Маша забрави за допинга и замина за Мексико

На почивката си Шарапова е с компания, женска
28 мар 2016 21:14, Теодора Драгоева
38
Маша забрави за допинга и замина за Мексико
Снимка: splashnews.com

Комедийната тв водеща Челси Хендлър и топ спортистката Мария Шарапова заминаха на почивка в Мексико заедно.

Двете дами се наслаждаваха през уикенда както на слънцето, така и на добрата си компания.

Маша и Челси бяха уловени от фотографите на плажа в Лос Кабос, в неделя, като и двете дами носеха сходни черни бански от две части.

28-годишната руска тенисистка изглежда в супер форма, въпреки че в момента има временна забрана от Международната федерация по тенис да се състезава заради допинг скандал, в който наскоро беше замесена.

След като се разбра, че Шарапова е взимала забранен медикамент, тя се оттегли като посланик на ООН, а освен това брандовете Nike и Porsche развалиха рекламните си договори с нея.

Въпреки проблемите, които се струпаха на главата ѝ, Мария изглежда видимо спокойна в женската компания на 41-годишната Челси.

Още новини за звезди, четете в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


38
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
1
 
2
 
! Отговори
ddf преди 8 години
с тези очила ще изгори като змич очиларка
21
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе Станой, що не се удавиш в река Ахелой ?!
20
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хубавото си е хубаво !
19
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Много е красива Маша! Просто е пример за младите момичета как трябва да изглежда една млада и здрава жена. Стегнато тяло, супер-кожа, нежно излъчване. Много ми харесва. Дано да се възстанови от удара върху репутацията й Но така или иначе, ако я пожертват в името на битката срещу Русия, достатъчно е красива и умна, за да си изкара добри парички от собствени марки парфюими, дрехи, обувки и т.н.
18
2
 
6
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Поне ще си отшмърка на бело. :)))
17
4
 
3
 
! Отговори
Жена преди 8 години
21, прав си. Освен това Маша е бяла, шампионка, силна жена и не е подходяща за психически лабилен индивид. Просто твърде много ще го подтисне. Виж нещо черничко и дооста по-възрастно е вече повод да изпъкнеш като мъж.хахаха
16
2
 
6
 
! Отговори
pesho преди 8 години
Абе не й е чиста работата да ходи сама с друга жена на почивка, ама то все ще се разбере рано или късно... А иначе Николчето мож да е по-стара, ама е по-засукана, по-женствена и секси. Маша малко като дъска - няма талия, няма ханш, няма дупе, а пък за цици да не говорим... и отделно е почти 1.90... като сложи токове и 2 метра върлина.
15
0
 
4
 
! Отговори
do 14 преди 8 години
Нищо, те американците и нейния препарат ще забранят след някоя седмица и ще и анолират победата. А тази Серина така и не разбрах от какъв пол е.
14
1
 
2
 
! Отговори
... преди 8 години
Жалко, че има толкова много пари.От нея щеше да стане перфектна порно звезда.Пък то е елитно коте и дори сливата не си показва :( Срамота!!!
13
1
 
7
 
! Отговори
нумеролог преди 8 години
Маша 28 + Челси 41 = 69. Тука има нещо!
12
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Номер 2 има право.
11
2
 
11
 
! Отговори
Шурупников преди 8 години
Маша беше наша.Днес плицика у Мексика.Веч е време тяло да покаже,и олигарх лесно да намаже.Нежно е сърцето,как ще прежали Поршето?С какво ще ходи по тревата,щом NIKE забрани ходенето по земята?Най-е лошо с ООН-ето,да напуснеш бързо, леко.Ти посланник на доброто,хитро да спестиш от злото.Всички гореизложени мисли и чувства, нека не са повод за критика към "поета".Днес разбрах-периода на "полуразпад" (: на медикамента е половин година!Добре, че не е взимала олово..Обичам те Маше.
10
7
 
15
 
! Отговори
ХХХ преди 8 години
Бе Пиронкова е много по сексапилна от Шарапчето ! Това едно че няма симетрия в тялото така и суратя и е един еднотипен !
9
2
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Току-що една рускиня издуха вампира Серина и то с 6:7, 6:1, 6:2........Още като оповестиха случая на шарапова казах че на този турнир ще има големи изненади защото водещите играчи ще спрат анаболите докато се разбере какво става.Не случайно дедо Роже се "контузи" веднага след скандала.Панаира тепърва започва.Нищо не е такова каквото изглежда.
8
8
 
25
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
до 11 Кое й е върлинестото на Шарапова, брачед? 1.85 е. Това че ти си 1.75 джудже, и комплексар от ръста й е друг въпрос.
7
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предпочитам Цецка Цачева.
6
1
 
26
 
! Отговори
Дедо Мъди преди 8 години
Таа Шарапова е голямо навирниче, машала!
5
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Всички топ спортисти взимат стимуланти наречени допинг . Важното е дали имаш добри лекари и късмет . Хайде някой да пробва само да размахва тенис-ракетата 2-3 часа и после ще говорим как става без допинг .
4
2
 
43
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 8 години
Серина, Новак и Надал да ви кажа само на портокалови сокове я карат!
3
3
 
60
 
! Отговори
cat преди 8 години
Интересно как трябва да й личи, че е притеснена?Да изглежда истерично, да прави скандали?Това е професионален спортист, трениран за победител, не някаква българска риалити стар.