Къци, Люси и Орлин – кой ще остане?

Тримата се изправят на последните елиминации във ВИП Брадър
7 ное 2012 22:39,
490
Къци, Люси и Орлин – кой ще остане?
Къци за пореден път е на елиминации. Снимка: Булфото

Къци Вапцаров, Люси Дяковска и Орлин Павлов са номинирани за изгонване от Къщата на ВИП Брадър при последните елиминации за този сезон на шоуто. Къци Вапцаров обра негативния вот на всички свои съквартиранти.

Макар че най-големият му враг Юлиян Константинов вече не е в къщата, фронтът срещу него остана силен и за пореден път съдбата му в Къщата ще се решава от зрителите.

Люси Дяковска беше автоматично номинирана като глава на загубилия в състезанието отбор. Сините и червените съквартиранти премериха сили в играта ”Бомба”, където трябваше да отговарят на въпроси. Капитан на червения загубил отбор беше Люси, а половинката й Камелия беше начело на синия отбор, който стана и победител.

Чаровникът Орлин беше номиниран за изгонване точно от Ками. По регламент капитанът на отбора победител има право да изпрати на елиминации директно един от съквартирантите.

Красивата Камелия обясни, че според нея Орлин и Люси са най-артистичните и забавни хора в Къщата и ще й бъде изключително интересно те да застанат един срещу друг.

Първоначално тя искаше срещу нейната любима да се изправи Фънки, но после промени решението си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


490
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
338
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Агитката на Къцко взе да се повтаря. :)))))
337
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Стига сте ни занимавали с този Кръстю. И без това си е подготвил отряд служители да му пишат по форумите и да му гласуват. Жалка работа. А иначе този Брадър беше интересен, докато Юлиан беше в къщата. Оперният му етюд с Николай и Патрашкова беше великолепен! Само много талантлив човек с богато въображение и чувство за хумор може да превърне недостатъците в преимущество.
336
1
 
10
 
! Отговори
krass преди 11 години
До АнонименДо Анонимен Не познавам Багата,но това което виждам е един грозен физически и умствено недоразвит индивид. Един свестен човек не крие погледа си зад очила. Той дължи много пари заради лечението си и си мисля,че има сделка да му дадат "Brother-a" , за да изплати част от това. А Златка е отвратителен хулиган в женско тяло.
335
4
 
2
 
! Отговори
до 386 преди 11 години
Значи си много глупав!
334
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
393, не сме ги вкарали ние в къщата, надявам се се сещаш. Даже не ние сме ги направили идоли ;P
333
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Абе, щом хора като Златка, Трите Патки и това недоразумение Багата могат да бъдат идоли и продължават да са в къщата, жалко за този народ... Деградацията е тотална е необратима... Кал!
332
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
KACI > FANKI !
331
1
 
0
 
! Отговори
.................... преди 11 години
Орлин прилича много на баща си!
330
11
 
3
 
! Отговори
КОСМАТ КЪЦИ преди 11 години
Тоя Кръстю да земе да се епилира, кво развява тия космарлаци!!! Но пък му върви таке на голямата глава! И ке видите, че точно косъма ке спечели!
329
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам Багата какъв е и поради какво е невинен, но на Мухльото къци му личи от ръба на космоса, че е *****лБаумгартнер, и ти ли гледаш вип брадър, ве мен?! Бах колко популярно било тва шоу
328
2
 
1
 
! Отговори
психоложката преди 11 години
Гошко, зави ли се мама
327
8
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
По-принцип не гласувам в това предаване, но сега ще го направя. В Къци видях достойния човек, за когото си струва да гласувам. Надявам се да победи и да докаже, че България не е в плен на простаците и ограничените хора, а подкрепя възпитаните, културни хора, отнасящи се към с уважение към останалите.
326
3
 
18
 
! Отговори
до 382 преди 11 години
Мимикрията е толкова удобна, сливаш се с мнозинството и си ок на завет. Дори и Къци да е крив като сърп, не е по - крив от останалите. Просто всички са се вперили в него и го следят под лупа какво ще каже или направи. Люси толкова остро се жегна, че чак започвам да се чудя да не би Къци да позна някоя болезнена истина. Иначе що за реакция - казал и нещо глупаво според нея, голям праз. Казваш му че това са глупости и забравяш. А тя направи егатати средновековната трагедия в три действия.
325
4
 
12
 
! Отговори
7 преди 11 години
Ето сега се убеждавам ,че хора като Юлиан,Златка,Фънкиповече действат на хората отколкото като Къци.Защото това е много много по-лесно.ДА НЕ ТИ ПУКА , И ДА НЕ ОСЪЗНАВАШ ЧЕ ГОВОРИШ И ПРАВИШ ПРОСТОТИИ.Какво те интересуватози който е по дребен физически и който не агресивен как се чувства.Жалко ако повечетоот нас са толкова арогантни.
324
1
 
0
 
! Отговори
до форумците преди 11 години
Без стръв, само на гола кука!
323
17
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къци е ***!
322
19
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не знам Багата какъв е и поради какво е невинен, но на Мухльото къци му личи от ръба на космоса, че е *****л
321
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Не се притеснявай. Багата е невинен по всички обвинения поради невменяемост.
320
31
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Великия Къцко изкара Багата виновен, че не се саможертвал като се правел на ******т, а той видите ли с охота и удоволствие се правел на такъв в името на доброто на другите. Ееех Къци, Къциии, Багата слага личното достойнство над парите за разлика от тебе, и това че говори малко изобщо не го прави по глупав от другите кречетала, които само ръсят глупости. Той поне каквото каже всичко е на место!
319
1
 
10
 
! Отговори
Юлиян преди 11 години
И да не си помислите, че съм искал да ви излъжа, когато написах, че съм пял в Ковънт гардън.. не съм имал такива намерения, аз ей така, по инерция...

Спонсорирани публикации