Кание Уест бил сериозен, иска да е президент на САЩ

Вярва си, че ще бъде изключително внимателен държавен глава
25 сеп 2015 17:23,
19
Кание Уест бил сериозен, иска да е президент на САЩ
Снимка: Reuters, архив

Откакто в края на август Кание Уест обяви на церемонията за видеомузикалните награди на MTV, че през 2020 г. ще се кандидатира за президент на САЩ, изявлението му се превърна в една от най-обсъжданите теми в Холивуд. Сега рапърът потвърждава, че е сериозен в намерението си, пише в. "Дейли мирър", цитиран от БТА.

Шокиращото изказване на 38-годишния Уест беше сред най-запомнящите се моменти от шоуто. Мнозина решиха, че рапърът не говори сериозно, тъй като минута преди да обяви намерението си той призна, че си е "свил нещичко, за да се разтовари от напрежението".

Сега обаче Кание Уест е потвърдил, че въпреки омразата си към политиката, е готов да се кандидатира за президент на САЩ, тъй като според него страната се нуждае от лидер, който може да донесе промяна по креативен начин.

Уест вярва, че ще бъде изключително внимателен държавен глава, както и че хората ще приемат добре плановете му, тъй като е честен човек и винаги се стреми да защитава другите.

Рапърът допълва, че му предстоят задълбочено проучване и сериозна подготовка, преди да се прицели към най-високия пост, но въпреки това няма да се отказва от музиката или дизайнерските си начинания, защото намира работата си за терапевтична.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Еволюционни особености - по близките до тези живеещи нависоко (по дървета) са по-умели в ръководните постове.
8
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия много са си повервали покрай няколкото милиона долара, които са изкарали напоследък. Не е достатъчно да си популярно лице и да имаш кинти, за да успееш в политиката, да си успешен водач на нацията си, да си добър администратор и всичко там, което се иска от един президент. Да взимаш отговорни решения, камо ли пък що се отнася за щатски президент. Тя и Анджелина Джоли по едно време се изцепи, че иска да става президент ли, сенатор ли, ама - много филми е гледала/снимала.
7
0
 
4
 
! Отговори
Спартак преди 8 години
Ако президентите се избираха по размера на ***, жена му щеше да оглави Междугалактическия съюз.
6
1
 
8
 
! Отговори
ha ha преди 8 години
Не знам дали той е сериозен, но мен сериозно ме рзсмя, ама тоя е по-*** от колкото го мислех, за което му се извинявам. "че съм го подценил"
5
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Има един филм (комедия) "Идиотокрация" и там президента на САЩ е черен *** на име Камачо, бивш кечист и порно звезда........много е як филма. Ама нещо започва да се превръща в реалност.
4
0
 
3
 
! Отговори
e преди 8 години
не ни ли стига един... та втори....
3
0
 
9
 
! Отговори
уеуе преди 8 години
Кончита Вурст за перзидент на Европа!
2
1
 
15
 
! Отговори
честит преди 8 години
става за президент на зоопарка тоя
1
1
 
24
 
! Отговори
64520 преди 8 години
Абе на тези *** президентството нещо много им се услади?