Гери Дончева: Във "Фермата" показах момичето Гергана!

"Надявах се да чепкаме вълна, а се оказа наистина трудно"
10 окт 2016 15:44, Александър Попов
18
Гери Дончева: Във "Фермата" показах момичето Гергана!
Снимка: "Фермата"

Гери Дончева, от квотата на известните, стана поредният участник, който напусна "Фермата". Нейният дуел с Юлияна бе повече от драматичен и в крайна сметка не завърши, след намеса на лекарите. Оказа се, че Гери е претърпяла операция, няколко месеца преди да влезе в шоуто и натоварванията не й понесоха. Въпреки това не съжалява, че е напуснала шоуто и няма от какво да се срамува.

Ето какво сподели Дончева пред Dnes.bg, след като изявата й в шоуто вече е в историята.

Има ли разочарование, след като не успяхте да завършите дуела си срещу Юлияна?

В никакъв случай не съжалявам, че отпаднах от играта, защото до последно показах, че съм спортсмен. Имах желанието да изиграя петата игра, независимо, че битката бе прекратена в четвъртия рунд. Предложих на продуцентите да я заместим с друга игра, но Юлияна отказа предложението ми. Така че няма за какво да съжалявам, направих всичко възможно.

Трети от известните се изправя в битките - три загуби. По неподготвени ли сте от останалите участници?

Мога да коментирам себе си. При мен не липсата на сила или физическа подготвка оказа влияние, а всичко стана заради операцията, която си направих преди няколко месеца. При Елен не й достигаше сила, но аз бях в бойна готовност и ако не бях оперирана щях да изглеждам по различен начин в дуела.

Още по темата

Защо влязохте във "Фермата" след претърпяна операция? Все пак в това шоу не се лежи на диван...

Надявах се на по-женски дуели, но те не се делят по пол, а каквото ти се падне. Не знам защо си представях, че в предаването ще се състезаваме по чепкане на вълна или пък ще плетем пуловери. Дори дуел за копаене с малка мотичка. Но моята лична мисия бе да вдъхна кураж на жените, които преминават през нещо, което и аз преминах. Да продължат напред, защото всяка болка може да бъде лекувана и всяка диагноза може да бъде преодоляна.

Защо в предаването се създадоха конфликтни ситуации по оста известни-неизвестни?

След излизането си нямах време да гледам много от предаването. Вътре не съм усещала никакви проблеми с никого, сега гледайки някакви откъси от "Фермата" оставам учудена. Учудена как не съм забелязвала някакви интригантски моменти, може би защото съм позитивен човек като цяло. Като си сложиш розовите очила пропускаш тъмнината. Приемам нещата философски - животът те среща с различни хора и характери. Вътре се чувствах спокойна, може би Тошко ме натоварваше малко с неговото непрекъснато говорене. Казах му го в очите, но той си е такъв темперамент.

Сега, гледайки ги отвън, на какво отдаваш тези интриги?

Според мен това деление на известни-неизвестни е започнало още по време на кастингите, когато Юлияна е дала своята категорична позиция, базирана на личния й опит. По едно време започна да тежи, защото разделението бе изкуствено. Мога да кажа за себе си, че не враждувах с никого. Бях без грим, защото не исках да бъда Гери Дончева, а момичето Гергана. Не заради себе си или тв зрителите, а заради всички участници. Популярността не ни прави по-различни, не се има за нещо повече от тях.

Заканите преди дуелите като че ли надхвърлиха добрия тон?

Сега като гледах дуела на Елен, вече като зрител, заканите на Ева, които отправяше към нея, заканите на Юлияна към мен в моите очи са крайни. Учудващо е как хората си ги позволяват. Моят начин за нахъсване е по-различен - да облека една рокля и да се забавлявам. Но хората са различни и явно Юлияна се е надъхвала с подобни думи. В своя житейски път винаги съм държала да съхраня доброто в себе си, да съм позитивна, защото това ми е важно. Не мога да съдя никого, че има друг подход. Затова и състезания като "Фермата" показват сблъсъка между различни характери.

Тази позитивност е рядко срещана в реалния живот. Всъщност възможна ли е?

Не знам дали е рядко срещана, аз постоянно се срещам с такива хора. Наскоро бях на благотворителна мисия в Камбоджа и Виетнам - тежки мероприятия от физическа и психическа гледна точка. Бях в една болница в Анкор, в която имаше 500 бебета, болни от СПИН. Голяма част от тях сигурно няма да доживеят до петия си рожден ден. В тази мисия се включиха хора, с които сме от една порода. Така че аз съм обградена от такива хора, колкото и малко да са. Може би затова се изненадах от Стоян във "Фермата", защото не очаквах да видя мъж, който толкова държи на честта си, лоялен.

