Цвети Стоянова: Не съжалявам за нищо, което съм направила!

Благодарна съм, че дишам сама, заяви гимнастичката
56
Цвети Стоянова: Не съжалявам за нищо, което съм направила!
Снимка: Булфото, архив

Гимнастичката Цветелина Стоянова, която оцеля след опит за самоубийство, изпрати 2016 година с вълнуващо послание към своите приятели и почитатели. Ето какво написа тя в социалните мрежи:

"2016 година не беше най-тежката в живота ми, но беше последната тежка година в него. Не ми отне повече от всяка друга, не ме боля повече и не плаках най-много! Сега аз я изпращам като победител на собствения си живот, без сълзи, а с много смях и хубави емоции! Искам да знаете, че не съжалявам за нищо което съм направила през живота си!

Благодарна съм за точно този живот, за всеки човек и всяка случка в него. Срещнах толкова прекрасни хора, от които получих, също толкова прекрасни уроци. Смело мога да кажа, че животът ме обича и аз него. Господ също! Няма думи на света, които да изразят благодарността ми към целия екип на "Пирогов", но мога да им пожелая цялото здраве и щастие на света, защото го заслужават и да продължават да спасяват хората, дори когато не го заслужават. Разбрах какво е да боли, да страдаш, да си истински щастлив от факта, че просто дишаш сам, че нямаш нито една тръбичка в тялото си, да си благодарен, да си просто жив... Просто БЛАГОДАРЯ! Готова съм за 2017 година и за всичко което ще ми донесе тя!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още по темата: Цвети Стоянова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
България ако беше пълна с патритите дето се представят в коментарите на медиите да е номер 1 в света. Ама не е. И почти всеки гледа да крадне, да направи мръсно и да злобее, завижда.
43
1
 
7
 
! Отговори
Тото преди 7 години
До Мен, Дубай е дестинация за всички комплексирани кифли които се крият в хотелите и правят един куп снимки от балкона демонстрирайки фалшив "life style". А ти като си толкова интернационално настроен(а) , се огледай за красотите на България. И да, тая пикла си е едно кифле, което дължи милиони на българския народ за прескъпото и показно лечение, в момент когато на хиляди други българи им се отказват елементарни медицински услуги.
42
2
 
2
 
! Отговори
Една злобарка преди 7 години
До МенИ златните медали на ансамбъла 2014 и 2015 г., където заслугата е на всичките момичета! Не зная колко е жалък живота ми, щом не съм била в Дубай, но знам, че не бих сменила презрените от теб Крушунски водопади за ничии чуждестранни пясъци. Честита Нова Година и на теб!
41
0
 
4
 
! Отговори
Една злобарка преди 7 години
До МенНе е зле да си мериш приказките, приятелю. Не мисля, че който и да е злобее срещу девойката, но и не мисля, че парите от нашите данъци трябва избирателно, повтарям избирателно да се използват. Защото скъпо струващото й лечение беше платено от нашите пари. Тя е професионален спортист - работата й е да печели медали! Ако не й харесва - да си намери друго занимание. Не знам от къде имаш информация за "неизброимите" й медали- печели в 3 първенства: 2 на страната и бронзов от ЕП Торонто 2008 г.
40
1
 
13
 
! Отговори
18 преди 7 години
НАЙ-ПОСЛЕ НЯКОЙ РАЗБРА,ЧЕ ТОВА МОМИЧЕ ТРЯБВА ДА СИ ПИЕ ЛЕКАРСТВАТА РЕДОВНО.И ПРЕСТАНЕТЕ ДА НИ Я ПРЕДСТАВЯТЕ ЗА ЗВЕЗДА И ГЕРОИНЯ!ДАВАТЕ ЛОШ ПРИМЕР НА МЛАДИТЕ МОМИЧЕТА:НАПРАВИ ОПИТ ЗА САМОУБИЙСТВО И СТАВАШ ЗВЕЗДА И ГЕРОИНЯ.
39
0
 
2
 
! Отговори
anonym преди 7 години
за такива хора, линч на Батенберг с камъни
38
0
 
11
 
! Отговори
bluesky1 преди 7 години
Наистина, напишете какво се случва с момичето, което се грижеше за болната си от рак майка!
37
2
 
