Мика Стоичкова призова: Кърмете на публични места!

Щерката на футболната легенда се присъедини към редица звезди
22 май 2017 11:37, Александър Попов
249
Мика Стоичкова призова: Кърмете на публични места!
Мика кърми малката Миа. Снимка: Facebook

Кърменето е естествен и интимен акт между майката и бебето, но все още предизвиква смущение у хората. Редица звезди от години агитират "За" кърменето на обществени места и открито заявяват, че не се срамуват да бъдат майки, които отглеждат децата си по естествен начин. Сред тях са Гуен Стефани, Анджелина Джоли, Наталия Водянова, Оливия Уайлд, Жизел Бюндхен и др.

Към тях се присъедини и Мика Стоичкова, която пусна в социалните мрежи кадър, на който кърми своята дъщеря Миа.

"Увереността ми като майка расте всеки ден. Никога не се страхувайте да кърмите на публично място. Ако хората не го приемат, никога кърменето на обществени места, няма да се приема за нормално. За тези, които съдят, коментират, обиждат и се подиграват, имам едно нещо да кажа... Когато си изядете обяда в банята, аз ще съм готова да кърмя там!", написа и тя.

Все пак трябва да се добави, че щерката на Стоичков е щракнала кадъра си в кола.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още по темата: Мика Стоичкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И пикането е естествен акт.И акането.И правенето на секс.И пръцкането.
77
0
 
3
 
! Отговори
Оня преди 6 години
P.S.СПАРТАК - 104 го е казал най-точно мисля.
76
4
 
3
 
! Отговори
Оня преди 6 години
До 105Да и все пак се случва... и какво правим? и изобщо кой е виждал тълпи кърмещи жени по моловете... да случва се... и жена ми е кърмила с шала но малко се престарават всички хейтъри. "Размахваш цици..." айде айде много добре знаеш и ти че изопачаваш нещата
75
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И с какво е известна тази Мика, че седнала да дава акъл? Нещо голямо да е постиганала сама в живота? Не мисля, че на повечето интелигентни хора им дреме къде ще кърми тази жена, и не виждам защо трябва да препечатвате като клюкарски сайт какви мисли се появяват в нечии глави.
74
0
 
17
 
! Отговори
до 102 преди 6 години
И ние сме имали деца. Спокойно, не ядем доматите с колците. Много добре знаеш, че дори и новороденото не иска нон-стоп, а примерно през 2-3 часа. Така че не ме убеждавай как едва ли не може да си поиска всеки момент и да те завари в мола, че да си имаш повод да си развяваш циците.
73
0
 
24
 
! Отговори
СПАРТАК преди 6 години
До един българин Да, точно за това става дума. Демонатративното и провокативно "кърмене" и размахване на нянките от държанките си е живо порно. Поприкритото и ненатрапващо се хранене на бебето е нормален физиологичен процес. Хомосексуализмът е непречещ въпрос на личен избор, гейпарадът е порно и извращение. Правиш ли разликата? Май не.
72
0
 
9
 
! Отговори
да преди 6 години
позьорство.. нищо повечеи точно пък тоя *** да се изказва......
71
6
 
5
 
! Отговори
Оня преди 6 години
До 100По час го храни ти твоето ако искаш. Докато е малко се храни при поискване
70
1
 
10
 
! Отговори
избирател преди 6 години
Не виждам лошо в тоя призив,но за мен е евтина реклама!!!И за да съм честен ми е все тая,къде Мика ще си кърми рожбата/жива и здрава да и е/.
69
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
92, бебето се храни по час. Много ми е интересно точно в часа на кърмене какво ще дириш в моловете. За един приятел питам.
68
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Тези,които се дразнят и на които пречи да не гледат!"Все едно каза тези на които им пречат кучешките лаййна да не стъпват в тях. Или лявата част на басейна е за пикаещи, дясната за непикаещи. Или половината стая е за пушачи, другата половина за непушачи. Същата работа.
67
11
 
3
 
! Отговори
Оня преди 6 години
До анонимен 89Точно за доброто на детето го правят, глуп*ко! И кой каза, че родилите деца жени, трябва да се заробят в някоя маза да не ги гледат хората докато детето не стане на 20 защото видиш ли .. не дебелите нечистоплътни *** дето са навсякъде са ни гнусни, ами жена която кърми детето си . Пфф колко простотия има по тоя свят леле леле
66
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
92, а за хигиената мислиш ли? Или викаш да си развяваме циците и да се правим на итнересни, пък че детето може да лепне нещо, голяма работа.
65
0
 
22
 
! Отговори
Леля ти с танка преди 6 години
Убийте ме, никой не е в състояние да ме накара да си извадя напращялата цоца някъде навън и да я размятам с цел да си нахраня отрочето. И мъжете получават понякога ерекция без да могат да изконтролират процеса, ама не се освобождават в парка, на кафе, в мола, в ресторанта или където и да било на публично място (освен ако не са ексхибиционисти). Бебетата си имат режим, с който би трябвало кърмещите и много загрижени за благосъстоянието на отрочетата си майки да се съобразяват.
64
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
ОДОБРЯВАМ. Зачеването също е много красив, интимен и естествен акт. Предлагам на пук на всички, които не одобряват да започнем да зачеваме по моловете.
63
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Цитат"Кърменето е естествен и ИНТИМЕН акт" !!!!!!!
62
15
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато дете ми е гладно, изобщо не мисля на вас дали ви е гнусно,просташко и какво ли още не! Жените като родили били затъпявали....... колко *** трябва да си ,за да задоволиш желанието на собственото ти дете!!!! И не това не е афиширане,а призив към всички жени да кърмят без изобщо да го интересува мнението на околните. Дори и не ме интересува дали са ми грозни ,увиснали и какво ли не там епитети които използвате по адрес на орган създаден от природата именно за тази цел......
61
0
 
16
 
! Отговори
Стефан преди 6 години
И да и не. Не виждам нищо лошо в това, майка да кърми дискретно бебето си, седнала на пейка в парка или на друго подобно място. Същевременно не приемам демонстративно кърмене в тролея. Има разлика между кърмене по необходимост и провокативно представление...
60
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе вървете да се прескачате. Нас само по молове сред тълпата са ни кърмили като бебета, разбииш ли? И представи си, гладни не сме останали въпреки "задръстените" ни майки, които не са "смеели" да си развяват циците по прашните улици. От много търсене на внимание се навъдиха и много "модерни" майки. Сигурно си мислят, че така са адски независими и им е кеф да дазнят хората. Ама защо никоя майка не казва това добре ли е за детето. Или важното е да се правим на интересни пък детето го зае*и.
59
1
 
3
 
! Отговори
0888****** преди 6 години
До 60Вашето просълзяване госпожо само подсилва естествения процес на лактация у мъжете. Биберонът ми вече набъбна и е готов да храни, храни, храни..... Обадете ми се, моля ви, за да не изхвърля млякото зян в тоалетната. Че мъжките кърмачки ако не се изцеждаме редовно хващаме простатомастит.