Къци, Люси и Орлин – кой ще остане?

Тримата се изправят на последните елиминации във ВИП Брадър
7 ное 2012 22:39,
490
Къци, Люси и Орлин – кой ще остане?
Къци за пореден път е на елиминации. Снимка: Булфото

Къци Вапцаров, Люси Дяковска и Орлин Павлов са номинирани за изгонване от Къщата на ВИП Брадър при последните елиминации за този сезон на шоуто. Къци Вапцаров обра негативния вот на всички свои съквартиранти.

Макар че най-големият му враг Юлиян Константинов вече не е в къщата, фронтът срещу него остана силен и за пореден път съдбата му в Къщата ще се решава от зрителите.

Люси Дяковска беше автоматично номинирана като глава на загубилия в състезанието отбор. Сините и червените съквартиранти премериха сили в играта ”Бомба”, където трябваше да отговарят на въпроси. Капитан на червения загубил отбор беше Люси, а половинката й Камелия беше начело на синия отбор, който стана и победител.

Чаровникът Орлин беше номиниран за изгонване точно от Ками. По регламент капитанът на отбора победител има право да изпрати на елиминации директно един от съквартирантите.

Красивата Камелия обясни, че според нея Орлин и Люси са най-артистичните и забавни хора в Къщата и ще й бъде изключително интересно те да застанат един срещу друг.

Първоначално тя искаше срещу нейната любима да се изправи Фънки, но после промени решението си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


490
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
298
0
 
7
 
! Отговори
към днес.бг преди 11 години
Днес Бг- от днес няма да ви чета повече заради тази натрапваща се реклама изпълваща целият екран, без възможност да я премахнем. Харесвах ви, но има още много информационни сайтове, а вие залагайте на рекламите
297
7
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Къци ти си номер 1 ! Не се връзвай на мазната *** /с говорни и ментални дефицити/ Фънкун !
296
1
 
3
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
@346, дефинирай ми "не го правят"? В смисъл, че не проституират явно или полуявно?Не, те просто си имат гаджета с пари, които вярвай ми, са избрали точно заради това!
295
12
 
5
 
! Отговори
до 325 преди 11 години
Това би трябвало да е шоу, нали? Качествата, които споменаваш не трябва да са присъщи на политици, интелектуалци, журналисти и всъщност за всички нас извън шоуто, а в реалните човешки отношения. Не би трябало мишки без характер като Къцко да са на почит в едно граждансто общество според мен!
294
1
 
4
 
! Отговори
до 342 преди 11 години
Момиче съм и Никол не ми изглежда като такъв тип момиче, но нищо не твърдя със сигурност. Иначе съжалявам че си попадал само на такива момичета. Аз познавам много красиви, които не го правят, но съм съгласна че голяма част от тях са такива.
293
11
 
4
 
! Отговори
до 343 преди 11 години
Абе хора ние не избираме премиер,президент или пример за подражание.Ние тук в този формат гледаме хората такива каквито са в домашна среда.Едва ли вкъщи Фънки псува децата и жена си мога да кажа,че по-скоро е много грижовен и внимателен към любимите си хора, просто Кръстьо е дразнител,а Фънки не е от тези дето ще си замълчат или ще търпят претенциите на други до безкрайност.Ние трябва да изберем човек, който от началото до края ни е забавлявал, и се е приобщил най-добре към къщата и хората вътре
292
6
 
5
 
! Отговори
до 319 Хейтърчо преди 11 години
Ами пробиват Хейтърчо, както и останалите 2,5 мил. българи сме си намерили работа и работим, така си е намерила и тя. Какво толкова невероятно ти изглежда да казваш прогнозата за времето по телевизята. Никол си я харесвам и преди Брадърът и винаги съм си мислела, че тя е такава каквато я виждаме в къщата т.е. тя с нищо не ме е разочаровала, докато Кръстьо и преди го гледах такъв в шоуто му и си мислех, че е прикрит и неестествен и сега в къщата той се оказа още по-зле в това отношение.
291
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До до 335оценяваме ги как се държ ат в къщата, а не извън, никой не отрича заслугите на фънки като музикален предприемач, ама само заради това да спечели- нЕЕЕЕ, егати си примера дава с алкохол, пури и псувни по цял ден. Орлин е пич, Никол не е лошо момиче, но се изложи и тя. Аз съм за Къци!!!! за да е справедливо, не на агресията и простотията, аман от *** парчета, сложете един свестен човек за победител, пък макар и имащ своите човешки слабости. Гооооо КЪци
290
4
 
