Омагьосващият чар на Рейчъл Уайз

Мисис Джеймс Бонд очарова в новия брой на списание Harpеr's Bazaar
16 фев 2013 10:48,
11
Омагьосващият чар на Рейчъл Уайз
Снимка: сп.Harper's Bazaar

Рейчъл Уайз е красавицата от корицата на мартенския брой на списание Harper's Bazaar, Великобритания. Това е съвсем логично, тъй като нейните сънародници – британците, я харесват изключително много, особено откакто се омъжи за своя колега Даниел Крейг, по-известен като последния и най-успешен Джеймс Бонд.

Актрисата с магнетичен поглед и чувствени устни позира за изданието, облечена в тоалети от пролетните колекции на Gucci, Fendi, Salvatore Ferragamo, Prada, Ralph Lauren и др. Визията ѝ е вдъхновена от 60-те години, а поводът, заради който е поканена от списанието, е нейната последна роля на вещицата-пророчица Еванора в новия филм на "Дисни" - "Оз: Великият и могъщият".

Ето и какво споделя с изданието талантливата Рейчъл:

За ролята си на злата пророчица Еванора:

"Оказа се, че Еванора се наслаждава на своите злини. Тя смята, че да е зла, е доста забавно нещо. Наскоро гледах трилъра с Бет Дейвис - "Какво се случи с Бейби Джейн?" (култов филм, превърнал се в символ на киното на "психологическия ужас"). Той взриви съзнанието ми. Това е едно от най-страшните неща, които някога съм гледала. Ужасяващ филм, а аз реално обичам и се възхищавам на Бет Дейвис."

За себе си и професията си:

"Хубавото на актьорската професия е, че не се чувствам прекалено отговорна. Искам да кажа, че съм учтива с всички на снимачната площадка и с мен лесно се работи, но по отношение на това как можете да се отнасяме към хората – имате пълен картбланш да показвате всякакви емоции. В крайна сметка филмите са измислица. Никой няма да се обиди наистина, ако му кажете нещо накриво. На другия ден ще го е забравил. Това ме радва и ме забавлява."

Вижте снимките на красивата вещица Рейчъл в  галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още по темата: вещицароляРейчъл Уайз
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
0
 
2
 
! Отговори
една преди 11 години
Не я намирам нито за красива, нито за чаровна.
10
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Това Бонд е баси префарцунената лигава английска шитня.Най-великият шпионски филм е трилогията за БОРН с въздесъщият Мат Деймън.Всички други са поне класа под него.
9
1
 
3
 
! Отговори
анонимен преди 11 години
красива ама еврейка...
8
3
 
7
 
! Отговори
куродръв преди 11 години
Рейчъл.....тaкъв щи го нaцепя че ше зaбрaвиш зa Бонд.... елa у село дa видиш бaчо ти кaкъв го вaди. Ше тъ нaгнясaм с мaстикa и после ще ти го вкaрaм с ряз
7
0
 
7
 
! Отговори
valya.doncheva преди 11 години
Да е жива и здрава Рейчъл, но да ни приканва Днес.бг да заделяме внимание на британско списание в разгара на антибългарска кампания във Великобритания е доста неподходящо.Хич не е зле да си прегледат основно статиите. Ще се уверят, че са натикали българската култура в ъгъла на новините си. Сещат се кога почине някой творец.
6
1
 
1
 
! Отговори
с преди 11 години
Страшна милфара
5
2
 
3
 
! Отговори
Петок преди 11 години
Англичанките са доста по-красиви от Рейчъл. Разликата е, че тия от екрана ни се струва, че ги познаваме, а от познаването до харесването крачката е малка. Това, че ни се събличат душевно и физически е само бонус.
4
0
 
8
 
! Отговори
jeron преди 11 години
Симпатична и амбициозна "британка", ама от унгарски произход!
3
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
В Мумиите беше убийствено красива! Като да не е англичанка.........женската красота е преходна
2
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
Такива като тая колкото щеш. Разликата се намира в медиите.
1
1
 
9
 
! Отговори
Гошо Тъпото преди 11 години
Хубава...женица,ама Джеймс Бонд е имал,къде къде по...хубави.