Прическата на Роналдо - моден гаф или социален жест?

Футболистът е известен с благородните си каузи
Обновена: 25 юни 2014 14:35 | 24 юни 2014 12:32,
27
Прическата на Роналдо - моден гаф или социален жест?
Снимка: Reuters

Прическата, с която се появи Кристиано Роналдо на мача на Португалия срещу САЩ, предизвика вълна от коментари в социалните мрежи, пише БиБиСи. Минути след появата си на терена португалецът си навлече множество критики и подигравки.

Някои дори определиха прическата на Роналдо като една от най-лошите за всички времена. Според някои предположения прическата изобразявала стилизирана седмица, какъвто е номерът на футболиста в националния отбор. Имаше и версия, според която прическата всъщност прилича на белега на Хари Потър.

Въпреки хилядите подигравки в социалните мрежи, само един-единствен коментар в Twitter успя да накара всички да замълчат. От него става ясно, че звездата на португалския национален отбор и испанския Реал Мадрид е изрисувал така косата си заради негов малък фен, претърпял мозъчна операция за премахване на тумор.

Новината обиколи света за минути. Оригиналният коментар е споделен 11 хил. пъти. Има и над 55 хил. отделни поста, свързани с жеста на Роналдо. Засега официално потвърждение от футболиста няма.

Вероятно няма и да разберем дали слухът е верен, но Ник Барет от Флорида, преживял операция за премахване на тумор от мозъка, разказва, че този контур не може да се сбърка.

Само преди месеци Роналдо плати лечението на малко дете, страдащо от мозъчно заболяване.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


27
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари