Гепиха телефон за 1600 лв. на Крисия

Певицата била в Испания с "Ку-ку бенд"
8 юни 2016 15:29, Петя Славова
91
Гепиха телефон за 1600 лв. на Крисия
Снимка: архив, Булфото

Малката Крисия, която стана любимка на цяла България, е била ограбена в Испания. Малкото момиче, което изпя „Детска планета“ е била в Мадрид през уикенда, заедно с  "Ку-ку бенд", където са имали концерт пред българската общност, живееща там.

Събитието било помрачено от факта, че Крисия била нападната от неизвестни апаши, които отмъкнали телефона й, съобщава „България Днес“.

Инцидентът станал, докато момичето било на разходка с момичета от балета и двете певици Лили и Грахич от „Ку-ку бенд“. Всички били седнали в кафене, но от някъде се появили мургави румънчета на около 14-15 години, които започнали да бутат агресивно детето. Телефонът на Крисия бил върху масата и един от нападателите го взел.

Според бащата на певицата, става въпрос за престъпна група, ръководена от румънци, които пускат сред тълпата от туристи малки крадци.

Певицата приела изключително тежко загубата на телефона си и в продължение на няколко часа била разстроена. Смартфонът й е Iphone 6S от популярното напоследък розово злато и струва около 1600 лева, твърди изданието.

"Крисия не го приема като скъп вещ. За нея голямата загуба е, че в устройството имаше много лични снимки и клипове, както и записи на песни, които няма как по никакъв начин да й бъдат възстановени. Нали можете да си представите едно малко дете как приема тези неща", споделил баща й.

Родителите на детето я успокоявали. За неприятната случка разбрал и Слави Трифонов, който не присъствал на шоуто, заради здравословни проблеми. Той се обадил на Крисия и я успокоил, че нищо фатално не се е случило.

Родителите на Крисия и Слави я успокоявали.  При прибирането на Крисия в София тя била очаквана на летището от секретарката на шоумена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
71
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 80Бе, тя и Жана Бергендорф беше национална гордост преди няколко години...
70
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крисия е направила повече за имиджа на България, отколкото можете да си представите.Клиповете и в ютюб имат над 30 милиона гледания и хиляди възторжени коментари, наричат я "славеят от България", "малкото чудо" , "Българската принцеса" Благодарение на нея милиони хора от цял свят вече знаят за нашата Родина, интересуват се, желаят да дойдат на почивка и дори да учат български.Хайде малко повече уважение към това талантливо дете
69
4
 
8
 
! Отговори
До Атанас преди 7 години
И на какво да и завиждам? Че ще свърши като видна звИздъ на Пайнер натъпкана със силикон и ползвана от шефовете на Пайнер за... компания?Защото колкото и да си талантлив, чалгаджийския манталитет не прощава!
68
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
70% от хората са студували тази зима, увеличиха най-ниските пенсии с "цели" 3 лева, тази нощ сигурно поне няколко старци са били пребити заради пенсията... и на фона на всичко това джурналята ни занимават с телефона на някаква начинаеща чалгаджийка?!
67
8
 
9
 
! Отговори
атанас преди 7 години
Печели пари детето, може да си ги харчи както намери за добре. Завиждате ли, какво?
66
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Дайте да сьберем по 5 лева да и купим нов детето без телефон лоша работа
65
4
 
21
 
! Отговори
Гери преди 7 години
Голяма новина, akо не бях я прочел , нямаше да мога да заспя тази вечер .
64
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много неприятна случка, но най-вероятно всичко е било бекъпнато в клауда и лесно ще се възстанови. И на мен ми се случи нещо подобно - телефона отиде, но всичко се възстанови на новия. Здраве да е! Това са само вещи, добре че на детето му няма нищо.
63
0
 
7
 
! Отговори
Burg преди 7 години
Ако имаше Айклауд проблема щеше да е само до парите...То пък един проблем!Човека с дългата коса веднага и е купил нов.
62
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако беше нокиа за 10 лева коментарите щяха да са с 50% по малко
61
7
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Явно и от това талантливо дете ще излезе най-обикновена кифла.
60
7
 
39
 
! Отговори
ddd преди 7 години
'Смартфонът й е Iphone 6S от популярното напоследък розово злато и струва около 1600 лева'- Защо едно дете има телефон за 1600 лева...?'Крисия не го приема като скъп вещ'- дано живота не я удари някой ден, че да разбере какво за 1600 лева за обикновените хора;)'При прибирането на Крисия в София тя била очаквана на летището от секретарката на шоумен'- вероятно с чисто нов iPhone в розово и златно:)
59
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
супер, да и вземат още един и да го откраднат, да движат икономиката там...
58
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Номер 59 загубух и баща ми наскоро и майка ми губил сьм много близки хора живота е такьв но най главното е хората да си отиват по реда както го е написала природата бьди здрав и полагай усилия и запомни нищо не пада от небето искат се усилия и воля за всичко в това число и за здравето не се отчавай и не испадай в депресия ако не можеш да си позволиш айфон то да бьдеш здрав зависи само от теб и никой друг
57
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някой спомена, че Крисия имала такъв телефон защото била талантлива. Ама аз познавам мутреси с по-скъпи телефони. Ха, сетете се те с какъв талант са го заслужили. :)) А в същото време познавам хора, които наистина са постигнали много, но пък имат обикновени телефони, просто защото не смятат, че имат нужда от айфон.
56
15
 
33
 
! Отговори
Медийни звезди преди 7 години
Крисия била любимка на цяла България ???? Смееееех ! А дори не знам как изгкежда тая п икла! Още с жълто на устата а телефон за 1600 !!??Ценностите май няма да ги има п.иклата!
55
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1600 лева ,нищо работа! Ще му купят друг на детето...Има толкова много детски модели.. НОКИЯ са хубави.....
54
8
 
13
 
! Отговори
Що сте тъпи? преди 7 години
Българска работа: 1. Статия с гръмко име търсеща будали 2. 50 човека умиращи от скука и ахкащи що дете трябва да има iphone като той самия няма на 56 3. След първите три реда се оформят групички с основна цел как да нахраня другарчето качествено 4. Телефона даже не е откраднат....
53
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 54От лапанИе
52
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Къ можете да говорите тъй за Криситу и тилифонът й! Аз за нея гол в банята бих влязъл ,а вии, вии сте недостойни...