Най-горещите футболисти в света

Кои са най-сексапилните футболисти, които ще участват на Мондиала
11 юни 2014 21:58, Теодора Драгоева
1
Най-горещите футболисти в света
Жерар Пике; Снимка: сп. El Mundo

Световното първенство по футбол започва само след два дни и футболните фенове по цял свят вече са минали на спортна вълна. Освен самата игра футболът е интригуващ (особено за дамите) със своите знаменити играчи, някои от които са истински еталон за сексапил и мъжество, подобно на Дейвид Бекъм.

Наскоро футболната звезда на „Барселона“ Неймар позира с бразилския супермодел Жизел Бюндхен, като двамата показваха своето родолюбие от последната корица на Vogue-Бразилия.

По-интересното в случая беше, че бразилецът стоеше като истински модел до професионалистката Бюндхен и двамата определено си подхождаха дори и по красота.

Другият безспорен красавец в света на футбола в момента е португалецът Кристиано Роналдо, който пък наскоро украси корицата на Vogue-Испания заедно с приятелката си – топмодела Ирина Шейк.

Дейвид Бекъм няма защо да се безпокои – в света на футбола има достатъчно сексапилни и добре изглеждащи мъже, които могат да вървят по неговата утъпкана пътека, превръщайки се в секссимволи.

Вижте кои са най-горещите футболисти в света, които ще играят на Световното първенство в Бразилия/2014 в галерията на Tialoto.bg!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Лейди Гага,Дженифър Лопез и тн......