Валери Божинов – котаракът, който е просто "мали"

Той стигна дъното с изказването си, че съжалява, че се е родил у нас
Обновена: 16 фев 2016 13:27 | 16 фев 2016 11:07, Александър Попов
196
Валери Божинов – котаракът, който е просто "мали"
Снимка: Instagram

Валери Божинов разбуни духовете в интервю за в. "7 дни спорт" с изказването си, че понякога съжалява, че не се е родил в Сърбия, а в България.

"Честно да си призная, съжалявам, че не съм се родил в Сърбия. Толкова съм отвратен от българите. Ние идваме в Сърбия и хората ни носят на ръце. Не ни дават да плащаме сметките в ресторантите и кафетата. А у нас! Болно и жално ми е, че са такива българите. Аз не мога да ги променя".

Той е поредният, който негодува срещу отношението на българите към известните.

Валери стигна дъното с желанието му да го носим на ръце и да не си плаща сметките в ресторантите. Защо да го правим? Когато искаш в България да те уважават трябва нещо да си дал.

Божинов е от поколението, което така и не класира страната ни на голям футболен форум. Божинов е от поколението, което се раздава повече в чалготеките, отколкото на зеления терен. Божинов е от поколението, което след всеки важен мач излизат с тезата, че са се борили, но не се получило. А за феновете остава срама от внушителни загуби и равенства с футболни джуджета. Божинов е от поколението, което донесе много болка на запалянковците, но което никога не е виновно.

Не сме максималисти да искаме чудеса от това поколение, но то така и не убеди, че оставя душа и сърце за националния отбор. Напротив, това поколение изгони феновете от трибуните и стигнахме до положението националите да ритат пред 300-400 души, предимно роднини и служители в БФС.

Божинов е пример как от топ 5 на талантите в тийнеджърска възраст в света в момента се радва единствено на "мали маци" из Белград. Да си играл в Ювентус, Манчестър Сити, Спортинг Лисабон и да търкаш пейката в отбори като Левски и Партизан не е възход.

През последните години Валери по-често влиза в жълтите рубрики, отколкото с головете си. То не си щипаха гърдите с Азис, то не бяха клипчета как пее "Хабиби", то не бяха драми с Алисия, после с все още законната си съпруга Николета Лозанова. Личният му живот бе единственото интересно около него. На терена - суша.

И на 30 години акълът му е в малките котета. И щеше да му е простено, ако феновете виждаха в негово лице така желаният голмайстор на България.

В последните си интервюта той се оправдава за някакви билети до Белград, които е приготвил за желаещи секс кандидатки за мимолетна популярност. Да, в момента Валери е единствено ракета-носител за загорели за слава и секс студентки и "моделки".

Съжалявам, ама за това в България не носят на ръце. Нито плащат сметки в ресторанти.

Искаш уважение, но дай една истинска причина за това. Но не ни пробутвай номера, че си котарак. Можеш да си мяучеш с тези от чатовете, но те не са България.

Не се сравнявай и с Бербатов, макар, че той е от същото провалило се поколение. Нямате нищо общо двамата.

Ако си недоволен - кандидатствай за сръбско гражданство. Там нали те носят на ръце? Ние сме злобни и никога няма да те издигнем на пиедестал, че през последните години си се раздавал в... "Син Сити". Клубът така или иначе затвори, както и ти си затворена страница за истинските любители на футбола. За тях си не "мали маци", а просто "мали"...

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


196
Още по темата: Валери Божинов
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
9
 
3
 
! Отговори
до 16 преди 8 години
Лесно е да си прав ,когато си всички срещу един ,пък бил той и грешник .Но друг е въпроса.Футбол има ли?Що не пише за това журналиста.Защо БМ раздава медали ,когато Трифон си отиде .Направи го в същия ден вечерта.Какво ,не е разбрал сигурно ..И за това ли е журналистиката .
19
29
 
1
 
! Отговори
lari преди 8 години
kogato imate i edna hilqdna ot profesionalniq mu uspeh smqtam 4e togava moje da go komentirate)a zatova kakv jivot si e izbral da jivee tova e negov izbor spored men:)6tom e minal prez tezi otbori moje da si pozvoli dosta volosti
18
0
 
45
 
! Отговори
Понко преди 8 години
Когато претендираш че си футболоист, но си с поведение на чалга кифла е в реда на нещата сънародниците ти да те осмиват
17
0
 
46
 
! Отговори
Валентин преди 8 години
И какво; съжалява, че се е родил в Бг, защото тук трябвало да си плаща като ходи по на ресторант; колко проникновено.
16
2
 
26
 
! Отговори
до ахха преди 8 години
В този случай журналистът е прав,по прав няма накъде!А ти или си роднина пък може и секс партньор на некадърника Божинов или си глупав!
15
0
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българите те подкрепяме Валери, всички ние също съжаляваме, че си се родил у нас.Сърбите също те подкрепят, те черпят на поразия, че си се родил у нас.
14
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
*сатка поза със *стки татуси на *** човек
13
0
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
бааах, щом и СинСити са затворили след неговото "раздаване" ... зарежимачко, смучи српско кофице на вересия и мълчи! Само ни излагаш, като оня ... Колизеума
12
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Най доброто решение е да спрете да се занимавате с този ритни- топковец . Такива като него хиляди и с нищо не заслужава внимание. Самия Божинов потвърди моите думи с признанието , че мрази българите . Толкова за този ид.иот .
11
2
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Той не знам дали съжалява, но аз със сигурност съжалявам, че се е родил българин и по някакво недоразумение ни представлява с националния отбор.
10
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
браво хубава статия и ние сме живели в Сърбия но този селски хитрец надмина себе си
9
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А защо му викат Никойлери?
8
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Малко ми е като порно актриса пред колминация на рогача който всеки момент ще и свърши в устата.Тва да нямаш два грама мозък не е лесно.Да се беше родил сърбин наистина
7
1
 
35
 
! Отговори
тихомир томов преди 8 години
А е трябвало да се роди в Коми !
6
1
 
23
 
! Отговори
JHY преди 8 години
Да ама ако се беше родил в Русия, Куба или Северна Корея, нямаше да му е по-добре.
5
1
 
84
 
! Отговори
1 преди 8 години
И ние в повечето случаи съжаляваме, че се е родил у нас!
4
1
 
57
 
! Отговори
Кифлааа преди 8 години
Тоя е егати кифлата.. снимал се с телефона пред огледалото. Баси ***.та тинейджърка където е тоя божинов. За нищо не става!
3
1
 
60
 
! Отговори
МИМА преди 8 години
ЛИГЛЬО.
2
1
 
48
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Доста елементарно момченце/ако е момченце/
1
90
 
7
 
! Отговори
ахха преди 8 години
Какъвто и да е Божинов статията ти журналисте доказва ,че той може да не е светец,но със сигурност ти си злобар!