Ролята на Клеопатра ще е последна за Анджелина Джоли

След това звездата планира да се посвети на хуманитарната си работа
3 юни 2014 16:45, Мария Дуковска
4
Ролята на Клеопатра ще е последна за Анджелина Джоли
Снимка: Reuters

Анджелина Джоли намекна, че ролята на Клеопатра може да бъде последната за нея. Годеницата на Брад Пит е избрана да наследи култовата роля на Елизабет Тейлър в нова адаптация за историята и живота на египетската владетелка.

Джоли ще пресъздаде Клеопатра на големия екран, като сценарият на филма е дело на Ерик Рот, който е неин добър приятел. Анджи призна по време на интервю за BBC Radio 5 следното: „Има много различни идеи за режисьор на филма, между които са Анг Лий и Дейвид Финчър. Сценарият е написан от Ерик Рот, който е скъп мой приятел и брилянтен писател.“

Анджелина, чийто последен филм „Господарка на злото“ е на върха на боксофис класациите в САЩ, смята, че ролята на Клеопатра ще е красив, достоен и подобаващ край на кариерата ѝ в Холивуд. 38-годишната Джоли заяви, че след този предизвикателен проект планира да се фокусира върху хуманитарната си работа и върху режисурата.

Тя каза: „С Клеопатра мога да приключа с актьорската професия по един чудесен начин. Какво друго мога да направя след това?!“ Последната актриса, която през 1963 г. изигра ролята на владетелката на Древен Египет, е покойната Елизабет Тейлър.

Още новини за звезди може да прочетете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


4
Още по темата: анджелина джолизвезди
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
3
 
3
 
! Отговори
Орфеус Вюрст преди 9 години
След чернокожият Орфей, няма холивудска простотия, която да ме изненада. Какво като чертите на лицето на Анджелина Джоли са доста далеч от характерните за Египет женски черти, цвят на кожата и т.н. Важното е да се промиват мозъците на плебса, той да спи робският си сън да бачка за колкото му каже робовладелеца, дали у нас или по Света, все едни и същи са робовладелците...
3
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Последната актриса, която през 1963 г. изигра ролята на владетелката на Древен Египет, е покойната Елизабет Тейлър.??????аз оттогава съм гледал поне две клеопатри - моника Белучи и леонор Варела!
2
18
 
10
 
! Отговори
Крайно време преди 9 години
Крайно време беше смръдлата Джоли да си почне това, за което са я фабрикували красива и известна.Някога в бъдеще ще узнем кога Джоли е била на кастинг пред Билдърбъргския клуб.
1
3
 
12
 
! Отговори
OMG_Lucker преди 9 години
Е да, който е постигнал много в живота си - може да си го позволи. И да се отдаде на това, което го влече. Сигурно ще звучи странно на повечето хора, но Анджелина се е доказала, има и ресурси, а имайки в предвид и името, което си е изградила- колкото и бездарна да е като режисьор, все ще и се предоставят възможности да задобрее и в това поприще.