Разлъка! Чарлийз Терон заряза Шон Пен

Двамата прекъснали контакт след кинофестивала в Кан
Обновена: 18 юни 2015 13:57 | 18 юни 2015 12:40, Петя Славова
16
Разлъка! Чарлийз Терон заряза Шон Пен
Снимка: архив, Reuters

Една от най-интересните холивудски двойки Чарлийз Терон и Шон Пен са се разделили след продължила година и половина връзка, съобщи "Ю Ес уикли".

Инициатор е 39-годишната актриса. По информация на изданието Терон е поискала да прекрати годежа след кинофестивала в Кан, където Шон Пен я е придружавал.

По данни на E! Online за последен път Терон и Пен са се появили като двойка на благотворителния Бал на живота, който се състоя на 16 май във Виена.

Двете звезди започват връзка през декември 2013 година, а година по-късно обявяват годежа си, припомня БТА. Официалната дата на сватбата не е съобщена. През март приятели на двойката разказаха, че Шон Пен е пожелал да осинови 3-годишния син на Чарлийз Терон Джексън. Момченцето е от ЮАP и е осиновено от Терон през март 2012 година. Актрисата няма биологични деца.

54-годишният Шон Пен, носител на две награди "Оскар", има син и дъщеря от брака си с актрисата Робин Райт. Първият му брачен партньор е поп звездата Мадона.

Чарлийз Терон е от РЮА и също е носител на "Оскар" за най-добра актриса. Омъжвана е два пъти - за Стивън Дженкинс (1998-2001 г.) и за Стюарт Таусенд (2001-2010 г.).

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


16
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
1
 
1
 
! Отговори
olo преди 8 години
Аз ще я зема има матриял още в нея.
10
0
 
3
 
! Отговори
ay преди 8 години
Тази нещо не е в ред в главата. Язък, че изглежда перфектно.Тоя на 54. Предишния и изглеждаше потресаващо.Всъщност като се замисля имам шанс. Не съм чак на 45 да кажем и не изглеждам супер яко, със сигурност по-яко от Шон Пен :-D
9
1
 
4
 
! Отговори
weiss преди 8 години
Смачканият вестник е име в киното, с десетки роли, от които трудно ще намериш слаба. Животът му също е интересен, като на кино. Чарлийз е симпатична, но не е от същата величина. Ако не беше с късмет "момиче на късмета" в смъртоносно оръжие 2 или 3, не помня, щеше и досега да си е старлетка.
8
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Изглежда нищо не знаете за Шон Пен. Той е един от най-добрите актьори в днешнп време, почти няма слаб филм, парите му са бол. Чел съм обаче, че обича да подпийва и да пошляпва мадамите. Мадона затова го остави. Сигурно е треснал няколко шамара на очарователната Чарлийз, което е преляло чашата.
7
0
 
7
 
! Отговори
ДЕДО ЙОЦО преди 8 години
МНОГО Е ГОТИНА !!!ДА Е ЖИВА И ЗДРАВА !А ЗА ВЕСТНИКА - ЕВАЛА. НО ТЯ ЗАСЛУЖАВА ПОВЕЧЕ ОТ ТОЗИ ЖИВОТ !ПОЖЕЛАВАМ И КЪСМЕТ !
6
0
 
12
 
! Отговори
пон шен преди 8 години
е, как! нали беше мъжът на живота й?
5
2
 
5
 
! Отговори
Mr.STARBUCKS преди 8 години
Най малкото в този сайт се котират светски новини.Пишете моля,за Путин,бомби ,ракети,танкове изтребители.........и червенушковците, ще им се подуят пръстите от тракане по клавиатурите.Сегашната тема , им идва като плява.
4
0
 
8
 
! Отговори
лютви-ту преди 8 години
МЕСТИМ
3
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много добра новина. Откога чакам да се случи това. .. Скоро ще си има нов приятел. ..българин!
2
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Charlize nikoga ne e bila omagvana. Vrazki e imala s tezi mage, no ne i brak! Aloo;)) Az ne sam privargenik po Prinzip na goljama razlika v godinite megdu partnjorite. Do 5-6 godini OK, pove4e si e mnogo.
1
5
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя грозник изглежда като смачкан вестник покрай нея.