12
 
! Отговори
Има нещо гнило преди 7 години
Бързата смяна с Казанова,непрекъснатите блиц интервюта с Раева,която се правеше на майка Тереза,светкавичната реакция на Красен Кралев,който изсипа купища пари от министерството,пари които са от бюджета,респективно от всички работещи и плащащи данъци българи.Казанова за която направиха цял филм внезапно се отказа от кариера,а успешната Ананиева прекрати дейността си като треньор.Така че или кажете истината или замълчете завинаги по тоя случай.
36
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това ,че е много красива не значи че е умна, макар че спортът би трябвало да възпитава в човешки добродетели. Опитът за самоубиство не е християнска добродетел за разлика от мюсулманите. Да оставим на страна хилядите за лечение, но разстройството в твоите бивши съотборнички по време на важно състезание не е поведение на спортист. Колко хора чакат трансплантации и нямат късмет. Мисля ,че и самочувствието на това момиче скарало се с приятеля и също е в повече от нормалното.
35
1
 
18
 
! Отговори
ьььь преди 7 години
Това означава че не съжалява че скочи от балкона.Нищо чудно пак да го направи.
34
3
 
26
 
! Отговори
nina преди 7 години
Изключително цинично изказване! Ако парите за лечение, рехабилитация и почивки до скъпи дестинации ги вадеше от джоба си, а не държавни или дарени от добри хора дали щеше да съжалява?! Впрочем, сигурно не, защото, ако ги нямаше парите нямаше да е оживяла или нямаше да е възстановена! Така че, уважаема, безпардонното ти отношение /и лично към мен, защото и от мен са взети пари за лечението ти/ е повече от цинично!!!
33
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това изказване звучи малко мрачно, като все едно..."Миналата година несполучлив, ама тая може и сполучлив."Сериозно казвам, психолозите да се намесят още.Дано да няма рецидив.
32
0
 
15
 
! Отговори
Така е преди 7 години
До Баба Вуна 27 Пров си ,но като няма адски задръствания и жестоко убийство , журналята претоплят стари манджи. Нали и те хляб трябва да ядат?
31
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 34Абсолютно точно.
30
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Емоционално лабилните хора трябва да осъзнаят, че дължат много на близките си...---------------------------Ами! Ако имаха истински загрижени и любящи близки, хората нямаше да са емоционално лабилни! И нямаше да се самоубиват. Не визирам Цвети в този коментар, а погрешното съждение на 25. И после, никой на никого не е длъжен да дава отчет за собствените си постъпки, защото животът си е негов! Ако някой много обича даден човек, ще намери начин ПРИЖИВЕ да му го покаже, а не след опит за самоубийство да му натяква колко много се е "разтревожил " за него!
29
0
 
20
 
! Отговори
Янина преди 7 години
Че какво им е на водопадите? Аз лично ги предпочитам пред пясъка на Дубай. Голям комплексар трябва да си, за да направиш подобно нелепо сравнение. На Цвети желая освен здраве и късмет, и много акъл от тук насетне, защото да си играеш със собствения си живот и любовта на близките си е пълно малоумие. И ако не и харесва да я наричат кифла, просто да спре да се кифлее. Снимките от хубавите мигове се правят, за да ни топлят сърцата, когато свършат, а не за да афишират пред цял свят едно или друго.
28
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Момичето печелеше симпатии и съчувствие до момента в който папараците и медиите не я превърнаха в поредната кифла, с която да си пълнят страниците. Хека да се замислят къде свършва положителния и къде започва негативния ефект! А ако тя има малко мозък ще разбере, че една уважаваща себе си личност трябва да пази неприкосновено личното си пространство.
27
18
 
4
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
Само да кажа, че вас никой не ви кара да четете тези статии, не са написани специално за вас. Какво й е кифленското, че благодари на лекарите и казва, че е доволна от живота си. Момичето е написало колко е хубаво да диша сама, а вие видяхте само това, че за нищо не съжалява. Щастлива е, това има предвид. Само за пари и това как е скочила говорите. Тя лежа в болница 2 месеца, нали?! Тя го преживя. Не вие. Кво ви бърка вас?! До ком. 29 много точно.
26
35
 
11
 
! Отговори
Мен преди 7 години
До всички хора, които изпитват такава неприязън към това момиче. Цвети Стоянова е била в Дубай, защото е била специален гост,заедно с Мария Матева, на турнир по художествена гимнастика, спокойно ***,не е заминала с ваши пари. Това момиче е спечелило толкова медали за България, доколкото вие не можете и да преброите. Най-екзотичното място, което ще посетите във вашия жалък живот ще са Крушунските водопади. Честита Нова Година! Живи и здрави и по-малко злобичка да има в душичките ви.
25
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не съжалявам за нищо, което съм направила!---------------------Щом не съжаляваш, метни се пак, ама от по-високо, защото не искам парите от здравната ми застраховка пак да ги ядат депресирани кукумицини.