В крайна сметка участието ти във "Фермата" ще "роди" ли нови приятелства?

Смятам, че животът ще ми даде възможност за нова среща със Стоян и с Мария. Не бих имала нищо против да си общувам с Краси. Галя ми беше много симпатична, преди да чуя крайните й изказвания срещу мен. Като цяло подавам ръка на всички хора, когато не я приемат - съответно не общуваме. С Елен Колева се познаваме от 10 години и сме добри приятели, с Ася, с Кайо, с Крум, с всички известни ще продължим да се виждаме.

Какво ти предстои след "Фермата"?

На първо място искам да си стабилизирам здравето, сега чакам изследванията от болницата и се надявам всичко да е наред. Иначе имам два музикални проекта в процес на работа, до края на годината искам да излезе и новата ми детска книга.

Заслужаваше ли си приключението "Фермата"?

Изключително съм щастлива, че бях поканена в този формат. За мен "Фермата", вече в минало време, тя е един безкрайно щастлив мемориал в моя живот. Бих казала на всички, които ги канят - да не се притесняват. Ще обогатят себе си и ще израснат и духовно, и емоционално.

На финала - кой е най-яркият спомен, който ще запазиш от участието си?

Няма да е само един. Няма да забравя как с Елен отидохме да копаем градината, а всъщност си направихме концерт. Може би е любопитно, че предпочитах да живея като бедните, защото имаше простор и нахлуваше чист въздух от тавана, докато в къщата на богатите сякаш липсваше въздух, рояха се мухи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


18
Още по темата: Гери Дончева
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
6
 
2
 
! Отговори
Emi преди 7 години
Гери остава най достойното момиче в Фермата не виждам как тук някакви клавиатурни лузъри могат да променят тва позитивна работлива и именно заради нагласени номера от сценаристите тя изгуби.Не си спомняте страшната свинщина ,която всички зрителите свидяха с времената и как лично екипът сценаристи се т застъпи да избута шивачкатаор гоцеделчеви да я направи победител на греда
11
5
 
1
 
! Отговори
а преди 7 години
Тая плевенска к-ва, много мазна и лицемерна.
10
2
 
5
 
! Отговори
ФОРМАТ "ЗЛОБА&q преди 7 години
До Иван и Андрей: Вторият формат на "Фермата" да се нарече официално ЗЛОБА!Така ще съм подготвен да гледам погледи и изражения от филм на ужасите.Приза за фермер трябва да е на:***-Ще те убия! Ще те изям жива! очите й ще изпаднат, на Тодор: оная с клюна..,DEE и девойчето-нотки от тъпия ВИП Брадър и т.н.Ако погледа на македонката отразява българското, егати ужаса за нацията. Този формат е мноого зле.Чаках го с нетърпение, но е САМО злоба от която се срамувам, че са българи
9
5
 
6
 
! Отговори
Dinosaurus преди 7 години
"Насявах се на по-женски дуели..." "Имах желание да играя петата игра..." Имах и идеята Юлиана да ми подари петата игра, а после и четвъртата, щото съм временно небоеспособна; и (с 9 срещу 6 точки) да загуби тя и да напусне, а аз да остана щото съм готина и позитивна... Момиченце нагличко, лигавко и фалшивичко, я се скрий, заедно с всичките си лъжи, претенции и превземки!!! Аре, друм
8
3
 
6
 
! Отговори
haha преди 7 години
А трябваше да покаже момата Гана.
7
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Има ли как да спрете да ни занимавате с герита,златки,аси и тям подобни ?
6
6
 
12
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Освен за хонорара това си е и безплатна реклама... а за интелекта й - толкова време е чела въпросите по които я питаха и загуби тотално... ама то да си въртиш... роклята акъл не се иска, само да пазиш равновесие
5
14
 
13
 
! Отговори
смях преди 7 години
Гери Дончева е огън !
4
11
 
17
 
! Отговори
Неизвестна преди 7 години
За пръв път видях и двете момичета във Фермата, но не мога да не изразя впечатлението си - от една страна финес и възпитание, от другата - злоба и простотия.
3
4
 
17
 
! Отговори
1914 преди 7 години
Коя е тая бе
2
6
 
21
 
! Отговори
Блъско преди 7 години
аз ли не съм в час но тези ВИП-ове са ми супер неизвестни,освен Елен Колева и Крум Савов другите какви ВИП-ове са.И как всички така наречени Випове са или с операции или нещо са навехнали и изкълчили.Това известните и бандитти те ни много нежен и крехък народ са нещо.
1
4
 
27
 
! Отговори
God преди 7 години
А коя е Гери Дончева и с какво е известна? Не съм гледал това толкова вълнуващо предаване и явно е важна щом ни държат в течение какво прави.