Лейди Гага: Под напрежение съм като Роки в 12-ия рунд!

Тя твърди, че е корава, а истината е малко по-различна
16 сеп 2013 15:29,
11
Лейди Гага: Под напрежение съм като Роки в 12-ия рунд!
Снимка: сп. ELLE

След като Гага се съблече отново и отново, за да промотира новия си албум ARTPOP и парчето си Applause, сега тя смени стратегията. Звездата показа каква е нежната, ранимата и женствената Лейди Гага в новия брой на сп. ELLE.

От агресивната личност на дамата няма и следа и тя позира в бяло с помощта на някои дигитални ефекти, които хем я скриват от погледа, хем подчертават присъствието ѝ с мистичен воал.

Вярвате или не, Гага не е само машина за пари и комерсиален продукт. Тя все пак е жена! И ето какво споделя за себе си в броя:

За това как се справя с напрежението: За какво напрежение ми говорите? Аз съм страхотна, когато съм под напрежение. Истински воин съм. Като Роки в 12-ия рунд!

За разликата между звездата Гага и момичето у дома: Аз съм... Стефани е постоянно измъчен творец. По тази причина промених името си, защото Стефани щеше да бъде една каша!

За това, че се дразни на критиците, поставящи под съмнение нейни борби: Всичко е толкова цинично, че не мога безкористно да обичам феновете си или да споделя някоя искрена история от миналото си с тях, без някой да ме попита дали наистина съм се борила за нещо. Знаеш ли през колко помия минах? През колко мъже, които показаха неуважение към тялото, ума и сърцето ми?

Вижте нежните снимки на звездата в галерията на Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


11
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
10
1
 
0
 
! Отговори
Боб преди 10 години
Радвам се, че фенките на леля Стефка обикалят из форуми и статии, за да плюят всички останали изпълнители. Ясно е - истината за провала на леля Стефка е болезнено изживяване. Понеже сте злобнички и сте като ято гарги след своя Гаргамел, ето какво запомнете от мен, ако Стефка е вече музикален провал - вие нейните фенове ще я провалите напълно защото сте гракнали срещу всички, така сте настроили голяма част от музикалния елит срещу нея. След месеци никой няма да иска да я вижда и споменава.
9
1
 
0
 
! Отговори
Боб преди 10 години
Майли и Кейти са по-млади, по-хубави и в пъти по-секси от грозноватата Стефка. Албумът АРТШИТ (артлайна) ще се окаже слушан само и единствено от фенките на Стефка Джерманотова. Вие не разбирате явно, че тази недотам кадърна личност е велика и добра само във вашите очи. За меломаните и въобще хората, които харесват стойностна музика има много по-велики и стойностни изпълнители, артисти. Чучелото, клоунът "Гага" е едно преходно, милозливо, грозновато творение на американската поп индустрия. Яко!
8
2
 
0
 
! Отговори
Боб преди 10 години
Мили вресливи фенки, вие май не разбрахте, че по голяма пародия от леля Стефка няма. Тя копира всичко и всички. Лошото е, че пародията й е не само комерс, но и с лошо качество. Леля Стефка пее на плейбек на своите концерти - гледайте в You Tube филмчетата от последното й провалило се напълно турне. Факт когато раздвижи бедрата си и започне смешните си движения с ръце стефка не може да изпее и 1 нота правилно - тогава й включват мощен плейбек. След 6г. в шоубизнеса Стефка вече е провал. Яко!
7
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Гага каза да не се доверяваме на никакви критически изказвания, защото е музикант от 10 години, така че няма да ти обръщам внимание. #StopTheDramaStartTheMusic ама ти май не го разбираш много. Все пак Гага си има грамите, а нека някакви нейни пародии да се състезават за гледания, и ако мислиш, че е певачка като тях, виж това видео vbox7/play:7243d9bd94
6
1
 
4
 
! Отговори
Ами преди 10 години
Боб, почнах да си мисля, че си се махнал, но уви... Къде сравняваш РОАР, където ми е като реклама на мулти витамин, 100% комерсиалност, приятна песен, но нищо особено и Майли, която се радва на голям интерес,но за съжаление негативен, с АРТПОП. Аз лично чух полвината песни от албума, като някои от тях, имат потенциал да станат супер хитове. Да не говорим, че Майли няма и 1% от гласовите данни на Гага. На Гага и минаха изгряващите години, сега е утвърдена и трябва да остане актуална...
5
4
 
0
 
! Отговори
Боб преди 10 години
До фенката (4) на лейди Стефи - познах, че ще се опитате да докарате вода от много кладенци, за да ни убедите, че е талантлива. Първо Стефка не е перфектен певачка. Колкото Майли С. и Кейти П. са певачки толкова и Гаргата е певачица. Второ гледания в You Tube не са критерии, но и там Гаргароподобната е по-назад от Майли и Кейти. Колкото до продажбите на Артшит албума на лейди Стефка - нека излезе тогава ще броим продажбите - нейните и на другите. Факт - 1-ият сингъл Аплауз е пълен провал.
4
0
 
3
 
! Отговори
до Боб преди 10 години
Бобчооо ти си болен! Кaквa Мaйли кaквa Кейти ?!? Те не могaт дори дa пеят горките ...не сaмо продaжби сa вaжни, гледaния също! Гaгa винaги продaвa много aлбуми! Зaщо мислиш, че AРТПОП е нaй - поръчвaния aлбум ?! Хмм чудя се кaто не ти допaдa и слушaш дргa музикa кaкво прaвиш туй ??? Aх ти фейк монстър!
3
5
 
3
 
! Отговори
7 преди 10 години
СТЕФЧЕ,СПРИ ДРОГАТА ДУША И ОТИВАЙ ДА СЕ ЛЕКУВАШ В СПЕЦИАЛНИТЕ ВИ БОЛНИЦИ! ТАМ ЩЕ ТЕ УВАЖАВАТ ДОСТАТЪЧНО И НАЙ ВЕЧЕ ПОРТОФЕЛЧЕТО ТИ!АЙДЕ СЪС ЗДРАВЕ!. Кремена
2
5
 
3
 
! Отговори
Боб преди 10 години
Ама лейди Стефка да не би да моли за нашето съжаление?! Не може да ме накара да й съчувствам на бездарието. Сингълът й е пълен провал. Новите лейдита - Кейти Пери и Майли Сайръс показаха на Стефка откъде изгрява слънцето. Грозноватата "звезда" ближе рани от поредния си "успешен" продукт. Впрегнати са разни фешън списания да ни обясняват как тя не е чудовище, тя била нежна и ранима жена - стига бе?! Вресливите й фенки ще изкарат от 10 кладенеца вода, за да ни убедят че Стефка я бива. Да, ама не!
1
3
 
0
 
! Отговори
Незнаен преди 10 години
Чичо Гого