Къци, Люси и Орлин – кой ще остане?

Тримата се изправят на последните елиминации във ВИП Брадър
7 ное 2012 22:39,
490
Къци, Люси и Орлин – кой ще остане?
Къци за пореден път е на елиминации. Снимка: Булфото

Къци Вапцаров, Люси Дяковска и Орлин Павлов са номинирани за изгонване от Къщата на ВИП Брадър при последните елиминации за този сезон на шоуто. Къци Вапцаров обра негативния вот на всички свои съквартиранти.

Макар че най-големият му враг Юлиян Константинов вече не е в къщата, фронтът срещу него остана силен и за пореден път съдбата му в Къщата ще се решава от зрителите.

Люси Дяковска беше автоматично номинирана като глава на загубилия в състезанието отбор. Сините и червените съквартиранти премериха сили в играта ”Бомба”, където трябваше да отговарят на въпроси. Капитан на червения загубил отбор беше Люси, а половинката й Камелия беше начело на синия отбор, който стана и победител.

Чаровникът Орлин беше номиниран за изгонване точно от Ками. По регламент капитанът на отбора победител има право да изпрати на елиминации директно един от съквартирантите.

Красивата Камелия обясни, че според нея Орлин и Люси са най-артистичните и забавни хора в Къщата и ще й бъде изключително интересно те да застанат един срещу друг.

Първоначално тя искаше срещу нейната любима да се изправи Фънки, но после промени решението си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


490
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
318
0
 
5
 
! Отговори
Юлиян преди 11 години
Не бях аз. Бях оставил голямото ми мъжкарче да ме замества.
317
0
 
3
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
До:371Да го докараш без толкова грешки? Или сега ще записваш вечерно училище? Учи сине, учи, то работа няма но поне в сайта да не се излагаш:)
316
3
 
5
 
! Отговори
371 преди 11 години
Не е имбесилче, а е възпитано момиче, което казва истината в очите на хората като Златка.Сигурно е приятелка или първа сестра на плеймейтката и затова момичето се труди толкова усърдно по форумите. Нека злобее жената, пък дано й олекне
315
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
справката е имбсилче моля ви не й се сърдете
314
6
 
37
 
! Отговори
нали преди 11 години
Люси се изложи като кифладжийка като се жегна от думите на Къци защо не му го каза директно, а се затърча да се жалва като последната интригантка. Камелия е сянка. Николчето е трогателно наивна, или се прави на такова. Орлин ми допадаше до скоро, но и той започна да се подлага на масовката. Дежурната му усмивка е доста нервозна, май сериозно се фрустрира с това престорено неутрално поведение.В къщата виждам образец на животинското поведение на глутница. Алфа мъжкарят в образа на Фънки се разлайва, след което стадото започва да вие след него. Изолирани са и групово така се сугестират, че почват да изглеждат неадекватни в нетърпимостта си към Къци, дори малко по интелигентните Орлин и Никол се поддадоха на простите, срам за тях. Ако им организират игра на инквизиция и лов на вещици, нищо чудно да подпалят Къци на кладата, защото той е виновен за всички злини на този свят.
313
0
 
0
 
! Отговори
365 преди 11 години
Друг е въпроса дали бленува излишно за неподходящи неща, разбира се :)
312
6
 
33
 
! Отговори
do Hitler преди 11 години
Къци не е безволев, иска се доста характер, за да не отговориш на агресията с агресия.Агресията и насилието, вкл. вербално, са средства на слабохарактерни хора с комплекси. Има и енергийни вампири, хранят се с негативната енергия, която създават при конфликт. Къци е направил доста неща в живота си, за разлика от Злата, чието основно занимание е д си отваря краката по команда. Беше водещ с години, имаше поне няколко негови предавания в ефир, едното върви все още. Завършил е две висши, снимал е филм, който самият Любен Дилов с респект призна, че е получил доста международни награди. Странно защо по медиите в БГ не сме чули за това, а ни заливат всеки ден с л****, но като знам чия собственост са те, нищо чудно. Има частна детска градина, т.е. бизнес. Малко ли ти се струва? Ако си направил повече, похвали се. Снощи на номинациите си пролича на кой колко му е акълът, къде липсва кардинално и има вакум. Злата и Багата дори не искам да ги коментирам. Когато Хитлер е говорел за ***, е визирал такива като тях.
311
0
 
1
 
! Отговори
до Справки_13 преди 11 години
Ти знаеш по-добре... макар че вероятно си нямаш и идея колко ефективна е подкрепа ти.
310
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Просто хората си мислят, че само те единствени имат проблеми, а всъщност всеки си има по нещо да се мъчи. Като си споделят, вижда че не е единствения закъсал, т.е. може би не е некадърен, а просто лош момент.
309
8
 
4
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
Да си довърша:)Прасето е единственото животно което може да мине там където и човек би се провалил:) Понеже сте Културни и знаете:) Блатото! Да не говорим за донорството или за инсулина!Мнението ми е че *** подкрепят Кръц:)
308
4
 
8
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
Анонимен преди 1 часЗа децата на Къци не се тревожете и не ги горкосвайте . Има за какво да се гордеят с баща си . По скоро ми е интересно Фънкун как е правил своите , горката му жена , акта на зачатието им е приличало на борба на диви *** в локва с вряща мас.Дам, някой, чел Алигери? Шегувкам се:)Пестициденият Кръц е същият, само дето няма смелост да запали казана и кара жените:) Впочеее, който дава пример със прасета - *** и в този род, явно пак е пропуснал урока за ползата от тях!Прасет
307
1
 
12
 
! Отговори
360 преди 11 години
Добрият човек Къци.
306
1
 
1
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
До:Силвия Не знам, какво предпочиташ, но знам, че би трябвало да си полуграмотна поне! А какво си имаш у вазе, и за какво мечтаеш, разбрах!
305
8
 
2
 
! Отговори
Справки_13 преди 11 години
До ани, справки_13, анонименЗабелязвам, че типично кат Пестициденият Кръц, няма ник, анонимно ми дават диагноза, и наклон:)Бих искала професоре да ви видя дипломата?Имам мнение и си го казвам, дали ти изнася или не, вземи си почивка ти, и ме подмини... Не забравяй да сложиш минусче, че Кръц ще ти подари хладилник. Кат си некадърен да си го изработиш :)Виждам, че си добре възпитан,точно кат твоя герой, а пропуските не са само в образованието! възпитанието започва от родителите!
304
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тази Златка ако ти се изсере на маратонките ще ти ги затрупа
303
2
 
7
 
! Отговори
до "Хейтър" преди 11 години
Познавам такива, които имат гаджета на тяхната възраст, нормални момчета от нормални семейства и са наистина красиви. Но това зависи от средата, такива момичета не можеш да ги видиш по чалга заведения и се занимават с нещо смислено. Единици са, но ги има, така че успех в търсенето : )
302
3
 
18
 
! Отговори
anonimo преди 11 години
тази златка е много куха и прилича на травестит
301
28
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Мухльото Къци - ВЪН!
300
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не съм за Къци но съм против Златка и Фънки,някой би ли изкал такава дъщеря *** и такъв син ***
299
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Тия от Биг Брадър не са по умни от Златка. Тая овца дето я бяха пратили да им задава въпросите се ус*а тотално с познанията си по география и зоология, като каза, че колибрито било в Австралия, вместо в Америка, явно невежеството е присъщо на виповете. Иначе знаят, че Ники Пънчев е от Ч. бряг. Похвално!

Спонсорирани публикации