Сани Алекса – вече в безопасност, шведът и преди я удрял

Ще поиска ограничителна заповед срещу приятеля си
13 юни 2017 09:00,
134
Сани Алекса – вече в безопасност, шведът и преди я удрял
Снимка: Facebook

Певицата Сани Алекса, която бе зверски пребита от приятеля си швед, в момента е в безопасност при баща си, извън Гьотеборг. Тя беше финалист в първия сезон на "Х фактор" и от известно време живее в Швеция.

Певицата разказа, че ще поиска ограничителна заповед срещу приятеля си и ще потърси правата си в съда.

Още по темата

Тя отказа да назове името на приятеля си, но разказа, че е бивш футболист и боксьор, имал е IT компания с приятел, която после я е продал и сега не работи, почива си.

Сани призна, че й се губят моменти от самия удар:  "Карахме се, спорихме, обиждаше българите... просяци там".

Една от причините била историята с шведа, ударил камериерка у нас.

"Бяхме на сватба, той беше пил и се скарахме", разказа тя пред Нова тв.

Сани разказа още, че е имало е и предишен случай, в който приятелят й я е пребивал жестоко, и тогава тя е влизала в болницата, а той е бил арестуван. Сега обаче приятелят й още не е в ареста.

"Той не е арестуван, полицията тук е доста толерантна", добави певицата. "Вероятно не са го задържали, тъй като не е буйствал."

Тя вярвата, че той щял да се промени, затова и след първите му удари се върнала при него.

"За съжаление, жените, жертви на домашно насилие, се чувстват виновни. Чувствах се виновна, че се върнах при него", заяви певицата.

Преди дни певицата публикува кадри, разобличаващи шведския ѝ приятел в домашно насилие.

"Любовта на живота ми ми причини това. Швед... ИСКАМ справедливост...", написа Сани Алекса.

За секунди стотици коментари на фенове и приятели на певицата коментираха кадрите, изразявайки подкрепа към сънародничката си.

Посоченият за побойник е приятелят на Алесандра Апостолова, с когото тя от месеци живее в скандинавската държава.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


134
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
39
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Косата и е в перфектно състояние и не е разчорлена. Червеното по носа очевидно е нанесено с пръсти. Кръвта от бузата и е тръгнала от нищото, без да има рана там. А за да се стече по този начин трябва да е легнала по лице. А носа уж разкървавен, но от самия нос не излиза кръв, а излиза малко под носа и. В самия нос няма кръв. Явно кръвтка е прескочила 2-3 мм. Никъде не виждам синини и отоци, а само размазани сенки по челото и под очите нанесени умишлено. Няма как от бой да се разнесем по този нач
38
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Любовта на живота и добре я е подредил.Трябва да си много голям мазохист за да стоиш при такъв човек,който те ползва за боксова круша.При това не за пръв път.
37
5
 
19
 
! Отговори
да преди 6 години
Бой и е***е не се връщат, а тоя швед е сервирал двустепенно меню. Някои жени са толкова прости, че не знаят кога да замълчат. Такива ще ги хранят навсякъде. Не мисля, че би могло да ми пука за такива, които вместо да създават българчета, увеличават населението на другите държави. Много жени си мислят, че като се поднесат като нещо ново, лъскаво и красиво могат за задържат един мъж, но истината е, че така могат само да си легнат с него. Успех занапред, дами!
36
5
 
11
 
! Отговори
неизвестен преди 6 години
черното около очите и челото е размазания грим.всичко се измива.на лявата буза е направено като прорезна рана-носа и устата също се измиват и няма да има следа от нищо.това пиар кампания ли е,за да се прочуе дамата.
35
5
 
19
 
! Отговори
Споко преди 6 години
До АнонименТази сутрин по телевизията дори имаше и тен!!! Явно е била много "зле"!Не оправдавам насилието, ама това си е чист ПР! Като я е бил преди 2 месеца ЗАЩО е с него? Каза по телевизията, че бил много ограничен - ЗАЩО е с него?И най-важният въпрос - ЗАЩО ни занимават с нея! Дори не е в България!
34
7
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Само аз ли забелязвам, че това е нищо повече от неспокосан грим? Дори няма оток.
33
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Видно е, че не само българите са "мъжкари"...
32
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая все пак е избирала, а комшийката отиде да работи в Германия и се върна омъжена с ннегър! Толко ли нямаше някой навитак германец та се забоде с това ***!
31
11
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що се вързвате бе хора, всичко е постановка, грим, PR акция срещу домашното насилие.Нито е насинена, нито джуките и са подути, откъде кръвта и се е стекла така по бузата, трябва да е висяла надолу с главата.
30
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така-така. От десетилетия срещу България всички еврог.ейове се упражняват в мятане на кал, та айде сега и тях малко да ги постреснем. Истината е, че човекът си е човек, с всичките му качества и недостатъци. Бо.клуци има навсякъде, но и навсякъде има и свестни хора.
29
13
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Български парцл, га яди кифтетата, ни рива.Що не го заряза, като псуваше българите, а?Заради парата, а, шлюхо българска?Всички българи сте такива пмияри.
28
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да вземе да си издуха носа и да си измие лицето това момиче. После да си ходи в Перник да и покажат истински бой.
27
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Хайдеее, пусна ни по пързалката, футболист, че и боксьор, а на всичко отгоре IT.Б*си всестранно развития гений!
26
6
 
11
 
! Отговори
Ставри преди 6 години
Само не знам за кого да "съжелявам" повече шведа и ли звездата на Бг.- попа .
25
5
 
28
 
! Отговори
444 преди 6 години
Обичала си парите на този Чичак, не него!Как една Ръжда не заживя със зидаро - мазач, счетоводител или учител и да каже, че го обича???
24
2
 
16
 
! Отговори
Сайонора преди 6 години
Ква линия с кръв си е дръпнала преди селфито ,направо Винету.А ясно че ще яде бой тоя швед с пари щом не си е намерил шведка или месна имигрантака значи е доста брутален....
23
6
 
10
 
! Отговори
ззз преди 6 години
Не, че оправдавам шведа, Нооо, ако си измие размазания грим и кръвта от носа и май никакви следи няма да има от "пребиването". (за нещастие на медийте)А и там съвсем не са толерантни към подобни изцепки и щом приятеля е на свобода, вероятно нещата не са съвсем както ни ги представят.А и както многократно по-долу отбелязаха: щом не го е зарязала след първия побой, какво се жалва?!!Удари ли веднъж, значи пак ще удря!
22
3
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тая вчера я пуснаха на видео-връзка по някаква тв.УЖАС."-Той ми удари един токат"?????!!!!!Не провинциална ***, тази е дива селска мас*тия.И с това занимават плебса вече цяла седмица.ОТВРАТ!
21
3
 
26
 
! Отговори
ГАДОРЯН преди 6 години
Ух, улекна ми от факта че вече е в безопасност! Така се бях притеснил разииш ли. Сън не ме ловеше от притеснения.
20
5
 
15
 
! Отговори
ДДТ преди 6 години
Тая ако му се е правила на "звезда" и не пипала никва работа и само харчене на пара за глупусти ,нормално е да му кипне канчето.Днешните "моми" са зомбирани от сериали и клипчета .Мислят си ,че с дупенце ще стигнат далеч,само, че като минат 30 те и се презимяват.Но са морално и физически амортизирани и една готова супа не могат да стоплят...

Спонсорирани публикации