Гепиха телефон за 1600 лв. на Крисия

Певицата била в Испания с "Ку-ку бенд"
8 юни 2016 15:29, Петя Славова
91
Гепиха телефон за 1600 лв. на Крисия
Снимка: архив, Булфото

Малката Крисия, която стана любимка на цяла България, е била ограбена в Испания. Малкото момиче, което изпя „Детска планета“ е била в Мадрид през уикенда, заедно с  "Ку-ку бенд", където са имали концерт пред българската общност, живееща там.

Събитието било помрачено от факта, че Крисия била нападната от неизвестни апаши, които отмъкнали телефона й, съобщава „България Днес“.

Инцидентът станал, докато момичето било на разходка с момичета от балета и двете певици Лили и Грахич от „Ку-ку бенд“. Всички били седнали в кафене, но от някъде се появили мургави румънчета на около 14-15 години, които започнали да бутат агресивно детето. Телефонът на Крисия бил върху масата и един от нападателите го взел.

Според бащата на певицата, става въпрос за престъпна група, ръководена от румънци, които пускат сред тълпата от туристи малки крадци.

Певицата приела изключително тежко загубата на телефона си и в продължение на няколко часа била разстроена. Смартфонът й е Iphone 6S от популярното напоследък розово злато и струва около 1600 лева, твърди изданието.

"Крисия не го приема като скъп вещ. За нея голямата загуба е, че в устройството имаше много лични снимки и клипове, както и записи на песни, които няма как по никакъв начин да й бъдат възстановени. Нали можете да си представите едно малко дете как приема тези неща", споделил баща й.

Родителите на детето я успокоявали. За неприятната случка разбрал и Слави Трифонов, който не присъствал на шоуто, заради здравословни проблеми. Той се обадил на Крисия и я успокоил, че нищо фатално не се е случило.

Родителите на Крисия и Слави я успокоявали.  При прибирането на Крисия в София тя била очаквана на летището от секретарката на шоумена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
11
26
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Типично по български злобни коментари заради един телефон , че и бил скъп телефона . Не , не е скъп , просто някой хора нямат парите за него . На който му е скъп има Леново. Обаче в случая журналята са яко прости . Откраднаха телефон за 1600 , абе ей *** , вие що дразните хората колко и бил телефона . Вие ли го купихте , че знаете колко струва , що гледате в чинията на хората . Вие какви качества имате , че ще казвате кой кво да купува. Комплексари прости . Работете и вие , покажете качества
10
0
 
24
 
! Отговори
1 преди 7 години
този телефон като го откраднат трудно ще направят нещо с него. отделно find my iphone и icloud и хоп ето каде е телефончето ;)
9
0
 
24
 
! Отговори
i преди 7 години
icloud? find my iphone?
8
11
 
40
 
! Отговори
Кремиков преди 7 години
аткуда на куда тая пикла ше има телефон за 1600лв.?? *** родители и възпитание, като стане на 18 ше сика кола за 400 бона!
7
5
 
57
 
! Отговори
Бургазлия преди 7 години
Съчувствувам на детето, но не разбирам защо му е на хлапе апарат за 1600 лв. Розово злато и т.н. Ако околните му( най-вече родители ) я карат така, кога ще му купят въртолет?!
6
23
 
17
 
! Отговори
аз преди 7 години
До Анонимен 4Изработило си ги е детето. Що злобееш?
5
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Отново, уникално заглавие, днес.бг.Не можахте ли просто да напишете "откраднаха"?
4
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мъката е непоносима :((
3
13
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като снима с телефона, не не се ли качват снимките и клиповете автоматично в нета? Поне на андроид е така. Или се притеснява, че някой румънец ще я види гола на клипчетата дето си е правила?
2
12
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Как може да купите толкова евтин телефон на ГЪРЛЕТО МАЛКАТА ВИКАЧКА???
1
4
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Добре бе, на детенце може ли да му дадете такава скъпа вещ? Най-малкото не може да се защити като я нападнат за да й я вземат!