Ема Уотсън разкрива своите притеснения за героинята й в "Красавицата и звяра"

За феминизма ѝ и стокхолмския синдром
17 фев 2017 20:56, Петя Славова
1
Ема Уотсън разкрива своите притеснения за героинята й в "Красавицата и звяра"
Източник: Walt Disney Studios

Ема Уотсън по убеждение е феминистка, а това се оказва голяма трудност при пресъздаването на героинята й в "Красавицата и звяра".

През март игралната версия на Дисни ще излезе на голям екран, но актрисата обясни, че доста се е притеснила по време на снимките.

"Това, което действително ме притесни бе, че жертвата се влюбва в своя похитител. После разбрах, че тук няма точно стокхолмски синдром, защото героинята ми има независимост и сама избира как да постъпи", обяснила Уотсън пред OK Magazine.

Режисьорът Бил Кондън също направил някои изменения в образа на главната героиня, като добавил в нея черти, които притежава самата Ема.

"Това не е история за любов от пръв поглед. Героите изначално не изпитват топли чувства един към друг. Те виждат в началото само лошите си страни.

Но Бела постепенно успява да усети и това, което не се вижда на пръв поглед в Чудовището. Вижда, че и то е способно да помага", разказал Кондън.

До излизането на филма на голям екран не остана много време. Продукцията официално е с премиера на 16 март. Трейлърът стана един от най-гледаните в YouTube.

Повече любопитни новини четете на Tialoto.bg


1
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
1
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ку-ку