Те опитаха отново и отново

Звездите се престрашиха отново да кажат "да"
11 апр 2013 07:37,
3
Те опитаха отново и отново
Шон Пен и Робин Райт, Снимка: Reuters

„Когато нещо се повтори два пъти, със сигурност ще има и трети" - ако сте чували това предупреждение, по-добре не му вярвайте безрезервно. Понякога два пъти е достатъчно. Понякога не е необходимо да даваш трети шанс, особено в любовта.

Да намериш точната си половинка и то в точното време е изключително трудно. Има двойки, които изпитват страшно силни чувства помежду си, но така и не им се получава семейният живот. В даден момент те се развеждат, но любовта остава и опитват отново. Често резултатът отново е развод.

Бракът е скъпо удоволствие, разводът още повече. Затова и най-често хората с по няколко развода зад гърба си са известни и с много пари, за да си позволят независимост и съдебни дела. Не че бройката има значение, любовта е важна. Със сигурност това си е повтаряла Елизабет Тейлър, която е истински рекордьор по брой бракове. Но само за един човек се омъжва два пъти – Ричард Бъртън.

Вижте кои са другите знаменитости, които два пъти опитват да градят семейство с един и същи човек в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още по темата: браксъпругразвод
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 11 години
И на мен това ми направи впечатление - женили се, разделяли се.....после любовта побеждавала и пак се събирали, но след отново се разделили - окончателно..... 2 много точно го е написал - счупеното си остава счупено. Кърпиш, лепиш, храниш илюзии... и накрая пак не се получава - просто няма как. Мое бивше гадже иска пак да сме заедно - обичам го и той ме обича....но наистина когато вече няма доверие.....Както се казва - всички извинения на света не могат да върнат в чашата изсипаното мляко.....