.
353
1
 
22
 
! Отговори
няма да призная преди 11 години
"Тук съм за да покажа на различните, че няма от какво да се срамуват"Е как го показва това, като и тя напада различния. Или тя под различни има предвид само гей, другите кучета ги яли. Толерантността и търпимостта трябва да е не само към обратните, а към всеки с по - различен вид, навици, интереси. Иначе е лицемерие. И как може някой да интригантства пред теб?!?! я погледни в речника значението на думата по - добре.
352
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снощи Фънки сложи хапчета, не знам какви в кашата на Къци.Но на момичетата им стана съвестно и изхвърлиха овесената каша с хапчета и му направиха нова.Фънки се ядоса ,че номера се провалил и Златка селянката се хилеше.
351
5
 
5
 
! Отговори
признайте бее преди 11 години
Единственият човек с мисия в тази къща, е Люси, каза го в прав текст - "Тук съм за да покажа на различните, че няма от какво да се срамуват". Плакала била... Плаче защото прекрасно знае какво е да се притесняваш и да криеш чувствата си. От Плевен е, не е родена в Берлин, елементарно е. Драма играела... Вие които я обвинявате, как бихте се почувствали, ако някой дойде да ви интригантства за собствените ви чувства? Щяхте да го прегърнете и целунете? Хомофобията тук процъфтява, тва е!
350
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Какви хапчета е сложил?
349
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Снощи Фънки премина всички граници.Как можа да сложи хапчета в овесените ядки на Къци.Това е насилие.Да го изгонят незабавно!
348
6
 
2
 
! Отговори
аааа преди 11 години
Да да, тази теория че жертвата всъщност била скрит насилник сме я чували и от масови убийци. Те обикновено са жертви на средата и на собствените си жертви, които така дразнещо се разхождат около тях и ги предизвикват да ги боднат с нож, застрелят, ударят с бухалка. Но всичко това е защото и серийните килъри са жертви на агресора Къци, който шумно хрупа ябълки и се чува чак до щатите. 409, прегледай се, имаш някакъв проблем, и той не е Къци, Къци е симптома, муахахахах
347
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Естествено е Люси да се оака, където и да се появи, защото е нискочела позьорка със склонност към ексхибиционизъм и алчна за лесно спечелени хонорари.
346
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Дилов влезе със специална мисия в къщата - да затвърди позициите на фънки и компания и да облече в цивилизована форма злобариите им, а също и да ги светне за реакциите извън къщата. Той от кой вид хора е? Някакъв трети вид ще да е.
345
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
между другото, преди време в 'Мuzik idol' Лuси пак се беше уакала!
344
2
 
18
 
! Отговори
krass преди 11 години
До ZAXДо Анонимен Не познавам Багата,но това което виждам е един грозен физически и умствено недоразвит индивид. Един свестен човек не крие погледа си зад очила. Той дължи много пари заради лечението си и си мисля,че има сделка да му дадат "Brother-a" , за да изплати част от това. А Златка е отвратителен хулиган в женско тяло.
343
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
излишно е да се спори с пиарспешълист, само му правиш безплатно обучение. За това ми стана вече безинтересно, хората не са глупави.и завийте Гошко
342
18
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Ако Къцака остане до финала, тепърва ще гледаме мръсните му номера.
341
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
кой знае коя пиарспешълистка фирма е получила задание. *** защо кепазят останалите, нямат ли други козове
340
0
 
0
 
! Отговори
krass преди 11 години
До ZAXYou are righr
339
1
 
8
 
! Отговори
krass преди 11 години
До ТъпанчевДо Анонимен Не познавам Багата,но това което виждам е един грозен физически и умствено недоразвит индивид. Един свестен човек не крие погледа си зад очила. Той дължи много пари заради лечението си и си мисля,че има сделка да му дадат "Brother-a" , за да изплати част от това. А Златка е отвратителен хулиган в женско тяло.

Спонсорирани публикации