Мика Стоичкова призова: Кърмете на публични места!

Щерката на футболната легенда се присъедини към редица звезди
22 май 2017 11:37, Александър Попов
249
Мика Стоичкова призова: Кърмете на публични места!
Мика кърми малката Миа. Снимка: Facebook

Кърменето е естествен и интимен акт между майката и бебето, но все още предизвиква смущение у хората. Редица звезди от години агитират "За" кърменето на обществени места и открито заявяват, че не се срамуват да бъдат майки, които отглеждат децата си по естествен начин. Сред тях са Гуен Стефани, Анджелина Джоли, Наталия Водянова, Оливия Уайлд, Жизел Бюндхен и др.

Към тях се присъедини и Мика Стоичкова, която пусна в социалните мрежи кадър, на който кърми своята дъщеря Миа.

"Увереността ми като майка расте всеки ден. Никога не се страхувайте да кърмите на публично място. Ако хората не го приемат, никога кърменето на обществени места, няма да се приема за нормално. За тези, които съдят, коментират, обиждат и се подиграват, имам едно нещо да кажа... Когато си изядете обяда в банята, аз ще съм готова да кърмя там!", написа и тя.

Все пак трябва да се добави, че щерката на Стоичков е щракнала кадъра си в кола.

Още новини за звезди четете в Tialoto.bg тук

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


249
Още по темата: Мика Стоичкова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
0
 
22
 
! Отговори
50/50 преди 6 години
Всичко е въпрос на такт и вродена интелигентност ! -умната жена ще седне в страни,ще покрие с чист шал рамо и ще си нахрани бебето на спокойствие .- новоизлюпените "боркини" ще седнат на най-централното място в мола ,ще извадят гърда и ще се озъртат на всички посоки да се уверят,че всички ги гледат .
37
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Показа шайбата Мичето :)
36
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Дори не става въпрос за прахосване на пари по моловете (никой не те задължава да си купиш нещо), а за мотаене и тъпеене на едно място по цял ден. Няма лошо да минеш за малко, после през парка, да се приберете, после пак навън, дори на площадката пред блока, така и майката се разнообразява много повече.
35
0
 
7
 
! Отговори
0888****** преди 6 години
До 38Ако не ти достига кърмата, обади ми се. Аз много обичам да кърмя умни жени като теб.
34
0
 
13
 
! Отговори
хммм преди 6 години
какво трябва да означава тая новина не ми е ясно. Още по неясно ми е какво прави на първа страница в раздел водещи новини. До нея гордо стои друга-в Кричим петел пее по цял ден, власта в шок.
33
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
***@ като баща си
32
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
това е едно много про 100 момиче ;)
31
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 34Най-накрая някой да повдигне тоя въпрос. Какви са тия жени, които имат време и пари да прахосват с часове по моловете, но нямат някой друг лев за бавачка, която да се погрижи за лелеяното им отроче и да му даде кърма от биберонче.
30
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"В Римската империя.." Както би казал Димитър Пенев - Стратега - "Ай стига с тая Райска Империя бе!"А аз ще ти кажа че примерът ти е съвсем неудачен и *** -то в Римската империя са се клали гладиатори, вършили са се чутовни оргии, имало е повръщални за след преяждане, разпъване и какви ли не още зверства и дивотии. И тях ли да върнем понеже ни даваш такива примери. Ама може да ти се падне ролята на роб и да се храниш със супа от маслинени костилки изплюти от някой патриций като мен. Примерно
29
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз искам мъжко мляко, то също е много натурално. След работа мъжът ми ще ме накърми публично. Ако има дори една отвратена мама- тя е лицемерка. Аз също огладнявам и съм в пъти по-важна от бебетата им.
28
3
 
7
 
! Отговори
до 30 преди 6 години
В Римската империя, чиито наследник се води Европейската култура, е било точно така- седяли са на една дълга пейка- тоалетна дъска, и са обменяли клюки, водели с политически спорове и тн. по 1-2 часаДори предварително роби са им стопляли седалото/с д пета/, защото е било от мрамор)Както виждаш, нравите се променят.
27
0
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да беше майка на 3-4 годишно, въргалящо се по пода и ядящо солети хлапе щях да я разбера, че това е естествено, обаче бебетата са може би най- " роботизираните" човешки същества, това че ти си се озовала в мола, когато трябва да го нахраниш не е случайност, а хаотично ежедневие. Плюс това, какво толкова правят по моловете майките с колички с часове(!) , с бебе дори един филм не можеш да изгледаш, а магазините не са милиони.
26
1
 
26
 
! Отговори
само ГЕРБ преди 6 години
Тъй като и секса е съвсем естествено нещо, човещина, призовавам да започнем да правим секс по градинки, в метрото, на опашка в магазина, в театъра, на оперативка и изобщо навсякъде да се чуват стонове, да се развяват членове и да хвърчи семенна течност. Няма нищо по-нормално от това.
25
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До един българинНе излизай от контекста на коментара ми като някой български журналист ала Бареков произвеждащ новини. И не го тълкувай и чети като дявола евангелието.
24
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Надали някой се крие вкъщи да си изяде дюнера."Прав си даже хората се събират по заведения да се хранят и забавляват, но не съм чул за сбирки когато акат. Как си представяш една обща тоалетна за 30 човека и всички тръъът-трът? Аз некакси не мога.
23
2
 
32
 
! Отговори
Елемаг преди 6 години
Я го проповядвай това кърмене в родината на АЙКУТ!!Твоите прабаби са си сплитали плитките и са се давели заедно,за да не попаднат в ръцете на турците.А ти как им почете паметта?За АЙКУТ!!Гнус ме е!!Па и общественичка го раздава!!
22
3
 
24
 
! Отговори
Оня преди 6 години
Колко жени сте видели да кърмят без да си метнат леко шалче поне?
21
1
 
2
 
! Отговори
маке преди 6 години
до 19пробай ке видиш коко акъл ке дават
20
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ОняАха и ти сега искаш да промениш цялото общество, вместо въпросните единици просто да си мятат едно леко шалче върху млекоцентралите. Кое е по-реалистично да се случи, 99% от хората да се променят, или въпросният 1%?
19
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Модерната лява ци.ца съвсем подивя. Това сигурно е някаква следродилна депресия.