"Съживяването" на Селена Гомес

Не си харесвах дрезгавия глас, призна певицата
13
"Съживяването" на Селена Гомес
Снимка; сп. Jolie

Селена Гомес показва красивото си тяло в последния брой на немското списание Jolie и разкри повече подробности за "Revival".

Стройната попзвезда, която освен това наскоро се завърна и към актьорската си кариера, започвайки работа по филма „Neighbors 2“ споделя, че и тя като всяко момиче има своите комплекси.

"Винаги съм била несигурна по отношение на моя глас, защото той е много нисък и приглушен, когато говоря. Искала съм да имам някак по-женствен глас. Не съм очаквала, че дрезгавият ми глас може да се превърне в мой актив и хората да го намират за готин и привлекателен.“

За бурната си връзка с Бийбър тя е категорична: "Не мисля, че съм направила нещо лошо с това, че съм била влюбена в Джъстин. Все пак ние бяхме тийнейджъри и не беше лесно да скрием живота и връзката си от обществеността.“

Пред списанието тя допълва, че приема различно критиката, като стига и до сълзи.

"Случвало ми се е на няколко пъти да се крия в гардероба и да плача от обида. Но въпреки това се опитвам да се уча от тези неща".

Вижте последните снимки на Селена в галерията на Тialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


13
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
6
1
 
0
 
! Отговори
Гошо преди 8 години
Бих се съвокуплил един път с нея само да вида какво може Селенчето.
5
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А вие каква искате да е, скумрия като Николета и Кучкова ли.Ако застанат до нея ще приличат на лелки.Селена има супер естествена, свежа и невинна красота, не като някоя овехтяла пияндурница.
4
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Аве всичко хубу , ама мен ко *** ибе цялата тая работа ?
3
1
 
1
 
! Отговори
Селенита преди 8 години
Благодаря ти Анонимен 6. Ти ми спаси живота и ми даде увереност да продължа напред. След всички тежки битки и загуби в живота си, сега ще се изправя от пепелта и като Феникс ще полетя към нови хоризонти! Бог да пази Америка!
2
2
 
2
 
! Отговори
Секс преди 8 години
Толкова млада, а лицето и гумено. На 50г. сигурно ще мяза на настъпен кренвирш.
1
4
 
3
 
! Отговори
Хъммм преди 8 години
няма как да се бори с произхода си , както кардашана с Д-то си , сле още 2-3 години ще е или анорексика или със също толкова топчест з-к като лицето си