Българи към Шерцингер: Ставай да правиш мекици!

Препоръчват на нашия Гришо да смени дограмата си в Хасково
Обновена: 11 яну 2016 15:48 | 11 яну 2016 13:44, Александър Попов
71
Българи към Шерцингер: Ставай да правиш мекици!
Снимка: Facebook

Една разголена снимка от леглото на Никол Шерцингер във Facebook провокира стотици българи да се активизират на страницата на певицата. На нея тя е гушнала мече, но за знаещия всичко нашенец тези не минават и мечето си има име - Григор Димитров.

На път сме отново да се прочуем с култови пожелания, сравнения и коментари, някои от които граничат с простащината. Всъщност повечето.

Още по темата

Ако Никол се зачете по-сериозно, пък и ако знаеше българския, ще разбере много неща за собствената си анатомия, за които едва ли и тя е подозирала.

Усмивката и блясъкът на певицата не са от някакъв щастлив момент или поради факта, че се е събудила с настроение. Всяка жена би ставала така, стига да е мачкала чаршафите с българин, гласи един от патриотичните постове.

Темата за хасковската булка е обединила нашенците и те не пропускат да дават съвети как да я посрещнем на родна територия. Всъщност подобна активност имаше и към Маша Шарапова, но рускяната така и не дойде в Хасково.

Постъпила е молба до кмета на Хасково за саниране на блока, за да не се излагаме пред Никол, информира запознат българин. Друг е още по-директен и се обръща към родната тенис звезда: "Гриша, прати някой лев в Хасково да смените дограмата и я прибирай".

Явно за българина най-важно е да се смени дограмата, когато ще си води булка у дома.

Е, има и кулинарни съвети а.к.а. заповеди от сорта на: "Ставай да правиш мекици!". Със сигурност Никол трябва да разгърне настолната книга на всеки кулинар "101 БГ рецепти", тъй като рецептата едва ли я има в наръчника на Гордън Рамзи.

"Момчето е на 20, пл... известни, талантлив е, милионер е. Говори на развален български, ама дреме ти на... Светът се глобализира. Много хубаво е момичето", констатира друг нашенец.

Въпросът на някакъв чужденец: "Nicole, single again?", само отприщва родните коментатори, които гадаят колко надолу в невидимата част на кадъра е Григор.

Разбира се, и под поста на Никол сме разделени като нация. Изобилстват забележки колко сме прости и показваме Ганьовската природа, как не уважаваме чуждото щастие.

"Бай Ганьо не пропуска да се изложи и да демонстрира "европейската си култура" с подобни коментари, на мен лично не ми е забавно", пише фенка на двойката.

"До всички моралисти. Не се обиждайте ама за мен това си е изпускане на парата. Не мисля, че е лошо човек да се засмее... Мислите ли, че на тая кака и пука какво пиете? Тя така си вдига рейтинга, защото се говори за нещо, няма лоша реклама", смята друга потребителка.

"Навъдиха се интелектуалци, ей. Я по-добре си избършете дупенцата, вместо да говорите кой е простак и кой - не. Това е ши.... снимка, не е станала война. Относно Гришо - удри, куме, ако не на тенис, поне най-добре играеш с...", контрира друг нашенец.

Естествено, голямата част от мненията са на леко префасонирана тема "Младо яре стара върба лющеше", визирайки разликата в годините в полза на певицата.

Те няма как да бъдат преразказани, тъй като ще изгубят своя колорит, но все пак ще завършим с констатацията, че българският флаг ще се вее на задната фронтова линия на американска звезда. Руската вече е история...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


71
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
9
7
 
35
 
! Отговори
Европеец преди 8 години
Важното е да може да прави 70 неща. 69 и мусака
8
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До 2 - няма го бай ти Тошо вече, а можете и вие, дето милеете за неговото време да го последвате. И без това обществото полза от търтеи няма
7
21
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая набръчкана *** е искала да се изфука във фейсбоклука няма да се учудя ако е чалгарка и без две гънки на мозъка, ами да пече мекици ама тя и за туй не става.
6
9
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Простотия по български. Все едно всички англичани, които симпатизират на Хамилтън да бяха писало глупости в страницата на Шерцингер. То бива комплексарщина.
5
6
 
11
 
! Отговори
me преди 8 години
Also Known As
4
6
 
10
 
! Отговори
Ggg преди 8 години
Какво е а.к.а.?
3
9
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Все повече ме кефи тази жена! Никога не съм й била особен фен музикално, защото само като видя онези бездарни лигли от pussycat dolls и ми се повдига, но тя е уникална, сигурно не само външно ;)
2
22
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не e ли простащина да си качваш снимките в суратефтера и всички са длъжни да ти се кланят щото си от запада и някаква набедена звезда. Ами браво на нашите мен пък не ме срам тия западняци навсякъде налагат моралния си упадък. Ако беше жив бай Тошо итая да му еподаничка никакви снимки нямаше да качва ами щеше да си седи в къщи както се полага на една порядъчна жена. Фалшива ценностна система.
1
10
 
5
 
! Отговори
а преди 8 години
Вие май си ги измисляте тия неща.