В изтънчения дом на Майкъл Джей Фокс и Трейси Полън

Вижте елегантното жилище на актьорската двойка в Манхатън
21 юли 2013 12:09, Теодора Драгоева
2
В изтънчения дом на Майкъл Джей Фокс и Трейси Полън
Снимка: architecturaldigest.com

Майкъл Джей Фокс и съпругата му Трейси Полън отвориха за втори път вратите на апартамента си в Ню Йорк за списание Architectural Digest. Двамата актьори са показвали дома си в същото издание точно преди 15 години, а сега споделят с читателите му как са го ремонтирали.

Жилището, което може да се похвали с гледка към „Сентрал парк", днес е много по-елегантно и изтънчено от преди.

„В този дом израснаха четири деца", казва Фокс пред списанието. "Затова се наложи да го ремонтираме из основи, като направихме и някои промени в архитектурата", допълва Полън.

Освен с филмите си, Майкъл е известен и с това, че живее с болестта на Паркинсон през последните две десетилетия (едноименната фондация на актьора е събрала над 300 милиона щатски долара за научни изследвания, свързани с лечението на болестта), но в жилището му не се усеща и намек за неговата лична борба, която донякъде му костваше кариерата, а напротив – то излъчва вътрешен мир.

За ремонта той и съпругата му се обръщат към фирмата за интериорен дизайн „Gomez Associates", като изискването им било: „Апартаментът да стане с по-младежки дух, от този, който имахме, когато бяхме по-млади." Заради това тяхно условие всички шарени и антични мебели и аксесоари биват изхвърлени от декора, за да дадат място на изчистените линии, неутралните цветове и модерните мебели.

Единственото доказателство, че Фокс и Полън работят в шоубизнеса, е, че в неговия кабинет има пет статуетки „Еми" и четири „Златен глобус". „Аз не се притеснявам от наградите си. Подредил съм ги, за да респектирам с тях гостите си, а не за да се хваля", казва шеговито Фокс.

Вижте елегантния апартамент на Майкъл Джей Фокс и съпругата му в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
0
 
9
 
! Отговори
marantz преди 10 години
Беше голяма работа навремето!Станах му фен още като дете покрай поредицата "Завръщане в бъдещето" на Робърт Земекис!Жалко е,че такъв талантлив човек се разболя от нещо толкова гадно като Паркинсон!Това наистина му струваше кариерата!Домът му е разкошен!
1
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
elegantno i krasivo.