Тервел Пулев и Диана Ненова - любов, пълна с изненади

Случилото се във VIP Brother само е заздравило връзката им
Обновена: 26 фев 2014 14:28 | 26 фев 2014 14:21, Александър Попов
9
Тервел Пулев и Диана Ненова - любов, пълна с изненади
Снимка: Лилия Йотова за сп. Story

Участието на Тервел Пулев във VIP Brother извади на показ личния му живот, а "хавлиената сцена" с фолкпевицата Лияна предизвика много коментари на тема: Ще развали ли семейството си с неговата спътница в живота Диана Ненова?

Тервел държи на Диана и двамата нямат проблеми помежду си. И продължават живота си така, както и преди - тя в чужбина, в случая в Румъния, където отскоро играе за „Динамо“ ( Букурещ ), той - в България, а синът им Калоян – и в двете държави - ту при мама, ту при татко, разказва той в интервю за сп. Story.

"Вие така изкарвате нещата, все едно аз си идвам в България, раждам и после си тръгвам. Не, ние сме си заедно и сме семейство. Хората, които стават сутрин в 7 часа, отиват на работа и се връщат в 10 вечерта, са по-малко заедно, отколкото ние", допълва Диана.

"Това, че двама души споделят едно жилище и едно легло всяка вечер, не означава, че са заедно, защото може мислено да са в различни посоки. И обратното – и да са в две различни държави, ако държат един на друг, това е най-важното", допълва Тервел.

И двамата са категорични, че любовта ги запазва като двойка.

"Тя има много хубави качества. Не е някаква разглезена фльорца, държи се на положение. Разбира ситуациите. Има случаи, в които мъжът се чувства неловко, защото жената иска нещо, а той не може да го изпълни поради ред причини. Тя не е такава, разбрано момиче е, не е мрънкало. Освен това, когато е при нас, вкъщи, ние с Кало се чувстваме много комфортно, защото ни помага за всичко. Усещаме, че има жена в къщата", казва Тервел.

"Нещото, което най-много ме привлича към него, е, че е мъжкар. Не е от тези, които свалят звезди. При него всичко е истинско. Когато нещо не му харесва, той го казва директно, като му харесва – също. Другото е, че е малко непредсказуем, което държи интереса", описва качествата на половинката си волейболистката.

Двойката твърди, че случилото се във VIP Brother само е заздравило връзката им.

"Ние се обичаме. Търсим се по телефона постоянно, като не сме заедно, казваме си го. Няма какво да обясняваме повече по този въпрос", категоричен е Тервел.

"Всяко семейство е минавало през неприятни моменти. В такива случаи питаш, обсъждаш, говориш човешки с половинката си. Не можем да кажем, че не се ревнуваме изобщо. Иначе аз приемам всички фенки, които го обсаждат за автографи, надяват се на нещо повече, преследват го. Това е нещо нормално, от тази гледна точка ревност няма", допълва Диана.

Тервел не скрива, че с Диана искат синът им Калоян да не расте сам и да си има братче и сестриче.

"Говорили сме много пъти по този въпрос. Искам го, но не мога да кажа – от утре почваме. Живот и здраве...", казва Диана.

"Хубаво е детето да има с кого да расте, най-вече да има опора в живота. Аз имам брат и сестри и знам за какво става дума. Моят баща ме учеше, че те са хората, с които ще остана приятел за цял живот, тези, на които винаги ще мога да разчитам", категоричен е Тервел Пулев.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
3
 
0
 
! Отговори
Георги преди 10 години
Ей,човече ,ако това са ни елитните спортисти по-добре да ги нямаме.Тези двамата са толкова ограничени и прости хора,че са срам за нацията ни.Хора нека се гордеем наистина с заслужили българи,а не с един престъпник хулиган и и изключително глупавото същество до него.Позиори,скрийте се вече ,ние българите сме умни и схватливи и ни писна да ни набултват утайката на обществото за випове.
8
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
евала на Диана и Тервел, че се държат въпреки провокацийте към тях. Ако не беше се докоснал до чалгаджийката щяха да го изкарат гей сигурно. Браво на семейството.
7
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Каква готина кака. Този Тервел какво се беше хванал с онзи *** в Брадъра?
6
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До АнонименТова е национална състезателка по волейбол, а не фльорца. Ако елитните ни спортисти са *** на нацията, интересно е форумните комплексари ли са елита...
5
16
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Моля не ни занимавайте с *** на нацията. Ако искат да се бият, да се *бат, каквото искат да правят, само не им давайте медийна изява. Само *** са на почит в тази държава. Много ми пука какво ще прави този ниендерталец и тази фль**ца!
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Еми да си се таковат хората месец два и после се знае.Да са живи и здрави!
3
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До ЦецоЕто заради подобни на този коментар вече нямам регистрация във фейсбук.
2
15
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Това девойче трябва да е много глупаво, за да вярва на *** боксьорче. В национален ефир почти й сложи рога, но това само заздравило връзката им. Ами браво, явно са много по-модерни от мен или имат отворена връзка.
1
5
 
25
 
! Отговори
Цецо преди 10 години
Сладури! Да са живи и здрави, да си останат сплотено семейство и да си народят още дечица!!!:)

Спонсорирани публикации