Гепиха телефон за 1600 лв. на Крисия

Певицата била в Испания с "Ку-ку бенд"
8 юни 2016 15:29, Петя Славова
91
Гепиха телефон за 1600 лв. на Крисия
Снимка: архив, Булфото

Малката Крисия, която стана любимка на цяла България, е била ограбена в Испания. Малкото момиче, което изпя „Детска планета“ е била в Мадрид през уикенда, заедно с  "Ку-ку бенд", където са имали концерт пред българската общност, живееща там.

Събитието било помрачено от факта, че Крисия била нападната от неизвестни апаши, които отмъкнали телефона й, съобщава „България Днес“.

Инцидентът станал, докато момичето било на разходка с момичета от балета и двете певици Лили и Грахич от „Ку-ку бенд“. Всички били седнали в кафене, но от някъде се появили мургави румънчета на около 14-15 години, които започнали да бутат агресивно детето. Телефонът на Крисия бил върху масата и един от нападателите го взел.

Според бащата на певицата, става въпрос за престъпна група, ръководена от румънци, които пускат сред тълпата от туристи малки крадци.

Певицата приела изключително тежко загубата на телефона си и в продължение на няколко часа била разстроена. Смартфонът й е Iphone 6S от популярното напоследък розово злато и струва около 1600 лева, твърди изданието.

"Крисия не го приема като скъп вещ. За нея голямата загуба е, че в устройството имаше много лични снимки и клипове, както и записи на песни, които няма как по никакъв начин да й бъдат възстановени. Нали можете да си представите едно малко дете как приема тези неща", споделил баща й.

Родителите на детето я успокоявали. За неприятната случка разбрал и Слави Трифонов, който не присъствал на шоуто, заради здравословни проблеми. Той се обадил на Крисия и я успокоил, че нищо фатално не се е случило.

Родителите на Крисия и Слави я успокоявали.  При прибирането на Крисия в София тя била очаквана на летището от секретарката на шоумена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
31
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега и купете такъв за 2 000, може и повече, а и да има истински диаманти, че като го свият цялото гето да може да празнува с парите. Криясия може и да симпатично дете, но явно родителите и са мега зле.
30
1
 
15
 
! Отговори
бла преди 7 години
Те откраднаха мечтите и живота на хората, а Вие ни занимавате с един откраднат телефон...
29
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз имам много познати на който децата им са с айфони и аз сьм с айфон един пьт живеем що да не си позволиш ако имаш пари нали така
28
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Инцидентът станал, докато момичето било на разходка с момичета от балета и двете певици Лили и Грахич от Ку-ку бенд." добре а какво са пражили тези пат.ки от балета и двете певици докато двете пи.шле.мета са нападнали детето
27
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
1 600 за един телефон?! Добре, има талант, обаче иначе по какво се различава от онази превземка с роклята за 15 000? Извинявайте, ама това е безумно! И за какво му е на едно дете такъв телефон? А да, за да му го откраднат!
26
0
 
24
 
! Отговори
Кс преди 7 години
Нищо ше и купи дядо Славчо нов. НА детето. Тоз път за 2000 лв поне.
25
2
 
22
 
! Отговори
1 преди 7 години
Е може ли на дете, па макар да се казва Крисия да купиш телефон за толкова пари? Що за парвенющина и изцепка на родителите! Харчат на поразия парите на детето!
24
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да си гъ-за-р изисква жертви...
23
2
 
23
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Хората, които си купуват такива телефони с труд са достатъчно интелигентни и знаят как веднага да си го намерят /примерно/, защото iphone са най-защените телефони. Няма да коментирам как дете на тези години носи толкова скъпа вещ, защото съм сигурна, че тя не е единствената в България ... манталитет просто
22
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Хаха, бедните бай *** как злорадстват, понеже са толкова прости и съответно бедни, че никога не могат да притежават такава вещ. Дано ви храни злобата, руски пoдлоги!
21
1
 
18
 
! Отговори
Доктора преди 7 години
Божеееее колко мъка на този свят.......растроих се........
20
4
 
15
 
! Отговори
PRAVEDEN преди 7 години
V BULGARISTAN VSICHKI SA GYZETA: OT MALKI POCHVAT S TELEFONI ZA PO 2 BONA I NAGORE I MARKOVI ODEJDI...NISHTO CHE POVECHETO OT NOVOTO POKOLENIE NE MOGAT I DA SE RAZPISHAT I NE SA PROCHELI I EDNA KNIGA V JIVOTA SI! BASHTATA NA TOVA MOMICHENCE SI BESHE CHISTA MUTRA EDNO VREME I MNOGO HORA E POCHERNIL A MAIKA I BE KURVENTIQ NA PILON KAKTO NQKOI OTDOLU BE PISAL. TOVA E BG ELITA...TIQ HORA SE TACHAT PO NASHITE ZEMI PROKYLNATI....ZASLUJAVAME SI I TEGLOTO I PADARITE DETO NI ARGATQT!!!
19
3
 
23
 
! Отговори
666 преди 7 години
'НЕ Е ВИНОВЕ ТОЗИ КОЙТО ЯДЕ БАНИЦАТА,А ТОЗИ КОЙТО МУ Я ДАВА!ПОРЕДНАТА ПИАР АКЦИЯ ЗА КРИСИЯ И СЛАВИ! СМЕШНИЦИ!
18
0
 
23
 
! Отговори
АК-47 преди 7 години
И в Испания щъкат шведи, па макар и румънски. И там хората страдат от изпълненията им. Няма спасение - това е като библейската напаст със скакалците.
17
6
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Банковата сметка на малката ГЪРЛА Е8919161919777666 мОЛЯ САМО КРУПНИ СУМИ ДА СЕ ВНАСЯТ ЗА ДА СТОПИМ МЪКАТА НА КРЕСЛАТА
16
13
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи двама работника блъска цял месец за един такъв телефон. Крисия как така заработва на тези годинки, тя няма право на работа.Тая малката дори не може да пее
15
6
 
34
 
! Отговори
запознат преди 7 години
Бащата на Крисия си е натрупал средства от мутренските години. След като имаш начален капитал, после вече е лесно - из,исляш си бизнес. А майка и - която е била танцьорка на пилон по заведенията, каза при Слави, че е треньорка по фитнес. Всъщност - освен да играе на кола, друго не е работила.Това не пречи детето да е надарено и да е качествен човек!
14
25
 
15
 
! Отговори
До 8 преди 7 години
Бъди сигурен , че малката ще има много повече от 400 хил на 18 , много повече. А ти злобно малко човече , ще четеш само новини за нея.
13
4
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крисия не го приема като скъпа вещ.??!!?! Баси и селтака...Що ни занимавате с простотии в стил "Лична драма"...
12
2
 
26
 
! Отговори
неразбрах преди 7 години
Според бащата става въпрос за престъпна група, ръководена от румънци, които пускат сред тълпата от туристи малки крадци.Бащата видял ли ги е, на румънски или на ромски е разговарял с крадците.