Ема Уотсън: Завиждам на някои актриси!

Британската звезда изглежда зашеметяващо в новия "Elle"
24 мар 2014 07:52, Теодора Драгоева
3
Ема Уотсън: Завиждам на някои актриси!
Снимка: сп.Elle

Сладката британска актриса Ема Уотсън позира за корицата на новия брой на списание Elle (април/2014) в дрехи от деним на марката Balmain. Англичанката, която заплени света още като дете с ролята си на Хърмаяни от „Хари Потър“, днес е на 23 години и вече гледа към голямото кино.

Ема позира в дрехи на Versace, Rodarte, Michael Kors, Celine и Chanel, а в интервюто споделя, че има актриси, на които завижда. Ето и няколко акцента от разговора с мис Уотсън:

За това, че за нея е важно да има живот и извън кариерата си: „Спомням си, че веднъж прочетох в автобиографията на Елизабет Тейлър, че тя е изживяла първата си целувка с момче на снимачната площадка. Това наистина ме порази. Не знам как и защо, но имах чувството, че ако не внимавам и с мен може да се случи същото. Не исках първата ми целувка да бъде в чужд образ. Не исках моите лични преживявания да принадлежат на друг, измислен образ“.

За навършването си на пълнолетие пред очите на обществеността: „Завиждам на актрисите, които влизат в голямото кино, след като са минали пубертета (в 20-те си години), като едни завършени личности, а не като деца, както беше в моя случай. В последната година-две се появиха няколко такива актриси, които освен това успяха да направят страхотни роли и получиха голямо признание“.

За новия си филм „Ной“: „Тази история показва какво може да се случи с едно семейство, когато то е поставено в затворено пространство в продължение на 40 дни и 40 нощи. Историята показва как тези хора реагират на опцията за края на света. В този момент става ясно дали в човешките същества би надделяло доброто или злото начало. Това е една епична тема“.

За да видите снимките на Ема, влезте в галерията на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


3
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
3
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ема Уотсън била средна хубост ?! Ти с какви жени се срещаш ???
2
8
 
7
 
! Отговори
до 1 преди 10 години
Пий си хапчетата! Тази жена е известна от около 8-10 г възраст като актриса! Да не си мислиш, че и тогава е въртяла с***ки? А за девойчето - хубавка е, ама като малка обещаваше да стане по-голяма красавица. Също като Натали Портман - като малки бяха едни принцески, сега са средна хубост.
1
12
 
2
 
! Отговори
Мъж преди 10 години
Аз пък не им завиждам на тези господа, коите те прекараха и ти вдигнаха акцииките сред простолюдието. Само те си знаят какви филми си им вкарала и колко си *** и подла и долна и алчна...Факт!

Спонсорирани публикации