Бразилски изкушения: Жизел Бюндхен

Топмоделът с главна роля на откриването на Олимпиадата
5
Бразилски изкушения: Жизел Бюндхен
Снимка: Instagram

Бившата бразилска топ манекенка Жизел Бюндхен ще бъде "нападната" от уличен злосторник по време на церемонията по откриването на олимпийските игри в Рио днес, пресъздаваща живота в мегаполиса, предаде Франс прес.

Това стана ясно след репетициите на стадион "Маракана". Красавицата ще бъде нападната от гримиран актьор, дегизиран като млад злосторник. Подобни сцени са често явление по улиците на Рио де Жанейро.

Но инцидентът завършва с щастлив край. Младият крадец е погнат от полицията и в края на краищата се връща при Жизел, за да търси нейната защита. Крайното послание е послание за мир, изтъкват местните медии.

Жизел Бюндхен се оттегли от подиумите през 2015 година на върха на славата си - тя бе най-високоплатената манекенка в света.

И има защо. Бразилката притежава всичко необходимо за модел, и е сред най-горещите тела в света на модата.

В началото на кариерата ѝ на модел са ѝ казвали, че има голям нос и малки очи, и затова никога няма да се пребори да бъде на корица на модно списание. Е, Жизел е опровергала многократно своите критици, а освен корици на модните библии е дефилирала и за най-известните дизайнери и модни къщи.

Тя омъжена за спортиста Том Брейди, а техният брачен живот на няколко пъти бе поставян на карта. Самият Том признава, че 7-годишният му брак с красавицата е преминал през "много възходи и падения".

Състезателят по американски футбол започна да се среща със супермодела в края на 2006 г. Още в началото на връзката си те бяха изправени пред предизвикателство, след като стана ясно, че експоловинката на Том – актрисата Бриджит Мойнахан, е бременна с общото им дете.

Бриджит и Том бяха скъсали няколко седмици преди куотърбекът да се впусне в нова любов с Жизел. В крайна сметка Бриджит роди сина си Джон през август 2007 и го отгледа като самотна майка.

Брейди и Бюндхен сключиха брак през 2009 г., а след това станаха родители на вече 6-годишния Бенджамин и 3-годишната Вивиан.

Жизел започва кариерата си на модел в родната Бразилия. Освен, че дълги години е една от газелите на модния подиум и в пика на славата си печели по 40 милиона долара на година, тя е замаяла и доста мъжки глави. Определено, най-голяма популярност й носи връзката с Лео Ди Каприо. Двамата излизат преди Жизел да сключи брак с Том.

Има своя модна линия за дамско бельо, а през 2014 година става единственият модел, който попада в класацията на списание "Форбс" за най-влиятелни дами.

Вижте изкусителната бразилка в галерията тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: жизел бюндхенРио 2016
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
5
0
 
0
 
! Отговори
Дедо ви преди 7 години
Фотошоп, пластични операции - нормално за пенсионерка.
4
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колкото Роналдо е мъжествен, толкова Жизел е женствена.Прави са индийците, като изобразяват лицата на боговете си с неопределена сексуалност. Всеки има по нещо и от двете, затова комерсиално се котира смесицата.
3
1
 
1
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Жизел Бюндхен несъмнено е страхотна мацка, но едва ли преценката на 1-вия е повлияла върху това.
2
1
 
0
 
! Отговори
до първия преди 7 години
Защо не си напишете името? Какво работите, като жениТЕ ви са толкова необходими, за да ги преценявате? Сводник? Ж.и.г.о.л.о ? Шоумен? Импресарио? Полуотворена уста, полуразкрачена, полусресана, получаршафосана, полумъжко лице ...въобще секси
1
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Жизел Бюндхен я оцених още в края на 90-те, когато я видях за първи път и още не беше известна. После разбрах и че имам много точна преценка за жените ....