Краката на жените омекват пред Джъстин Тимбърлейк

Искат го и за една нощ, и за романтична връзка
9
Краката на жените омекват пред Джъстин Тимбърлейк
Снимка: Reuters

Джъстин Тимбърлейк изпревари Брад Пит в класация на мъжете, с които жените най-много биха искали да имат романтична връзка, съобщи Контактмюзик.

Поппевецът получи 21 процента от гласовете в анкетата на RomanceBeat.com, и изпревари с два пункта Брад Пит. На трета позиция е носителят на "Оскар" Джаред Лето с 16% от вота. Той обаче ще бъде единственият от първата петица, който ще може да оцени женското внимание на българките. Както е известно, той ще гостува с бандата си 30 Seconds to Mars в рамките на фестивала Sofia Rocks.

В класирането следват Бенедикт Къмбърбач и Райън Рейнолдс, а след първите пет се нареждат още Райън Гослинг и Хю Джакман.

Тимбърлейк и Гослинг поделят първото място в класация на знаменитостите, в чиято компания жените биха искали да бъдат една нощ, а Тимбърлейк е мъжът, когото повечето момичета искат да отведат у дома, за да го представят на майките си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


9
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
2
 
! Отговори
pretty woman преди 9 години
Tozi ot snimkata ne moga da go ponasjam....glas na gei, muzika nula ,a v kinoto e izkustveno natrapen ....
5
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
"Искат го и за една нощ, и за романтична връзка"Защо жените си падат по звезди? Жените осъзнават, че при огромна разлика в социалния статус в полза на мъжа, за продължителна сериозна връзка и дума не може да става. На (под)съзнателно ниво жените обаче се надяват, при секс за една нощ да забременеят и с това да променят социалния си статус.
4
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
A be ne znam za krakata na zhenite, ama mai negoviq sreden krak e permanentno omeknal. Inache na kino i baba znae i mozhe...
3
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Романтична връзка в днешно време е синоним на здраво шляпане с подфъргане и скубане под мишниците. Не пишете небивалици. Няма кой да ви повярва.А *** пък от текста разбраф, че подготвяте нашенките да му наскачат с "романтични връзки"Няма нужда да ги подготвяте. Те са винаги готови.
2
1
 
11
 
! Отговори
100% жена преди 9 години
Дрън,дрън!Чак пък толкова.
1
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не на всяка.