На гости в имението на Джеръми Ренър

Домът е строен през 1920 година
Обновена: 7 фев 2015 19:52 | 7 фев 2015 19:52, Теодора Драгоева
2
На гости в имението на Джеръми Ренър
Снимка: bornrich.com

Джеръми Ренър е пуснал в продажба своя красив класически дом, строен през 1920 г. Наскоро стана ясно, че холивудският актьор е в развод с майката на дъщеря си Ава Берлин – Сони Пачеко и вероятно това е една от причините да се разделя и с впечатляващото си имение.

44-годишният Ренър е обявил имението на пазара за недвижими имоти с цена от почти 5 милиона щатски долара, въпреки че го е купил за 3 милиона преди шест години.

Къщата някога е била собственост на холивудския режисьор Престън Стърджис. Тя е с площ 700 кв. м, има пет спални, пет бани, кабинет, бар, официална трапезария, просторна кухня и покрита тераса.

Според слуховете второто занимание на Джеръми след актьорската професия е именно на брокер на недвижими имоти. Той е купил, реновирал и препродал около десетина къщи в Лос Анджелис през последното десетилетие, но това е неговият основен дом досега.

Заради красивата си гледка и богато озеленения си двор къщата носи прякора „Хамптънс в Холивуд“.

Домът е обзаведен с много драматични полилеи, ретро мебели, мраморни камина и вана, а на двора има каменни пътеки и изкуствени езера и фонтани.

Вижте снимки на имението на актьора в галерията на Тialoto.bg.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


2
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
1
 
0
 
! Отговори
Az преди 9 години
Define "драматични попилеи".....?!?!?!?!?
1
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
За да го купим, може би?