Черната Златка пропищя от майстор: Пръстенът ми!

Плеймейтката открила апаша, а той: Да си го беше скрила!
1 сеп 2016 09:30,
32
Черната Златка пропищя от майстор: Пръстенът ми!
Снимка: архив Булфото

Златка Димитрова изобличи нагъл псевдомайстор във Facebook, който изчезнал и не довършил ремонт в къщата, в която с любимия й Миро всеки момент ще се нанасят.

"Имаме един познат майстор, много читав човек, който ни го препоръча, с уговорката, че не го познава толкова добре. Този Радослав трябваше да облицова стълбите в дърво. Аз бях на морето, а Миро по свои задължения, и познатият ни майстор е дал ключа на този човек. Три дни е работил и доколкото знам, не е идвал сам тук.

В спалнята си бях подредила багажа и бях надписала различни пликове, като на единия имаше лепенка "Бижута". Какво улеснение е било явно за него. Взел е диамантен пръстен, а за ремонта бяхме му дали около 700 лева. Но въпросът не е в парите, а в това, че е недопустимо такава наглост. Това да нахлуе в спалнята ми е гнусно", разказа за "Монитор" плеймейтката.

Тя поясни, че няма за цел да търси популярност, нито ще подава жалба в полицията, но е получила коментари на стената си в социалната мрежа, където разказа случката, от хора, които също били обрани от майстори.

Бременната хубавица искала всичко да е тип-топ за бъдещата рожба, с която влиза в термин тези дни и затова потърсила отговорност от въпросния човек, който се крил от нея три седмици.

Намерила го и го попитала защо й взел пръстена, а той отвърнал: "Да си го беше скрила!"

"Подходихме с доверие, а ето какво се случи. Явно крадливостта е характерна за българина", ядосва се още Черната Златка.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


32
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
25
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Николета ЛозановаНа теб ти препоръчвам учебник по морско дело, instead. Току-виж отплаваш нанякъде и вземеш да не се върнеш. Вярно, че ще намалее населението у нас, но пък на никой няма да липсваш, а и такива като теб - с фадрома да ги ринеш.
24
0
 
6
 
! Отговори
Clever Piter преди 7 години
"...Явно крадливостта е характерна за българина", ядосва се още Черната ЗлаткаМи ти тоя мъж откъде го взе ве кифло? :) Нали го открадна от жена му?
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Николета ЛозановаВие вероятно не четете днес бе ге, тук сте по грешка. Най-вероятно четете обявите за 'търси се ескорт' с ключова дума 'околовръстно'
22
0
 
6
 
! Отговори
ined преди 7 години
Дека са ти пръстените *** Златке?
21
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Николета ЛозановаВместо Ницше, май е по-добре тези като вас да четат учебника по география.
20
1
 
15
 
! Отговори
Майстора преди 7 години
Да беше скрила и домашното порно и него намерих. :):)
19
3
 
12
 
! Отговори
А преди 7 години
Т*па овца!"Крадливоста била черта на българина", а ти каква си? Само в България ли крадат? Като не търсиш популярност защо го пишеш в "социалните мрежи"? Сигурно за да не разбере никой. Пак казвам " Т*па Овца"!!!
18
0
 
17
 
! Отговори
Люта чушка едно преди 7 години
как пък някой не й открадна учебника по география ... а да извинете, тя такъв не е виждала през живота си ...
17
13
 
4
 
! Отговори
Николета Лозанова преди 7 години
До Анонимен"Плеймейтка е безделница, която не работи нищо, разчита само на някой балък да я изхранва. Не става за нищо, освен може би за секс, но и това не е сигурно."=========================================================Скъпи, объркал сте се изначално. Но това може да се очаква при положение, че четете днес бе ге. Препоръчвам Ви Ницше, instead.
16
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Черната патк-а плувала в езерцето сдокато един лош ловец не и оскупал перата и не си ги закичил на шапката.
15
2
 
8
 
! Отговори
Христо Стоичков преди 7 години
До До 3Ако всички така мислят и правят, до никъде няма да я докараме. Ушев трябва да се ръчка за най-малкото нещо. Освен това както има боклучави ченгета, така има и светсни, които си вършат работата. Осъзнайте се хора - още не сме напуснали Османската империя. Тука си е ориент.А на Златка мога да й кажа само - с мириЖливите цици навънка!
14
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Имайки предвид каква е черната Златка, той като е влязъл в спалнята й, направил ли й е и други работи?Иначе Цялата статия е за това Златка да напомни за себе си, че нещо позаглъхна в последно време.
13
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялата работа е да разкаже за бижутата, къщата и стълбите и въобще едно хубаво да се похвали и да я отразят, после като започнем да я плюем колко е плоска и елементарна да каже, че завиждаме на бижутата, къщата, стълбите и пак в този ред!Жалко същество!
12
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Правилна реакция. Остава след кражбата,да пусне и рушветчиите в дома си. Ще тропат и сумтят два часа,ще отгледат къде какво е останало,после снасят на цивилните си колеги и ще й откраднат и останалото.
11
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е пък как успя да го намери този майстор бе, Златке, след като ти една столица на държава на картата не можеш да намериш? Провървяло ти е явно ...
10
0
 
10
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Нашата мила държава ще се оправи тогава когато ценностите ни станат знанието и патриотизма, а не чалгата и псевдо известните личности.
9
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Голяма новина. Глупостите на "бременната хубавица" с празната глава ... Изобличителка на гадни майстъри, световна плеймейтка, звездата на "брадъра" и тинтири минтири заляла фейса с тъпота. Ай, бегай на село Златке ...
8
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая май иска да се похвали, че има нова къща и диамантени пръстени......
7
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Държавата на Златките.
6
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До БерлинПлеймейтка е безделница, която не работи нищо, разчита само на някой балък да я изхранва. Не става за нищо, освен може би за секс, но и това не е сигурно.