Горещо и много секси: Бела Хадид

Мацката, която незаслужено остава в сянката на сестра си Джиджи
Обновена: 12 авг 2016 10:14 | 12 авг 2016 10:07, Теодора Драгоева
5
Горещо и много секси: Бела Хадид
Снимка: Instagram

Бела Хадид често остава в сянката на сестра си - топмодела Джиджи, но както ще се убедите - напълно незаслужено. Бела е дъщеря на супермодела от 80-те Йоланда Фостър и гадже на рапъра The Weeknd.

Освен това тъмнокосата красавица е супер секси и си го знае.

Тя редовно споделя свои кадри по бански в профила си в Instagram, демонстрирайки перфектни моделски форми. Често тези снимки са абсолютно небрежни и непринудени,  именно в това е техният чар.

Дори може да се каже, че Бела е по-голяма изкусителка от сестра си, тъй като много по-често качва онлайн свои горещи селфита и то винаги от екзотични дестинации. Убедете се сами!

Вижте снимките на сексапилната Бела Хадид в галерията тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


5
Още по темата: Бела Хадид
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
10
 
13
 
! Отговори
Разбирач преди 7 години
Отдалече си личи че шмърка бело и пуши. Има нездравословен вид въпреки, че е толкова млада. Отвътре е гнила и прокиснала, като всички пушачи. Вместо лимфа има жълтясала, гнойна никотинова течност. Устата и смърди на пепелник в цинганска къща. Не става само с диети, алкохол и енергийни напитки. Трябва си сън, движение, слънце, витамини и естествени зеленчуци и витамини.
1
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом със *** напредва, не ми я хвали, *** е. Па и с фамилия Хадид, Джихад, Багдад - директно у лево за разплод на талибаните.