3
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
#339, какво означава пошло? Ти едно не си ли научил в тоя свят - няма хубаво момиче, което да не се *** за пари? А от останалите, едни го правят също, други биха, но няма кой да им плаща.
289
9
 
6
 
! Отговори
до 327 преди 11 години
Кръстьо не знае как да се държи с хората нормално, той не се отпуска нито за миг, не може да бъде свободен ако ме разбираш! Не научил най-важния урок - да се съобразява и да има подход към всеки човек и всяка ситуация. Ако той още от самото начало слушаше повече и говореше по-малко сега нямаше всички в къщата (а и повечето извън нея), да не го понасят. А в крайна сметка с какво е толкова известен той, че не мога да се сетя? С шоу с мацки и въртящо се колело ли? Шоу за интелигенцията ли е правил?
288
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Никол е хубаво момиче, но за силикона има - в горната устна. Но това не я прави лоша, защото не се държи пошло както повечето красиви момичета.
287
10
 
4
 
! Отговори
до 335 преди 11 години
И защо ако не е мутра ще е Кръстьо? Орлин не е мутра, няма силикон, Никол също. Фънки кое му е мутренското? Ако питате мен Фънки доведе в БГ много звезди няколко пъти доведе Металика? Кръстьо какво значимо е направил за голяма група от хора (има няма 30 хил. човека)? Орлин едно младо и талантливо момче или Никол една възпитана, образована и чаровна дама (и се държи като такава) с какво са по-лоши от Кръстьо?
286
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това дали си успял не означава единствено колко пари, постижения и награди имаш. По-важното е струваш ли като човек, но тези неща отдавна не се ценят за съжаление.
285
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До АнонименМногооооо точно казано, нека да спечели доброто в лицето на Къци, а не мутрещината, простотията и силикона!!!!!
284
24
 
25
 
! Отговори
антикъци преди 11 години
Дребното, завистливо и повярвало си човече къци е време да си ходи! Нещо се е самозабравил хрантутника му неден.
283
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
До HitlerHitler, за да имаш красиво тяло трябва да имаш гадже мутра, за да си шампион по ММА трябва да си мутра, а за Фънки- не омаловажаваме неговите бизнес умения, той е пич, но като човек заедно с алкохол и псувни е кругла нула, иначе е забавен, не отричам, но му липсва малко човещина, каквато притежават Къци и Орлин. ГООООО Къци!
282
21
 
27
 
! Отговори
Б.Б. преди 11 години
Махайте го тва *** къци
281
2
 
5
 
! Отговори
Този пък преди 11 години
Бедни душици, аре Санди да мине покрай Нови хан малко да изчисти ефира, после и покрай ндк че и там има доста пумия :)
280
6
 
3
 
! Отговори
"Хейтър"? преди 11 години
Сега, да ви поднеса поредното огледало, а после започвайте да слагате минусчетата, лицемерни комплексари. Та, колкото и да коментирате, всеки участващ в подобен шоу формат е абсолютна ***! Без значение колко е ***, начетен или умен.Второ, ВСЕКИ ГЛЕДАЩ ПОДОБНИ ШОУ ФОРМАТИ Е В ПЪТИ ПО-*** ОТ УЧАСТНИЦИТЕ!!!
279
3
 
12
 
! Отговори
до 316 преди 11 години
Ако обичаш не ми казвай какво да мисля и какво не! Тези приказки за външен вид и как да се оценяват хората бла - бла ... си ги запази за себеси . Фънкун не само външно прилича на грухтящ *** , по лошо е държанието му на самовлюбен ,нагъл , пърдящ ***!!!