Мика Стоичкова призова: Кърмете на публични места!

Щерката на футболната легенда се присъедини към редица звезди
22 май 2017 11:37, Александър Попов
249
Мика Стоичкова призова: Кърмете на публични места!
Мика кърми малката Миа. Снимка: Facebook

Кърменето е естествен и интимен акт между майката и бебето, но все още предизвиква смущение у хората. Редица звезди от години агитират "За" кърменето на обществени места и открито заявяват, че не се срамуват да бъдат майки, които отглеждат децата си по естествен начин. Сред тях са Гуен Стефани, Анджелина Джоли, Наталия Водянова, Оливия Уайлд, Жизел Бюндхен и др.

Към тях се присъедини и Мика Стоичкова, която пусна в социалните мрежи кадър, на който кърми своята дъщеря Миа.

"Увереността ми като майка расте всеки ден. Никога не се страхувайте да кърмите на публично място. Ако хората не го приемат, никога кърменето на обществени места, няма да се приема за нормално. За тези, които съдят, коментират, обиждат и се подиграват, имам едно нещо да кажа... Когато си изядете обяда в банята, аз ще съм готова да кърмя там!", написа и тя.

Все пак трябва да се добави, че щерката на Стоичков е щракнала кадъра си в кола.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още по темата: Мика Стоичкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
4
 
! Отговори
Оня преди 6 години
до АнонименСупер .. недей твое си право и всеки си има избор. Но не би трябвало да е така брутално заклеймено в обществото като нещо мега гнусно и абсурдно. Налагало се е на 99% от жените с деца със сигурност
17
9
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ох, жените като родят и огромна час от тях изтъпяват, IQ-то им пада на нивото на новороденото им. Гледката на нещо, лапнало провиснала гърда, набръчкана от вени и стрии не е приятна на никого. Просташко е, цинично е. Какво е сложното за схващане?
16
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОняЖена съм, не съм никакъв принц в Адидас. Последното нещо, което ми е хрумнало да правя някога, е да си извадя гърдите на показ пред всички, за да храня някого. И да, храненето и ходенето до тоалетна са еднакво естествени нужди, това е факт, не лично мнение на някой си там.
15
0
 
19
 
! Отговори
Bit преди 6 години
Оня ден, една мама, си нахрани детенцето по време на родителска среща пред около 25 родители. Аз лично, щях да падна от стола, но никой не обели и дума.
14
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мика, извинявай, ама баща ти да не те е ритнал с левачката та напоследък плещищ само такива глупости?
13
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Твърдо за кърменето, където и да е, но нeнkaтa на Мика не струва :(
12
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре бе Мика, дай пример. Направи го в родината на съпруга ти. Може и в Дубай или Саудитска Арабия. Ще те подкрепим, обещавам.
11
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тази питали ходжата, имама или мюфтията дали може такива волностти!
10
0
 
30
 
! Отговори
трогнат до сълзи преди 6 години
Щом като е интимен акт между майката и бебето защо трябва да бъде афиширан така настойчиво на обществени места ?!Или си е най-обикновенно компенсиране на липсата на патологична степен на внимание ! Накратко- избиване на комплекси .
9
19
 
5
 
! Отговори
Оня преди 6 години
Сори обаче който сравнява срането със кърмене на бебе има по-сериозни проблеми хаха изобщо този въпрос не трябва даже да се разисква в една нормална държава... в каквато явно не сме. Коментирах ей така... да си кажа позицията и да гледам сеира на принцовете в адидаси :D
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За самото бебе е по-добре да бъде кърмено на тихо и спокойно място.
7
0
 
20
 
! Отговори
бмп преди 6 години
Браво!До какви имена само сложихте и това на Мика Стоичкова!Те са познати на цял свят,но явно и тя заслужава да е сред тях,но явно съм пропуснал с какво точно!
6
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хем естествен процес, хем да го правим на обществени места, противоречи си! Интимните неща не се правят сред тълпи от хора...обикновено. А и на мен лично не ми е приятно непознати да ми зяпат циците в мола, парка и т.н. С една стройна програма можеш да осигуриш удобство и на себе си и на детето си без да се налагат импровизации.
5
20
 
6
 
! Отговори
Оня преди 6 години
ЩОТО така. Какво точно пречи? Това е "жена си храни детето" Надали някой се крие вкъщи да си изяде дюнера.
4
0
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Също така акайте и попръдвайте. Не забравяйте и да се оригнете. Всички тези дейности са все пак естествени и натурални. Това, че отвращават по-голямата част от хората е без значение, ВИЕ СТЕ ПО-ВАЖНИ, бг ***
3
0
 
34
 
! Отговори
Krom преди 6 години
Абе, какво тиражирате тая глезена *** всеки ден? Къде я сложихте до Гуен Стефани и Анджелина Джоли? Не, че това което казва не е вярно, но на кой му дреме за нейната "увереност"? Най голямото постижение на Мика е това, че е щерка на баща си. От там насетне, е просто поредното разглезено празноглаво същество, което търси миг слава. Отегчително е.
2
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено е, но българите сме ултра-консервативни и патриархални и тея неща не ни се струват естествени. Донякъде и в САЩ са така.Затова и подобни теми изобщо стават на въпрос и предизвикват обществена реакция.
1
19
 
5
 
! Отговори
Оня преди 6 години
Много ясно :) това си е супер естествено