Венета Райкова ще съди Евгени Минчев

"Голямата уста" вече е подала документи в съда
68
Венета Райкова ще съди Евгени Минчев
Снимка: Булфото, архив

Освен с битовизми, скандали и обиди новият сезон на VIP Brother е напът да се запомни и със съдебна битка.

Венета Райкова вече е задвижила чрез адвокат документи до съда, като нейната цел е напусналият къщата Евгени Минчев. Причина за задаващото се дело е интервю на Минчев, в което се съдържат доста нелицеприятни квалификации, свързани с хигиената на Венета.

Евгени Минчев се е върнал години назад, докато е оглавявал светско издание, а Райкова е постъпила като репортер там.

За предстоящото дело съобщи самата Венета по време на снощния лайв, след като на зрителите стана пределно ясно, че между двамата има напрежение. Това видимо изненада лорда и Ники Кънчев, като и двамата загърбиха засега темата.

Първа с нападките започна "Голямата уста" още докато Минчев бе част от шоуто. На всеослушание тя обяви, че светският хроникьор се напива и рита хора на своите партита. Евгени пък описа такъв случай, само че изританата била Венета, тъй като се появила неканена на негово събитие.

Явно битката между двамата тепърва предстои, а Темида ще бъде част от тяхната неприязън.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


68
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
1
 
2
 
! Отговори
да влезне съда преди 9 години
повод да пиша е усещането ми на отвращението към райкова след всяка нейна изява.толкова злоба незнам как се генерира в човек,този сезон на големия брат..два персонажа( не че останалите са китка) на воче и райкова просто ги разкриха в такава отвращаваща светлина ,че незнам повече накъде.не че лорда ми е хубавец с неговото просташко и арогантно поведение..но тези двете жени просто преминаха всички граници на човешката търпимост.
41
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Венета и Евгени си приличат по това, че ако ги нямаше светът щеше да е с една идея по добър .
40
2
 
1
 
! Отговори
samomnitelen преди 9 години
I DVAMATA GI HARESVAM ,NIAMAM MNENIEVIARNO E ,ZE VENETA ZANIMAVA HORATA SAMO S ZALGADZII I TEHNITE BEZSMISLENI ISTORIIA SUSHTO IMA UKLON KUM OKULTIZMA,KOETO NE E HUBAVO
39
1
 
0
 
! Отговори
anonimen преди 9 години
ne e nujno da e uchitel,profesor ili pisatel za da e dostoen chovek.Vajno da e chesten ,rodoliubiv i pochten-a takiva ima i sred obiknovennite hora.Tezi,koito si nosiat krasta i ne paradirat,che sa neshto po-veche ot drugite.Pozdraviavam vsichki tiah
38
2
 
5
 
! Отговори
Time преди 9 години
Ridena v popovo, deliormansko.... Sina si krystila patrik. Egati smeha.
37
2
 
7
 
! Отговори
Time преди 9 години
Raikova e mnogo dolen chovek. Tia susto e prespala s niakolko choveka za da vyrvi nagore. Gad.
36
1
 
4
 
! Отговори
адвокат преди 9 години
За да имаш голяма уста трябва да имаш какво да кажеш и на кого да го кажеш и най-важното - да имаш правото да говориш(и законово и морално). Думи много, смисъл никакъв, а накрая - хонорари за адвокати. Омъгьосан и порочен кръг. Правото обаче върши работа само на този, който е запознат добре с него. Правдата за съжаление не винаги награждава праведния.
35
1
 
5
 
! Отговори
мечтая преди 9 години
си накой да си признае " Сгреших, прекалих, срамувам се от това, което направих". Защото е човешко. И винаги ще бъде простено, когато има разкаяние и желание да бъдеш по-добър. И не е трудно - иска се само воля да се погледнеш в огледалото. Хората, които обсъждаме са се самозабравили и живеят само във някаква виртуална среда, защото виждат пари там. А иначе са просто хора - смъртни и поради това - равни на всички нас.
34
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Венета Райкова ще съди Евгени Минчев?ЧЕ ТО ГОСПОД СИ ГО Е НАКАЗАЛ ОТДАВНА.
33
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Албена...тхе бест;)
32
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Венета Райкова?? Тая пък коя е и откъде се пръкна.Евгени Минчев.? Познат ми е от някъде в трамвая ли съм го вижда ???Що ни занимават с тия персони??
31
1
 
19
 
! Отговори
американецо преди 9 години
Tая жална България се е превърнала в ****си и ***! Само вижте с какви хора са запълнени новините - Венета Райкова, Евгени Минчев...*** и половина! Човек трябва да е 100% ***, за да не се сети, че това е некъв отчаян пиар и на двамата! Сега само остава да притаим дъх и да очакваме всяка новина относно хода на "делото" на ...хм...Венета Райкова от село Попово...упс, май град беше, не беше ли? ...срещу кой?...КОЙ?...Евгени Минчев, от Ромале Маала на Пазарджик - екстравагантния ватман.
30
2
 
9
 
! Отговори
тишка преди 9 години
венето,само с теб ли ще пълнят весниците.що не се видиш в огледалото.ти си като вулева в тих вариант.мъжът ти да почне да вади повече пари и да си храни семейството,та ди си седнеш на ***.
29
8
 
19
 
! Отговори
призив преди 9 години
Дайте на Вулева предаване в нацианална телевизия! Тя е умна, забавна смела и брутално откровена. Стига с тия венетки, кокетки, тротинетки, моделки и лелки и изкуфелки.
28
5
 
17
 
! Отговори
читател на плейбой преди 9 години
Венета забрави, че интимните и части бяха изтипосани в близък план в едно списание преди години. Не може жена, която е продавала тялото си да говори за морал, етика и т.н. и да се обижда, като я хулят. В едни по-стари времена, когато хората имаха чест и достойнство тя щеше да е заклеймена и отхвърлена от обществото, а сега ми я дават по телевизора да ръси мозък...
27
2
 
24
 
! Отговори
Кирил преди 9 години
като оставим настрана евгини минчев , наблюдавайки и слушайки коментарите на венета райкова ,мога с ръка на сърцето да кажа : тая е много зле и няма капка интелект , направо е куха ,че чак дрънка ...
26
2
 
24
 
! Отговори
Баба Яга преди 9 години
Кой е Евгени Минчив, коя е Венета райкова, че им си отделя внимание.
25
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
искам я Венетка.
24
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Менета Райкова е станала като травестит!
23
3
 
19
 
! Отговори
Монархист преди 9 години
С леката уговорка да не го наричате "лорд", защото той не е лорд. Няма благородно потекло, съответно тая титла е купена, а щом е купена тя не означава нищо.